Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 11

• 49 441
  • 774
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Има някъде отделна тема за одобрени кандидати,изкарали различни курсове или хора имащи впечатление от доставчиците за да може да споделяме информация за фирмите одобрени от БТ.Незнам може ли да се смени доставчикът ако е нещо некоректен или например не може да сформира група ,след като вече ти е попълнил онзи отрязък и си го предал  в бюрото,а ти не искаш да загубиш дълго чаканият ваучер
Дай линк към тази тема, досега не съм попадала на нея? newsm78

# 61
Има някъде отделна тема за одобрени кандидати,изкарали различни курсове или хора имащи впечатление от доставчиците за да може да споделяме информация за фирмите одобрени от БТ.Незнам може ли да се смени доставчикът ако е нещо некоректен или например не може да сформира група ,след като вече ти е попълнил онзи отрязък и си го предал  в бюрото,а ти не искаш да загубиш дълго чаканият ваучер
Дай линк към тази тема, досега не съм попадала на нея? newsm78
МНого много се извинявам,имам правописна грешка,изцяло променяща поста ми(малко ми прави номера фонетиката).трябваше да е "Има ли някъде....".Извинявам се отново  Grinning

# 62

Точно така, правилно си разбрала - аз съм в същата ситуация като теб: подадох миналата година и за ключова компетентност, и за проф.обучение, но ме одобриха само за професията. Започвам проф.курс декември тази година, но утре ще подам документи за ключова компетентност отново (вече с поизбистрена насока и сменено желание Sunglasses). Успех на всички кандидатстващи! Peace
[/quote]

Ледена кралица, може ли да споделиш защо не си одобрена за ключова компетенция? Питам само, ако си кандидатствала за език? Часовете в дипломата ли бяха много? И ако е за език, сподели, моля те за колко часа става въпрос. Благодаря!

# 63
В дипломата за средно образование имам 403 часа английски. Дали това ще е пречка да ме одобрят за англ. ез?

# 64
В дипломата за средно образование имам 403 часа английски. Дали това ще е пречка да ме одобрят за англ. ез?

Никой не знае,но по принцип изискването е да имаш по-малко от 1500 часа. Мисля че имаше, обаче, хора с по-малко от тези часове, които не са одобрени. Аз лично имам 664 часа в дипломата и въпреки това ще запиша английски. Дано да ни одобрят.

# 65
Мда и аз имам 407ч. испански и ще кандидатствам за него. Дано не е проблем.
Като разгледах банково дело и застраховане, те повечето от дисциплините се покриват с тези, които съм изучавала в университета. Може би и това гледат... newsm78 Някой по напред го беше написал...след като веднъж сме го учили, няма как някой пак да ни го предлага безплатно...Има логика, да. Аз се спрях на организация на туристическа дейност за момента, но...не съм попълнила в документа. Записала съм си още няколко кодове и утре ще реша. Дано не ме върнат за нещо  Crazy
Желая на всички "безаварийно" редене опашките и успех!

# 66
# 67
Аз много се чудех дали освен езика да не запиша и някакво професионално обучение, но честно казано не мога да реша какво точно. Имах желание за фотография, но както някой по-напред беше писал, има само един доставчик и като му разглеждам сайта не виждам да е утвърден в преподаването на подобни курсове. Затова ще запиша само испански, пък дано ме одобрят, защото имам огромно желание да го знам на по-високо ниво  Simple Smile! От английския окончателно се отказах, ззащото имам прекалино много часове и не ми се рискува!

# 68
  • на 90 км от морето
Момичета, има ли някой, който е учил Испански в Кабината да сподели отзиви? Благодаря   bouquet
И да споделя за АХАД Бизнес Универсал. Карах при тях Застрахователно дело - дистанционно. Доволна съм от обучението, от отношението на дамите, които работят там. Само че все още си чакам оригинала на Удостоверението. Не знам защо се бавят толкова тези от АЗ, за да прегледат и подпишат документите  newsm78

# 69
  • София
Момичета, има ли някой, който е учил Испански в Кабината да сподели отзиви? Благодаря   bouquet

Аз учих там, като цяло съм доволна. Едната преподавателка е супер - Албена. При нея много може да се научи, не те чака да "искаш" да участваш в упражненията, директно ти казва какво да направиш. Мисля, че повечето часове са с нея.
Другата.. милата, е много зле като преподавател. И много ме дразнеше с флегматичността си. Но.. пълно щастие няма.
Успех!  Peace

# 70
Здравейте, моля ако някой е карал дистанционен курс по Графичен дизайн или компютърен график - нека сподели. Кои програми се учат? Колко време? и т.н.
Благодаря..

# 71
  • Пловдив
Цитат на: Ледената кралица
Точно така, правилно си разбрала - аз съм в същата ситуация като теб: подадох миналата година и за ключова компетентност, и за проф.обучение, но ме одобриха само за професията. Започвам проф.курс декември тази година, но утре ще подам документи за ключова компетентност отново (вече с поизбистрена насока и сменено желание Sunglasses). Успех на всички кандидатстващи! Peace

Ледена кралица, може ли да споделиш защо не си одобрена за ключова компетенция? Питам само, ако си кандидатствала за език? Часовете в дипломата ли бяха много? И ако е за език, сподели, моля те за колко часа става въпрос. Благодаря!
Миналия път кандидатствах за Дигитална компетентност - Photoshop & CorelDraw, но тъй като съм завършила Математическа гимназия, профил Програмиране + Компютърна графика и дизайн, та се оказа, че по брой часове (над 1200) образованието ми надвишава нивото, за което кандидатствах по "Аз мога повече"... Нищо, че в гимназията никога не сме учили Photoshop & CorelDraw - от АЗ прецениха, че съм квалифицирана в тази област  Crazy Mr. Green ooooh!

Да са живи и здрави - всяко зло за добро, защото сега имам шанс да кандидатствам за курс, който ще допълни вече избраното от мен професионално обучение Peace

А относно езиците - в старата тема някой беше писал, че наскоро се е обаждал в БТ и от там са казали, че ако не си завършил езикова гимназия с дадения език, то имаш всички шансове да бъдеш одобрен. Обаче не знам как стоят нещата примерно, ако си завършил Математическа гимназия със засилено изучаване на език - по мое време хорариума на основния език ми се равняваше почти на хорариума на Английската гимназия newsm78 newsm78 newsm78

# 72
Цитат на: Ледената кралица

Благодаря, ледена кралица! Аз съм завършила езикова гимназия, но английският ми е втори език, със 600 и няколко часа, така че предполагам пак могат да ми откажат, дори и като втори език, но мисля да ходя да протестирам, ако ми откажат. Нали това е официално обявено, че трябва часовете ти по език да са по-малко от 1500? Дано да е така. Иначе първият ми е език е с 1800 часа. Там със сигурност нямам шанс  Simple Smile  Успех на всички. Ще пиша по-късно. след като се върна от БТ.
Миналия път кандидатствах за Дигитална компетентност - Photoshop & CorelDraw, но тъй като съм завършила Математическа гимназия, профил Програмиране + Компютърна графика и дизайн, та се оказа, че по брой часове (над 1200) образованието ми надвишава нивото, за което кандидатствах по "Аз мога повече"... Нищо, че в гимназията никога не сме учили Photoshop & CorelDraw - от АЗ прецениха, че съм квалифицирана в тази област  Crazy Mr. Green ooooh!

Да са живи и здрави - всяко зло за добро, защото сега имам шанс да кандидатствам за курс, който ще допълни вече избраното от мен професионално обучение Peace

А относно езиците - в старата тема някой беше писал, че наскоро се е обаждал в БТ и от там са казали, че ако не си завършил езикова гимназия с дадения език, то имаш всички шансове да бъдеш одобрен. Обаче не знам как стоят нещата примерно, ако си завършил Математическа гимназия със засилено изучаване на език - по мое време хорариума на основния език ми се равняваше почти на хорариума на Английската гимназия newsm78 newsm78 newsm78

# 73
Лелеее всички ли сте на опашките  Mr. Green Аз май по-късно ще ходя или утре, айде успех на всички  Hug

# 74
  • Пловдив
Лелеее всички ли сте на опашките  Mr. Green Аз май по-късно ще ходя или утре, айде успех на всички  Hug
Май-май всички са на опашките Laughing
В 7:30 сутринта на Чернишевски в Пловдив вече имаше 10 човека, а до 8:10 бяха станали около 40 човека Mr. Green Crazy

Общи условия

Активация на акаунт