Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 11

• 49 580
  • 774
  •   1
Отговори
# 330
в БТ Възраждане приемат документи до 18,00 , освен това няма изискване за надписа

# 331
ха-ха , ами като са оставени на произвола на Дянков и сие - ще стават вече и фризьорки , както едно време докторите доработваха таксита ! И щото досега няма пишман специалисти по всичко за което се сетиш !
Честно да ти кажа - обидно звучи.

Aз пък не виждам нищо лошо във фризьорството, даже напротив.... Фризьор е доста добра професия и обикновено добрите фризьори печелят в пъти повече от много др. професии.  Ако ти не познаваш добри и елитни фризьори, а най-успелия според теб е прост квартален фризьор , които пика в кариерата му е да си отвори салон във входа в който живее си е твой проблем. Другото вече е личен избор.

# 332
  • София
Здравейте,
моля някой завърнал се днес от БТ Младост да каже какво е било положението с навалицата сутринта.
Аз мисля да ходя утре сутринта. предварително благодаря

# 333
  • Varna, Bulgaria
Здравейте,одабрена съм по програмата за английски език и незнам къде да се запиша във Варна.Не желая да си губя времето а да науча езика.Моля препоръчайте ми при коя фирма или доставчик да се запиша.Благодаря!

# 334
  • в тристайна гарсониера :)
Здравейте,
моля някой завърнал се днес от БТ Младост да каже какво е било положението с навалицата сутринта.
Аз мисля да ходя утре сутринта. предварително благодаря

Днес се записах и аз  newsm44 В осем часа бях 82 номер, НО вървеше много бързо опашката, пускаха по десет човека наведнъж и в десет бях готова. Сега ще чакаме декември за ваучерите.

# 335
Аз ще ходя в следобедните часове до БТ Бургас. Дано няма голяма опашка, че едва си изкрънках измъкване от работа за малко. Ако има много хора, ще се пробвам утре или ще пратя майка ми да чака...и без друго съм ѝ дала генерално пълномощно с което да ме представлява навсякъде където е нужно. Подготвила съм всичко необходимо, но да видим дали пак няма да ме върнат за нещо...дано приемат документите без забележки. Иначе за ПО се чудех дали да пиша компютърна графика или системно програмиране, но след доста обсъждане вкъщи и с колегите ми писах системно програмиране, че ще ми е от голяма полза в работата.
За КК съм писала английски език, първо че ми е нужен, второ че и малкото познания които имам са се изпарили. А като си погледнах хорариума - нямам и 200ч общо от средното и висшето. Винаги ми е бил като допълнителна дисциплина, първи език ми е руски.

# 336
Като пишете-английски език, добавяте ли някакъв код за езика ?

# 337
Нищо не съм добавила, само писах английски език. Ако трябва някакъв код да се пише, предполагам че ще ми кажат на място кой е и ще си го допълня.

# 338
Нищо не съм добавила, само писах английски език. Ако трябва някакъв код да се пише, предполагам че ще ми кажат на място кой е и ще си го допълня.
Peace

# 339
книжката с кодовете върви по " опашката", а който кандидатства за ПО и КК - трябва да ги подреди според желанието си

# 340
книжката с кодовете върви по " опашката", а който кандидатства за ПО и КК - трябва да ги подреди според желанието си
[/quot

Какво имаш в предвид под  Да ГИ подреди според желанието си

Нали се подава един  к-т документи за КК и един к-т документи за ПО  newsm78

# 341
  • София

Днес се записах и аз  newsm44 В осем часа бях 82 номер, НО вървеше много бързо опашката, пускаха по десет човека наведнъж и в десет бях готова. Сега ще чакаме декември за ваучерите.
Благодаря ти Бамбулка за информацията  Hug Какви са тези номера по опашката? Някой излиза със списък и записва чакащите ли? че и това разбрах за Младост  Thinking И оттам ти казаха, че вероятно декември ли ще дават ваучерите за подалите днес?

# 342
ами точно това - да посочиш кое ще учиш първо , ако те одобрят и за двете - не знам защо го искат това

# 343
  • Около Костинброд
Някой знае ли ваучера колко часа покрива за дигитална компетентност?
В дипломата от университета ми пише, че имам "изпит за работа с персонален компютър - 30 часа", а аз искам да запиша курс по Ексел, това дали ще е проблем?

# 344
Току що говорих с Фондация Материка - Варна за графичен дизайн .

Фондация Материка е включена в списъка за доставчици обявен на сайта на АЗ, но от Материка ми казаха че са се отказали от програмата . На въпроса ми защо тогава са в списъка отговориха че не е актуализирана информацията за ДО на сайта на АЗ. мОЖЕ ЛИ ТАКОВА НЕщО ПИТАМ АЗ ! пИСНА МИ ОТ ТАЗИ ПРОГРАМА !
Исках да запиша графичен дизайн - и ме интересуваше какво точно се изучава, освен това казаха че за Варна за момента МАЙ няма ДО за графичен дизайн, тъй като часовете са 960 ( това си е 1 г и половина и трябва поне минимум 6 човека а се събирали по 2-3 ма .

Общи условия

Активация на акаунт