Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 11

• 49 639
  • 774
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
Не успях да отворя линка на списъка с доставчици за професионално обучение. Дали имате актуален линк?
Майка ми е одобрена за специалност "Офис секретар" и навсякъде и казват, че е първата обадила се и нямат сформирана група. Какво трябва да се направи в такъв случай? Ако не успее никъде да се сформира група, какво ще се случи с нейния ваучер?
Много добра тема, всичко е описано много подробно и е много полезно Simple Smile

# 256
Вчера на опашката пред БТ Младост ми се стори, че доста от бланките са без надпис "Инвестираме...", пък хората си минаха. Обаче да не подведа някой сега...от сайта на АЗ ги вадих аз и там са С надписа  Peace

# 257
Здравейте и от мен! Да споделя и аз днес успях да се вредя във Варна.Отидох в 8ч. и бях 77 по ред, като успях да мина към 12ч. За тези, които мислят утре да подават документи, ще приемат след 13ч. Има такова съобщение пред АЗ.

# 258
Здравейте и от мен! Да споделя и аз днес успях да се вредя във Варна.Отидох в 8ч. и бях 77 по ред, като успях да мина към 12ч. За тези, които мислят утре да подават документи, ще приемат след 13ч. Има такова съобщение пред АЗ.

За ул. Шипка става въпрос нали?

Благодаря ти че сподели. Мислех утре да ходя.

# 259
Някой избрал ли си е доставчик за графичен дизайн - дистанционно обучение? Колебая се кой да избера  newsm78

# 260
  • София/Правец
Запис

# 261

За ул. Шипка става въпрос нали?

Благодаря ти че сподели. Мислех утре да ходя.
Става въпрос за Бдин-6 . На Шипка не приемат документи.

# 262
Някой избрал ли си е доставчик за графичен дизайн - дистанционно обучение? Колебая се кой да избера  newsm78

Здравей.
Разглеждах тези уроци и какво се включва в тях, но защо имам чувството че на различните места сякаш включват различни неща в уроците. Аз се интересувам от умения за направата на уеб сайт и все още се колебая между графичен дизайн и програмиране.  newsm78  а вече трябва да подавам документи.  ooooh! Ти в каква връзка избра тази специалност. Ако може малко информация  Praynig

# 263
Защото ми харесва, а и се занимавам с това от известно време. Надявам се с курса да науча допълнителни неща и да се дообразовам  Wink

# 264
Защото ми харесва, а и се занимавам с това от известно време. Надявам се с курса да науча допълнителни неща и да се дообразовам  Wink

дано да не ставам нахална, но пак ще питам. този курс повече с към творчество и рисуване ли е насочен или при него се учат и доста практически неща за изработване на уеб сайт. видях че някъде е засегната тази тематика. този курс за програмист е доста повече насочен към създаването на сайтове, но като чета какво се учи там и  #Crazy. а от към изкуство нищо не е включено. ако не е много нахално в коя сфера използваш тези знания, в какво ти помагат?  newsm78 Praynig
благодаря ти за предния отговор, питам защото и аз се опитвам да се ориентирам, кое ще ми е най полезно.

# 265
  • София
Моля, ако някой има актуална информация за изисквания документ от служба ГРАО на общината, да сподели. Какъв е този документ? Обадих се в общината (р-н Подуяне) и казаха че не могат да издадат такъв документ и не знаят какъв е смисъла му. Казаха - имате си лична карта с име и ЕГН. Не могат да издадат документ, че диплома номер ... на лицето Х ... роден ... е на този Х с ЕГН ..., и като се замисля са прави. Не могат да работят с документи на други институции и да гарантират за дадена диплома.
Звъня на Главна дирекция ГРАО и централата в Агенция по заетостта, но все дава заето.

# 266
Къде видя че искат такъв документ?

Аз искам да видя списък с доставчиците. Интересуват ме курсове по немски или френски. Нищо обаче не ми се отваря от сайта на агенцията по заетостта. Някой знае ли някъде другаде да има такъв списък?

# 267
milka22, документът който издават от ГРАО е, че лицето Х има ЕГН У. Те за дипломата няма как да гарантират на кого е. На мен така ми казаха.

Един въпрос към подалите за дигитална ключова компетентност - какво записвате в полето насреща - както е изписана от ДО или общо наименование някакво> Защото гледам, че различните доставчици са правили разни комбинации от софтуерни продукти. Примерно:

Дигитална компетентност    Adobe Photoshop. Adobe InDesign. QuarkXpress. Оформление на печатни и електронни публикации -       
Дигитална компетентност    Adobe Photoshop. Corel Draw. Adobe Illustrator. Компютърна графика и дизайн -

# 268
Maxuel, много благодаря за информацията  Hug

# 269
Има ли големи опашки на Сердика? Мислим с мъжа ми утре да ходим

Общи условия

Активация на акаунт