Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 11

• 49 393
  • 774
  •   1
Отговори
# 15
Ледената кралица, благодаря за новата тема и за подробната информация!

mama Pressi
, степените ги пише в списъка със специалности.  

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 16:42 от Pampers

# 16
дано повече хора си направят труда да прочетат перфектно систематизираната информация от авторката, преди да задават въпроси . Нека да уважаваме труда и все пак. Тя не се е занимавала с темата от нямане какво да прави!

Записвам се да следя и аз темата , и живот и здраве да подавам документи с новата вълна  Peace

# 17
като гледам заявлението пише: попълнете наименованието на курса и кода съгласно СППОО
не виждам място за отбелязване на степен или брой часове, а и кой код се пише - на специалността или на професията?

# 18
  • Стара Загора
Запис

# 19
Аз съм си от старата тема, просто се записвам, ако има някой като мен получил одобрение от старата програма и чакащ за курс по немски, по-точно да се събере група. Че аз и с претенции - по възможност курсът да е съботно-неделен, изобщо... Blush

# 20
Ето тук има образци как се попълва, аз от тях гледах:
http://www.e-obuchenie.bg/kursove/vaucheri/az-moga/zapisvane/zap … moga-poveche.html
Не пише да се упоменават часовете.
Аз се чудя сега каква е идеята, човек да запише нещо коренно различно от това, което е учил или близко до него? Не схващам на какъв принцип става одобрението... Гледам в списъка счетоводството е отделно от финансите, като ред и код... newsm78 Уффф...

# 21
  • Canada
Прочетох инфото на първа страница, но все пка да питам: имали някой, който да е подал документи с пълномощно и на друго лице? Понеже ще пращам мъжа ми да се реди на опашка и съм му написала пълномощно, но не знам дали ще му ги приемат така? newsm78

# 22
ester, аз съм за немски и съм намерила съботни или неделни курсове

# 23
Ледената кралица , балгодаря за темата !  bouquet

Прочетох инфото на първа страница, но все пка да питам: имали някой, който да е подал документи с пълномощно и на друго лице? Понеже ще пращам мъжа ми да се реди на опашка и съм му написала пълномощно, но не знам дали ще му ги приемат така? newsm78

Не , лично трябва . Peace

Аз не видях да има изискване за булстата... Rolling Eyes

Трябва булстат . Peace

# 24
За професионално обучение Код на професия по СППОО ли се пише или Код на специалност по СППОО ?   newsm78  

Може би на специалността?

# 25
Ако се напишат и двата един след друг едва ли ще е грешка.

# 26
  • София
Мерси за темата!
Аз се водя експерт финанси, но нямам диплома за това. Дали ще ме одобрят за икономика?

# 27
  • София
И от мен запис. Ако случайно започна работа (по-скоро подпиша договор в много обозримото бъдеще), ще мога да кандидатствам отново. Ако ли не, ще си стоя със завършения испанския от предния прием Simple Smile

# 28
В гимназията хорариума на испанския език ми е 407ч., а на английския (като първи език)- 206ч. Обаче в бакалавърската диплома имам още 120ч. т.е. английския става 326ч. Искам испански, да рискувам ли с него?  Как мислисте?  Praynig

# 29
  • София
  Да се запиша и аз. Много чакане на опашка за подаване на документите, какво означава 1-2 часа или цял ден примерно? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт