Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 11

• 49 639
  • 774
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте!Имали момичета от миналата година карали някакви езикови курсове дистанционно?Защото аз все още се двоумя.

# 301
Здравейте и аз тази година се навих да кандидатствам по тази програма за езиков курс и се интересувам от дистанционното обучение. Също така чета че миналата година е имало и шофьорски курс, но тази година нищо не намирам такова. Има ли?

# 302
Майка ми е одобрена за специалност "Офис секретар" и навсякъде и казват, че е първата обадила се и нямат сформирана група. Какво трябва да се направи в такъв случай? Ако не успее никъде да се сформира група, какво ще се случи с нейния ваучер?

Всеки месец отива за удължаване на уведомлението и ако до крайния срок, написан в него за приключване на курса, не се сформира, губи ваучера.

robito, графичният дизайн няма да те научи да правиш сайтове.  Naughty
Всички курсове са с практическа насоченост. Не очаквай нищо по-художествено. Само суха теория. Учебната програма е на 99% еднаква във всички доставчици по дадена специалност.

Plamena Stoitsova, трябва да занесеш абсолютно всички дипломи, които имаш.

# 303
Здравейте и аз тази година се навих да кандидатствам по тази програма за езиков курс и се интересувам от дистанционното обучение. Също така чета че миналата година е имало и шофьорски курс, но тази година нищо не намирам такова. Има ли?
Има!
Курс Водач на МПС за обществен превоз е професията.

Аз избрах това http://www.e-obuchenie.bg/kursove/profesionalni/shofiorski-kurso … odach-na-mps.html заради дистанционното обучение по теория.

# 304
Наистина е много досадно на всяка страница да се питат едни и същи неща, а още по-досадно е да висиш на опашката 3 - 4 часа, защото болшинството от подаващите не са си попълнили както трябва документите, не разбрали коя декларация трябва, че трябва диплома за средно образование или недай си боже да избират на кой курс да се запишат, точно в момента на подаване на документите (както се случи с една мацка днес  Simple Smile). Не мога да повярвам, че има хора, които тръгват да си подават документите, чули - недочули и са готови да чакат с часове на опашка без грам да са се поинтересували какви документи трябва да подготвят! Който си е приготвил изрядно документите го обработват за няма и две минути, опашките стават заради гореспоменатите екземпляри!
И така:
1. Заявлението и декларацията трябва да са с надпис отдолу "Инвестира във вашето бъдеще" (може да го изтеглите от сайта на АЗ)
2. Задължително трябва да имате преснимани: диплома за средно образование, диплома за висше образование и всички приложения към нея (ако имате такава), лична карта - всички копия трябва да са подписани "Вярно с оригинала"
3. Ако името ви се различава от това на дипломите, попълвате декларация за идентичност на имената (на която също трябва да има надписа "Инвестира във вашето бъдеще" ).
Мисля че не е толкова сложно за изпълнение  Wink.
Аз попитах за шофьорските курсове кат.В и ми казаха, че официално нямало такава специалност, всичко било въпрос на договорка с доставчика. Така че, ако искате да изкарате тези курсове, най-добре първо се свържете с доставчиците на въпросните специалности и ги попитайте какви са условията, има ли доплащане за получаване на книжка и т.н.
Желая успех на всички  Peace!

# 305
Хайде и аз тука,миналия ден пуснах документи и сега чакам включване.
Имам едно питане-Къде мога да видя доставчиците за града ни,става въпрос за английски.В сайта на агенцията не ми отваря тази страница newsm78

# 306
Още в понеделник, рано-рано, си подадох документите за Водач на МПС  за обществен превоз. Каква беше изненадата ми, когато звъннах на  два доставчика. Единия каза, че за шоф книжка  е трябвало да напиша спец Автотранспортна техника. А от другия ми съобщиха, че спец Водач на МПС... предполага, че имаш книжка и ти трябва професионална. Сега отивам в БТ да се коригирам!!!

# 307
Аз утре ще ходя да подавам документите. Дано всичко мине бързо и гладко  Praynig

# 308
  • Стара Загора
Много се учудвам, че има толкова желаещи да изкарат курс за превоз на пътници, на товари или каквато и да е там специалността заради едната шофьорска книжка.
Не че нещо, ама един ваучер за ПК струва 1800 лв., дават ти го веднъж само и има такова изобилие от интересни неща за учене. Вярно, че ти спестява едни пари за шофьорски курс, но всъщност си го "плащаш" двойно и тройно с ваучера.
И си гърмиш патроните на халос, вместо да избереш нещо, което наистина би ти дало знания и квалификация.

# 309
На мен много не ми става ясно,как ще запишеш едно,а ще чакаш друго  Wink.При миналогодишния ми курс,периодично имаше проверки от бюрото по труда.Правиха ни и анкети за обучението.
То  ще е голям майтап ще е да качат някой да кара автобус или камион,пък той да няма шофьорска книжка Laughing......
На мен ми се струва че при тоя наплив на кандидати ще има голямо орязване.Така,че заложете наистина на обучението и запишете нещо което ще ви е от полза  Simple SmileОбмислете добре в каква област искате да се квалифицирате.....

# 310
Jade,ама някои хора си мислят че ей така се раздават документите...Според мен наистина ще има сериозни проверки на документи ,доставчици и тн...."Европа дава пари "айде ний да ги вземем  WinkБългарска работа.Заради тия дето правят разни хватки и останалите дето наистина искат да изкарат нещо съществено ще прецакат    Sad.....
Пред бюрото по труда са се струпали тълпи кандидати,дето хабер си нямат за кво иде реч...За туй става връщането,бавенето и седенето с часове....
 newsm78

# 311
Jade,ама някои хора си мислят че ей така се раздават документите...Според мен наистина ще има сериозни проверки на документи ,доставчици и тн...."Европа дава пари "айде ний да ги вземем  WinkБългарска работа.Заради тия дето правят разни хватки и останалите дето наистина искат да изкарат нещо съществено ще прецакат    Sad.....
Пред бюрото по труда са се струпали тълпи кандидати,дето хабер си нямат за кво иде реч...За туй става връщането,бавенето и седенето с часове....
 newsm78

За съжаление е така.  Sad

# 312

newsm78

То не че е много лесно да се разбере за какво иде реч при положение, че сайтът на АЗ почти не работи. За момента даже изобщо не работи.
Скрит текст:

# 313
Удостоверението е за верен ЕГН .
Пише Лицето Х има ЕГН ...
За Пловдив става дума , служба ГРАО . Peace

А в личната ти карта какво пише, нещо друго ли? Simple Smile

И да се самоцитирам:

Един въпрос към подалите за дигитална ключова компетентност - какво записвате в полето насреща - както е изписана от ДО или общо наименование някакво> Защото гледам, че различните доставчици са правили разни комбинации от софтуерни продукти. Примерно:

Дигитална компетентност    Adobe Photoshop. Adobe InDesign. QuarkXpress. Оформление на печатни и електронни публикации -       
Дигитална компетентност    Adobe Photoshop. Corel Draw. Adobe Illustrator. Компютърна графика и дизайн -

Никой ли не е писал заявление за дигитална компетентност??  Shocked

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 09:22 от Green&shiny

# 314
Да се запиша и аз
Здравей те от мен
Аз ходих на 15.10.2012 да си подам документите в БТ Възраждане моята приятелка беше отишла малко по рано та запази ред иначе беше лудница
Другото което ми направи впечатлене е че през 5 мин някой излиза и казва нещо ново  и така лека полека опашката по намаля
Аз кандидаствах за англииски език и сега края на ноември ще разбера да ли съм одобрена тогава ще избирам доставчик но съм се спряла на няколко па ще видим
Успех на всички и да няма не одобрени  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт