Бебеправене Тема 15 - Есенно чудо за лятна радост!

• 21 041
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Наде, може да е по-силна О. Този месец не знам какво става, но всички имаме някакви зацапвания.

Веси така е  Thinking още даже септември всичко мои приятелки бяха със закъснение или течение някакво, с болки в яйчниците , нещо явно не ни влияе добре- може би промяната на времето ... нз и аз вече какво става, но този световъртеж ме побърква и пратих милото за някакви хапчета, че нищо не мога да свърша от вчера... Само се надявам да не е нещо сериозно. Съжалявам че така се оплаках, но наистина се притесних
Всичко, което описваш, на мен ми прилича на овулация. Действайте! Успех!
Иве, имплантация?

# 76
ми весе, аз този месец дори не разбрах да съм имала ову до момента...меки гърди , нищо
 luvbed- около 8 9 и 10 имаше

# 77
Веси дано а е така ! Ще работим тогава  Laughing
Иве на мен ми прилича на късна О., щом не си я усетила до сега ... А за гърдите и моите са много меки и миналия и този месец нямат промяна нито при М нито при О. ..... но това не означава че не си в О според мен  newsm78

# 78
Весенце,милааа  Hug направила си страхотна тема,толкова положителна и и зпълнена с позитивизъм Simple Smile Записвам се,за да Ви следя и за да стискам палци на всички  Praynig
Честито на сладурките, видели двете заветни чертички Simple Smile

# 79
Момичета на мен днес БТ ми се вдигна  на  36.8 защо се вдигна толкова, май този месец съм без О Cry

# 80
  • София
Хайде и аз да се цопвам в тази тема, надявам се да ме приемете  Hug... Страхотна тема си направила. И ние отскоро правим бебе   Crazy

# 81
nadeto0o0- Наде аз не съм много в час със О, винаги съм се осланяла на инстинкта, течението, гърдите и тнт..знаеш. Но този месец никакви симптоми.
Всъщност после се замислих да не би да това кървене да е от вчерашниа ден, които беше доста напрегнат и изнервен за мен. Но незнам, за 1 път ми се случва такова зацапване...доста е оскъдно .
беше еднократно

# 82
Момичета на мен днес БТ ми се вдигна  на  36.8 защо се вдигна толкова, май този месец съм без О Cry

Изчакай малко, може би днес е О, или тея дни, щом има скок. Виж утре как ще е и аз имах такъв лек скок, после спадна, тогава май е била О, и после пак се качи. Ако искаш виж и моята графика, на мен май О е била на 16 ден. Утре ще питам Денис, понеже аз и писах преди 5 дни, а тя каза че още е рано. Действайте сега, и ако искаш попитай Денис, в темата за БТ. Успех , Нели!  Hug

# 83
Герито, добре дошла!

Ивелинка, на теб кой ден ти е днес, да не си в О?

# 84
Здравейте, не съм писала от предната тема насам,но...... днес не издържах и си купих тест за бременност,чакам или НЕ чакам М. на 19.10. Знам, че много рано , но  аз виждам  Embarassed Embarassed Embarassed много много бледа втора черта.И сега ме е яд, че не погледнах теста преди да го направя , да видя хубаво дали прозират някакви бледи черти , преди да се направи или е абсолютно бял.Ох, дано е станало - ако е най-ме е страх дали ще успея да я изкарам тая бременност.

# 85
Здравейте, не съм писала от предната тема насам,но...... днес не издържах и си купих тест за бременност,чакам или НЕ чакам М. на 19.10. Знам, че много рано , но  аз виждам  Embarassed Embarassed Embarassed много много бледа втора черта.И сега ме е яд, че не погледнах теста преди да го направя , да видя хубаво дали прозират някакви бледи черти , преди да се направи или е абсолютно бял.Ох, дано е станало - ако е най-ме е страх дали ще успея да я изкарам тая бременност.

Щом е показал 2 черти и бледа да  е си БРЕМЕННА! Hug  Успех и лека бременност, направи още един тея дни, но според мен няма как да покаже 2 черти и на не си бременна! А колко дни ти е цикъла, доста рано си направила теста?

# 86
Даниелка, днес ми е 19ти ден от цикъла.
Може би е късна О както казват другите, факт е, че за пръв път ми се случва подобно зацапване,акомпанирано е с лека болка и леко подут стомах.

# 87
Но течение почти няма, а гърдите ми са си все същите както нормално.

# 88
Здравейте, не съм писала от предната тема насам,но...... днес не издържах и си купих тест за бременност,чакам или НЕ чакам М. на 19.10. Знам, че много рано , но  аз виждам  Embarassed Embarassed Embarassed много много бледа втора черта.И сега ме е яд, че не погледнах теста преди да го направя , да видя хубаво дали прозират някакви бледи черти , преди да се направи или е абсолютно бял.Ох, дано е станало - ако е най-ме е страх дали ще успея да я изкарам тая бременност.

Щом е показал 2 черти и бледа да  е си БРЕМЕННА! Hug  Успех и лека бременност, направи още един тея дни, но според мен няма как да покаже 2 черти и на не си бременна! А колко дни ти е цикъла, доста рано си направила теста?
Знам, че е рано, но днес неделя , аз-депресирана, и взех ,че си купих тест. 28 дни ми е цикъла.Не меря базална температура и това ми е втория месец след спонтанен аборт ...

# 89
Знам само,че повечето от нас в чакане , виждат какви ли не симптоми...Аз месеци наред имах подути гърди ,лошо ми беше и тн , до идването на месечния цикъл...т.е. малко или много си внушавах.И сега се чудя, дали пък не съм откачила  Crazy и да вижам черти....

Общи условия

Активация на акаунт