Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 11

• 49 617
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
Супер, много благодаря! Simple Smile
Това на една бланка си се пише, нали? Няма нужда от второ заявление...
 Само трябва и книжката да си преснимаш.
 Ясно!
Сега остава да се борим с километричните опашки.....

Ох , Боже , поне първа страница да бяхте прочели ... Rolling Eyes

Подават се 2 комплекта документи ! Peace

# 421
  • София
Благодаря!
Все пак има изписани 11 теми......  знам ли къде да търся....

# 422
  • До хладилника, който обичам
Здравейте, миналата година изтървах срока, но тази няма да пропусна Simple Smile

Може ли някой от Пловдив да каже за дигитална компетентност и графичния дизайн дали има доставчици с дистанционно обучение - поне част от програмата - защото иначе ще ми дойде в повече?

От БТ Пловдив успокоиха, че повече от 30 минути не се чака на опашка, остава да изровя дипломата за средно, за висше намерих Simple Smile

# 423
Аз нещо се поомотах в тази програма.
Както писах, одобрена съм за курс по английски, така че не мога да кандидатства тази година за "дигитална компетентност"?!В каталога с професиите виждам професии като графичен дизайнер, програмист т.е аз не мога да кандидатствам за дигитална компетентност, но мога да кандидатствам за професионална компетентност "графичен дизайнер"?? Някой има ли идея какво включва програмата по графичен дизайн?

# 424
  • София
Да има някой тук случайно, който току що е подал в Младост да каже как е опашката там сега?
Много ще съм благодарна   bouquet

# 425
Аз нещо се поомотах в тази програма.
Както писах, одобрена съм за курс по английски, така че не мога да кандидатства тази година за "дигитална компетентност"?!В каталога с професиите виждам професии като графичен дизайнер, програмист т.е аз не мога да кандидатствам за дигитална компетентност, но мога да кандидатствам за професионална компетентност "графичен дизайнер"?? Някой има ли идея какво включва програмата по графичен дизайн?

Относно графичен дизайн - виж няколко страници по-назад .
Аз също питах и ми отговориха.

# 426
Да знаете,че от днес 18102012 не приемат документи за кандидатстване за шофьорски книжки за категория B!!!! От днес нататък ако подаваш документи трябва да си носиш и копие на книжката за категория B и можеш да кандидатстваш само за по-голяма категория!!!! И всички кандидатствали и преди днес, със сигурност нямало да бъдат одобрени! Нямам думи , след 3 часа чакане...

Да, днес във Варна обясниха, че не може да се кара В защото е любителска.Програмата Аз мога повече включва само професионалните, то нали е професионална квалификация.Искат и копие на шофьорската книжка с категориите, защото за да повишаваш категория трябва да имаш предните

# 427
Влад@, имаш ли представа до колко часа - записват номерата. Аз вчера отидох след работа , малко след 17 часа и ми казаха че са приключили със записванията за деня. А при мен е лошото че не мога да отсъствам от работа  Sad 

# 428
  • София
И пак да попитчам нещо....
Защо да не могат да се изкарат 2 курса един след друг????
Нали срока за провеждане на обучение е до 31.08.2014??????? Мисля, че има достатъчно време....

# 429
Аз подадох вчера,много бързо минах,благодарение на тази тема документите ми бяха безупречни.Записах англ.език,но никъде не ми казаха колко часа е курса,а за дистанционо обучение ми казаха,когато ме приемат тогава да си търся доставчик ,който предлага тази услуга.

# 430
Еее, започнах да се разубеждавам за графичния дизайн  Confused А и като гледах програмата първите 360 часа са разни глупости - икономика и т.н., които на мен са ми абсолютно ненужни, защото съм икономист. Аз мога да работя и с Фотошоп, и с Илюстратор, ... явно нещо повече едва ли ще науча  Rolling Eyes . Май ще се преориентирам към нещо друго, може би като ключова компетентност да търся нещо по-специфично  Thinking

Пак да питам - някой подавал ли е в БТ Марица в Пловдив /мисля, че  е на Брезовско шосе/?

# 431
Влад@, имаш ли представа до колко часа - записват номерата. Аз вчера отидох след работа , малко след 17 часа и ми казаха че са приключили със записванията за деня. А при мен е лошото че не мога да отсъствам от работа  Sad 

Днес ни казаха да записват до номер 300.За деня обслужват явно по толкова.Следващите остават за следващия.Мисля, че дори и да свършат с номер 300 в 16.00 часа няма да продължат, а ще оставят хората за утре, нищо че има още време.

# 432
Има ли някой , който да е посещавам курсове по Интериорен дизайн и какво учат като предмети? ,Мерси предварително

# 433
Айде и аз днес подадох документи за Английски език  Sunglasses
Екстремно отидохме в 6.30 сутринта, пихме кафенце с хората на опашката, похилихме се и до 9 приключихме  Joy   Това беше в БТ София - Сердика.  Там пускат по 20 души вътре, ние бяхме сред първите 20.  Много любезни служителки, изобщо изненадващо приятна ранна сутрин си прекарах.

Там задължително изискват новите документи, с надписа отдолу !

# 434
И пак да попитчам нещо....
Защо да не могат да се изкарат 2 курса един след друг????
Нали срока за провеждане на обучение е до 31.08.2014??????? Мисля, че има достатъчно време....

Прочети това и прецени . Peace

Имам няколко въпроса, които са се вклинили в мозъкът ми........ама служителите с в БТ сега са много заети...ако някой е запознат моля да сподели. Подала съм документи за език , който е 300 часа и за професия, която е 960 часа. Хипотетично съм одобрена и за 2 те. Според условията първо изкарвам да речем езика, които повечето доставчици са сложили като начална дата февруари...така 6 м. значи до края на юли , може и август 2013 г.  да се хване, после с удостоверението за език отиваш да си вземеш ДО за професия и се започва търсене, като се има предвид 960 ч . ги взимат за 1г и 6 м. като време отиваме към края на 2014 г.. а програмата трябва да свърши август 2014г. Относно размишленията ми и простата математика  ми се струва , че няма да мога да се преквалифицарам. Незнам дали в правилна посока разсъждавам и ако някой има подобен казус , моля да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт