Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 11

• 49 441
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
Аз ще ходя в сряда най-рано , тъкмо да кажете как вървят нещата ! Wink

# 76

Миналия път кандидатствах за Дигитална компетентност - Photoshop & CorelDraw, но тъй като съм завършила Математическа гимназия, профил Програмиране + Компютърна графика и дизайн, та се оказа, че по брой часове (над 1200) образованието ми надвишава нивото, за което кандидатствах по "Аз мога повече"... Нищо, че в гимназията никога не сме учили Photoshop & CorelDraw - от АЗ прецениха, че съм квалифицирана в тази област  Crazy Mr. Green ooooh!

Да са живи и здрави - всяко зло за добро, защото сега имам шанс да кандидатствам за курс, който ще допълни вече избраното от мен професионално обучение Peace

Благодаря за изчерпателния коментар, и на мен ми беше много  полезен.   bouquet
Но имам още едно питане - какво професионално обучение избра (може и на лични)? Аз съм в подобно на твоето положение и макар висшето ми да няма нищо общо с това, което възнамерявам да запиша, се опасявам, че може да не ме одобрят или пък да пропусна някоя важна подробност, с която не съм добре запозната. Уж следя темите от доста време, но имам още неизвестни.  Confused Та всякаква информация би ми била полезна.

# 77
Обаче не знам как стоят нещата примерно, ако си завършил Математическа гимназия със засилено изучаване на език - по мое време хорариума на основния език ми се равняваше почти на хорариума на Английската гимназия newsm78 newsm78 newsm78

И аз съм такъв случай, само че аз кандидатствах не за основния език - английски, а за обучение по втория чужд, който съм изучавала - немски и за който хорариумът ми се оказа пак много - над 200 часа. От БТ ми казаха, че по правило ако хорариумът за езика е над 200 часа се държи тест към ДО (след като евентуално намериш такъв) за определяне на нивото, от което да почнеш. Аз съответно казах, че съм го учила преди много години и нищо вече не знам, а те ме успокоиха, че като не направя нищо на теста пак ще си почна от начално ниво  Wink

# 78
  • Пловдив
Лелеее всички ли сте на опашките  Mr. Green Аз май по-късно ще ходя или утре, айде успех на всички  Hug
Май-май всички са на опашките Laughing
В 7:30 сутринта на Чернишевски в Пловдив вече имаше 10 човека, а до 8:10 бяха станали около 40 човека Mr. Green Crazy

Това е доста притеснително  Wink Мислех днес в обедната почивка да отскоча, но май няма да мога да се справя за 1 час и ще трябва да поизчакам да намалеят опашките  Cry

# 79
  • София
Запис

# 80
Има ли някой от предишната вълна, който да е бил одобрен за Водач на МПС обществен транспорт? Искам да попитам дали това е курс за шофьор и може ли да се изкара от човек който не е карал кола. Освен това дали се взима шофьорска книжка накрая?
Съжалявам , ако  някъде из темите е обяснено, но не успях да открия нищо.

# 81
  • Пловдив

Миналия път кандидатствах за Дигитална компетентност - Photoshop & CorelDraw, но тъй като съм завършила Математическа гимназия, профил Програмиране + Компютърна графика и дизайн, та се оказа, че по брой часове (над 1200) образованието ми надвишава нивото, за което кандидатствах по "Аз мога повече"... Нищо, че в гимназията никога не сме учили Photoshop & CorelDraw - от АЗ прецениха, че съм квалифицирана в тази област  Crazy Mr. Green ooooh!

Да са живи и здрави - всяко зло за добро, защото сега имам шанс да кандидатствам за курс, който ще допълни вече избраното от мен професионално обучение Peace

Благодаря за изчерпателния коментар, и на мен ми беше много  полезен.   bouquet
Но имам още едно питане - какво професионално обучение избра (може и на лични)? Аз съм в подобно на твоето положение и макар висшето ми да няма нищо общо с това, което възнамерявам да запиша, се опасявам, че може да не ме одобрят или пък да пропусна някоя важна подробност, с която не съм добре запозната. Уж следя темите от доста време, но имам още неизвестни.  Confused Та всякаква информация би ми била полезна.
Щом желаното от теб проф.обучение е далече от образованието ти, няма какво да те притеснява - ще бъдеш одобрена. Никъде не е казано, че исканото обучение трябва да е близко до работата, с която се занимаваш или професията, която си завършила. Все пак нали това е програма за повишаване на квалификацията и по-добра пригодност към нуждите на пазара на труда Peace

Само за пример: висшето ми е икономика - бакалавър по Маркетинг и магистър по Управление на продажбите и съм одобрена за проф.обучение по ОПЕРАТИВНО СЧЕТОВОДСТВО, което живот и здраве ще изкарам дистанционно към ЦПО на Стопанска академия "Д.А. Ценов" - Свищов. Днес или тези дни ще подам документи и за ключова компетентност - Компютърно счетоводство и се надявам този път да не ми откажат  Thinking заради многото часове информатика от гимназията.  Peace

alert И съвсем прясно инфо от БТ - проверете си Заявлението и Декларацията дали в долната част на бланките се вижда надписа "Инвестираме във вашето бъдеще" - този надпис трябва да фигурира, иначе връщат, за да попълвате на ново бланките с такива с надписа.

Отделно на всяко копие на документ трябва да има надписа "Вярно с оригинала!" и подписа ви Peace

# 82
  • София
Записвам се в новата тема.Мисля утре да отида да подам документи за език и евентуално шофьорски курс.

# 83
  • в тристайна гарсониера :)
Успех на всички! Аз ще подавам документи в срадя, дано да няма много опашка Praynig

# 84
  • Пловдив
здр има ли някой образец на декларация за разлика в имената между дипломи и лична карта! Желая успех на всички!!!

# 85
  • Пловдив
здр има ли някой образец на декларация за разлика в имената между дипломи и лична карта! Желая успех на всички!!!
Ето, намерих нужната ви бланка:

Декларация за идентичност на имената   bouquet

# 86
Ледена кралица, благодаря много за инфото. На заявлението този надпис ми стои накъсан, вижда се какво пише, но не е пълен някак...Дали ще ни върнат, защото не ми излиза от принтера добре. Декларацията е ОК.
Благодаря и за бланката!
Сутринта към 9ч. пред БТ Младост беше голяма опашката. Върнах се за да попълним и за мъжа един комплект. Сега пак отиваме да видим дали ще минем до довечера!
Успех на всички!

# 87
  • Пловдив
Ледена кралица, благодаря много за инфото. На заявлението този надпис ми стои накъсан, вижда се какво пише, но не е пълен някак...Дали ще ни върнат, защото не ми излиза от принтера добре.
Зависи колко на кеф ще са служителките в БТ, сестра ми сутринта ходи да подава документи и от нея разбрах за тези изисквания Peace

# 88
Благодаря за информацията.
Имам въпрос, бих искала да се запиша на езиков курс и на шофьорски курс.
За езиковия вече ми стана ясно, но за шофьорския съвсем не. Бихте ли споделили има ли възможност да се изкара категоря B и като каква професия да упомена курса?

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 11:25 от blue_water

# 89
  • София
Здравейте, има ли обявено вече удълженото работно време?

Общи условия

Активация на акаунт