Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са симптомите на овулацията?
Какви са симптомите на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са симптомите на овулацията?
Симптомите на овулацията могат да включват подуване на гърдите, болки в яйчниците, кафяво зацапване, световъртеж, меки гърди и други подобни симптоми. Участниците споделят своите лични преживявания и сравняват симптомите, които изпитват. Симптомите на овулацията могат да включват болки в кръста, чувствителни гърди, бяло течение и повишена чувствителност на зърната.
-
Какви са симптомите на бременността?
-
Какви са съветите за успешно зачеване?
-
Какви са съветите за използване на тестове за бременност и овулация?

щото и казах да ми махне зъбния камък и тя вика: Ооо ти нямаш зъбен камък, това е от цигарките и кафенцето - налепи са
леле лошо ми стана тогава
сега като се сетя и ми е смешно.
да се представя - аз съм на 32 години имам вече едно детенце, но с баща му сме разделени. Със сегашният ми мъж сме от година заедно и той не спира да мечтае, иска и говори за бебе, но аз малко се дърпах и до момента пия хапчета, нооо от следващия месец мисля да се включа към вашата групичка - това е последната опаковка, която изпивам. Чета ви редовно от месеци, но до момента не съм писала. Просто ми е малко трудно да пиша - на работа няма как, а от вкъщи... искам да изненадам мъжът ми, понеже той непрекъснато за това говори и адски много го желае (аз също), нооо съм му казала, че ще спра хапчетата, когато почувствам, че е момента и просто ще го изненадам (сигурна съм, че тайничко всеки месец се надява това да се е случило и на шега ме бъзика, че ще ми скрие хапчетата). Имаше няколко фактора, които трябваше да отметна и се надявам живот и здраве от началото на ноември - да съм в редиците на нечакащите. Ще Ви чета непрекъснато, нищо че няма да мога да пиша винаги - ноооо се надявам да открадвам малко минутки да споделя, какво се случва. Трепетите ви ме карат и аз да тръпна и да ставам все по-нетърпелива, а и доста полезни неща попрочитам от вас... надявам се всяка от вас да сбъдне по-скоро мечтата си иии разговорите скоро да продължават в една друга тема, а именно за очакващите малките си съкровища.