Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 11

• 49 667
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
Хайде и аз тука,миналия ден пуснах документи и сега чакам включване.
Имам едно питане-Къде мога да видя доставчиците за града ни,става въпрос за английски.В сайта на агенцията не ми отваря тази страница newsm78
Отваря се, но трябват здрави нерви... някъде към 20-тото рефрешване на страницата може и да се отвори Tired

# 316
 Hug за район Витоша аз къде трябва да отида?

# 317
Това с надписа "Инвестираме..." как ме възмущава! Може ли 10 дни преди началото на приема на документи да качат документите без надписа, а от първия ден на прием да измислят някакъв си надпис, за да имат повод да ни разиграват...
А няма спор, че някои хора си подават просто така документи без да желаят наистина да се квалифицират, а колкото да е без пари. Аз изкарах английски по програмата и имаше хора в групата, които изобщо не беше редно да са там.

# 318
Пишеш дигитална компетентност.В последствие си избираш "достовчика"Всички предлагат почти едно и   и също.В дигиталната компетентност в общи линии е начална компютърна грамотност..Пущаш компа-спираш то.Части на компютъра итн...Пишеш текст слагаш картинки...и Офис пакет 2010 поне това учих аз.. Grinning
Та доставчика ти е важен....

# 319
Снощи се смях с една съседка мед.сестра която решила да кара фризьорски курс...да се научила да подстригва.../като било безплатно Wink/То  така става записваш курс и и ти държат ръцете да стрижеш...Нали се иска усет и нюх и що годе да ти идва от вътре....Та чакайте скоро време пишман шофьори,пишман фризьори и тн  Laughing

# 320
ха-ха , ами като са оставени на произвола на Дянков и сие - ще стават вече и фризьорки , както едно време докторите доработваха таксита ! И щото досега няма пишман специалисти по всичко за което се сетиш !

# 321
  • София
Момичета, не бъдете лоши.Програмата е за всички, които отговарят на изискванията. Нищо лошо не виждам, ако някой иска да научи нещо ново, поблазнен от безплатното. Тази програма доказва, че хората искат да учат, но нямат средства. Аз пък не мисля, че се предлагат чак пък толкова вълнуващи неща като ПО - записах икономика с ясното съзнание, че ще ми е за обща култура, ако нямах книжка щях да се възползвам - нали все пак идеята е да ти е полезно, а не само на макс да оползотвориш парите Naughty

# 322
Записах се ! newsm44 newsm44
Само за декларацията за идентичност се наложи да попълня тяхна бланка , че моята нямаше въпросния надпис !
Отидох в 7:30 , в 8:55 бях готова .
Но след мен имаше много хора , някои крайно ненаясно с документите ! Crossing Arms

Сега ще чакам да ме одобрят ! Peace

# 323
  • Пловдив
happy mama, на Чернишевски ли беше? А дали видя работното време - удължено ли е вече или още си е от 8.30 до 17.00  newsm78

# 324
.

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 11:49 от mama Pressi

# 325
  • София
Момичета, подготвих си всички необходими документи, но не откривам декларацията за смяна на имената. Някой занае ли от къде да я разпечатам?
 Hug

# 326
Момичета, подготвих си всички необходими документи, но не откривам декларацията за смяна на имената. Някой занае ли от къде да я разпечатам?
 Hug

На място ти я дават!

# 327
happy mama, на Чернишевски ли беше? А дали видя работното време - удължено ли е вече или още си е от 8.30 до 17.00  newsm78

Да , не е удължено , до 17 ч. Sad

# 328
а ако ти покажа колко е обидна заплата на една сестра в интензивен сектор- иде ми не фризьорка , ами не знам какво да стана , стига да има как де

# 329
  • Пловдив

Да , не е удължено , до 17 ч. Sad

Мерси за отговора!  bouquet

Пак се очертава наш'то БТ да е най-мудното  Crossing Arms ooooh! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт