Бебеправене Тема 15 - Есенно чудо за лятна радост!

• 21 041
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
murmeli здравей, извинявай, че се намесвам-напълно си права за симптоми и внушения , всички сме го изпитали, но чак да си внушаваш ,че виждаш 2 черти, ако ги виждаш наистина- значи би трябвало да ти е честито!

Успех!:)

# 91
Ще докладвам след 7-8 дни отново.Това скуката е страшна работа.Досега се владеех да не мисля , и да оставя нещата на собствен ход, а гледайте какви мушички ми влизат в главата.

# 92
Иве, сигурно е О тогава. Ами действайте!  Heart Eyes

# 93
Така да бъде Дани Praynig   bouquet

# 94

Успех , стискам палци...

# 95
Благодаря, аз на теб също, при теб нещата сигурно вече са "опечени"  newsm78

# 96
Благодаря, аз на теб също, при теб нещата сигурно вече са "опечени"  newsm78

Важното е да не се отказваме, ако не са- от другия месец го почвам мъжа ми - мед ,орехи и чай от бабини зъби.Вече съм ги купила  Simple Smile

# 97
хАХАХ Twisted Evil
товас определено беше свежо!
Така е , аз също чакам цяло лято , отначало с тръшкане, тук таме сълзи, но сега съм настроена доста по-позитивно и спокойно , очаквам бебето когато то си избере!:)

# 98
  • София
Добре дошли на новите момичета и дано не се задържите дълго тук.
Иве, колко дни ти е цикъла по принцип.
При мен днес вече втората черта на теста за О. избледня. Значи пикът на ЛХ е бил вчера, а О. да се надяваме вчера, днес, утре. Работим усилено, пък каквото Господ е рекъл!

# 99
Весе цикъла ми обикновено е 26 дни, много рядко има промяна.

А ти- този месец каква си! smile3521 -вече е време, действайте още малко, после започваме да те чакаме.

# 100
  • София
Весе цикъла ми обикновено е 26 дни, много рядко има промяна.

А ти- този месец каква си! smile3521 -вече е време, действайте още малко, после започваме да те чакаме.

Защо бе, Иве, какво ми има?  Laughing
Според мен е късно за О. при толкова кратък цикъл.

# 101
Мислиш ли? Звучи логично, то беше само по обяд едно петно кафяво бледо и това е!
А ти имам чувството, че последната лелка те вбеси  Twisted Evil и сега си решила да и го върнеш!  bouquet  трябва всички да почерпим от твоето търпение хехе

# 102
  • София
Ами какво да правя. Аз честно казано, не вярвам този месец да е моят. Просто не го чувствам. Сега ми е важно да знам, че всичко е наред, поне при мен. Да видим какво ще каже док утре и дали в крайна сметка ЛФ е нормална. Мисля да пробваме поне още 2-3 месеца преди да пращам мъжо на изследвания.

# 103
Весе, не се знае дали ще дочакаш Simple Smile дай боже скоро да изпълниш темата с радост !
Аз започвам да се приготвям за следващата работна седмичка и малко да релакснем тази вечер! 
Спокойна и топличка вечер на всички!:)

# 104
  • София
Момичета, щях да питам тези, които ходят на ФМ. Колко плащате? Моят лекар взима по 50 лв. за УЗИ и ми идва малко скъпичко.
И още нещо: Имаше един сайт на английски, имаше много интересни неща за зачеването, бременността, снимки на тестове. Имаше го в някоя от предните теми, ама не го намирам. Малко помощ?

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 20:20 от veseto87

Общи условия

Активация на акаунт