Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 11

• 49 578
  • 774
  •   1
Отговори
# 360
сега се връщам от бюрото по труда в казанлък. нямаше хора за 10 мин минах и подадох. благодаря за съветите. аз съм СОЛ и съм и на ТД на 4 часа - казаха ми да пиша само фирмата където съм СОЛ. удостоверение от търговския регистър не ми го взеха - казаха че не им трябвало. имах копия на всички дипломи от средното до магистратурата и ми се стори че служителката доста ги прегледа дали не липсва нещо.
моите документи бяха изрядни, но за едни други се чудиха дали да ги вземат, защото надписа най долу не се виждал напълно - само малко, но ги приеха.

# 361
А някой подавал с пълномощно има ли? По сайтовете прочетох само за вариант на групово подаване при повече от 15 кандидатстващи (и то с еднаква месторабота). С генерално пълномощно не би трябвало да има проблем, но знаем как функционира държавната администрация..

# 362
Фифи, аз съм приготвила нот. заверено пълномощно специално за пред тях. Утре ще ми носят документите. Ще кажа после дали са минали.

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 15:55 от jj okocha

# 363
страхотна темичка, запис да ви следя  Hug

# 364
Само да кажа, че на моите документи, както и на много други от опашката, го нямаше прословутия надпис и нямаше никакъв проблем с приемането им. За Бургас става въпрос.

Явно навсякъде е различно .
При нас НЕ приемаха документи без този надпис !

И все пак за дипломите. Моят случай:
1. няма ЕГН, но има дата, година и място на раждане - трябва ли да ходя в ГРАО?
2. трите имена съвпадат, но по лична карта имам четвърто - след "бракуването", за което се попълва Декларация за идентичност на имена
Правилно ли съм разбрала?
От това, която е написано:
"Отговорът го писах вече - такъв документ се изисква само, ако има промяна в името И липсващ ЕГН в дипломата. Това касаело хора, на които са им променяни имената. Ако в допломата липсва само ЕГН , а името съответства - не се иска никакъв допълнителен документ." -  разбирам, че не трябва да се ходи в ГРАО. "промяна в името","променяни имена" - да разбирам ли - че касае сменяни имената, чрез съдилище.

Промяна в името е промяна на фамилията след брак .
Аз бях така , на едната диплома нямах ЕГН и ходих в ГРАО за документ .
Обаче и декларация за идентичност на имената попълних . Peace

# 365
Здравейте! И аз да се запиша в темата. В понеделник подадох заявленията в БТ на Чернишевски в Пловдив и сега остава всичките да очакаме дали ще бъдем одобрени.  Simple Smile

# 366
Имам един въпрос- доставчика на обучение задължително ли е да бъде от града ,в който живеем?или нямя значение  къде е ДО?

# 367
Имам един въпрос- доставчика на обучение задължително ли е да бъде от града ,в който живеем?или нямя значение  къде е ДО?

Трябва да провежда курсове в съответното населено място, където ще се обучаваш. Ако седалището им е на друго място, смятам че не е проблем- т.е. няма значение.

# 368
  • София
Няма значение нито седалището, нито къде ги провеждат стига да можете да ги посещавате ако са присъствени...за дистанционните като Кабината няма никакво значение-те обучават от цялата страда , та дори и хора които са временно в чужбина си продължават обучението.

# 369
Запис да следя! Сега се ровя за информация относно дистанционните форми на обучение! Ще изникнат несъмнено много въпроси , по късно ще се включа да питам Simple Smile

# 370
Благодаря много за отговорите.Успех на всички подали документи.

# 371
Един въпрос при попълване на заявлението - в "Желая да бъда уведомяван" трябва да посочим само един начин от трите вазможности, по който желаем да ни уведомят, нали?

# 372
Един въпрос при попълване на заявлението - в "Желая да бъда уведомяван" трябва да посочим само един начин от трите вазможности, по който желаем да ни уведомят, нали?

Да , аз писах с смс . Peace

# 373
  • София
Здравейте, днес подадох документи в БТ Люлин, имаше 3-4 човека преди мен и съм чакала не повече от 10 мин. Върнаха ме да попълня нова декларация, тъй като тази, която е в онлайн формата за попълване не била такава, каквато трябва и това беше Simple Smile

# 374
записче...

Общи условия

Активация на акаунт