The Vampire Diaries - Сезон 4 (Тема 28)

• 27 797
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Интервю с Джули Плек с много спойлери http://series.twifun-bg.com/?p=9759

Приятно ви гледане на епизода, аз като новодомец нямам интернет у нас и кой знае кога ще се доредя Simple Smile
Няма ли кой да ти качи серията на флашка?

# 616
   Наистина ли на Нина първото име е Николина ?
  Така прочетох в Уикипедия...

Да, това е  първото и име. Simple Smile
Ето в това клипче го казва, на 6:27 

.

# 617
  • КиТ
Интервю с Джули Плек с много спойлери http://series.twifun-bg.com/?p=9759

Приятно ви гледане на епизода, аз като новодомец нямам интернет у нас и кой знае кога ще се доредя Simple Smile
Няма ли кой да ти качи серията на флашка?

Да бе няма ли някое добро другарче  Whistling Hug Hug Hug Hug

# 618
Отново интересен епизод с край ''Уау'' и умострахотен Клаус

Според мен 4 сезон ще е най-добрия досега  smile3521

# 619
Да, краят беше точно "уау"! И толкова много Клаус в този епизод -  Heart Eyes Crazy Heart Eyes

# 620
  • Сопот, Пловдив
Серията изгледана.
Скрит текст:
Аз пък да си кажа, че ако излекуват Елена и я направят пак човек ще ми е леко в повече и е много вероятно доста да ме разочароват. Ей, така Prison Break ме отказаха навремето като върнаха уж обезглавената Сара. И не знам вече колко пъти Елена казва неща, които според мен тотално разбиват сърцето на Деймън, горкичкия.

# 621
Елена ми е супер неадекватна все още....Деймън да вземе да прояви повечко самоуважение и да и тегли една майна...хем помогни ми хем ти си виновен, че се държа така....Бони ех, Бони освен,че изглеждаше добре в костюма си е дразнител. И накрая
Скрит текст:
Кво направи тоя черния бе?!

# 622
И накрая
Скрит текст:
Държи да завърши тату-то. Grinning

Скрит текст:
Дано само да не търсят цял сезон лекарството, че ще стане досадно.

# 623
Страхотен епизод. Трябва да си призная, че ги гледах напоследък малко по навик, не вече ми стана интересно, нямам търпение за следващия.

# 624
И накрая
Скрит текст:
Държи да завърши тату-то. Grinning

Скрит текст:
Дано само да не търсят цял сезон лекарството, че ще стане досадно.

Е твърде вероятно Стефко това да прави точно, но нищо свикнали сме да гледаме саможертвената му физиономия Simple Smile.

# 625
Изгледах епизода
Скрит текст:
Всичко ми хареса. Имаше много Клаус  Heart Eyes Ох, горкичкия ми Деймън.  Hug  Heart Eyes Ех, тая патица Елена.   #Cussing out

# 626
   Наистина ли на Нина първото име е Николина ?
  Така прочетох в Уикипедия...

Да, това е  първото и име. Simple Smile
Ето в това клипче го казва, на 6:27 

.

Мерси   bouquet
 И аз изгледах серията:
Скрит текст:
Оф, Ребека наистина е много наивна, разчувстваха я и веднага си изпя всичко !  ooooh! 
    Очаквах Елена да целуне Деймън и хоп Бонка се появи, тъкмо Елена да стане интересен образ и Бони и Стефан ще се намесят Crossing Arms
   Тоя ловец много почна да ми омръзва.
  Дано в следващите епизоди да има още от миналото им, много по-интересно е от Стелена и техните вечни драми и сълзи...

# 627
Изгледах епизода Simple Smile Подготвяха ни за нещо по-голямо, но ако не бяха спойлерите от вчера щях да съм разочарована. Интересен беше, имаше изненади. Обожавам ретроспекциите! А сега мили мои отивам да си изтрия гласа и да гласувам, че искам да умре Бони, в най-скоро време, по възможно най-брутален начин. Have a nice day!

# 628
здравейте! може ли да ви питам и вас нещо? свалям си епизоди и от сега нататък ще гледам така,но имам проблем със субтитрите.излизат ми с иероглифи.компютърът ми е кирилизиран,но наистина някои сайтове на български (мноого,много рядко) ми излизат с иероглифи,а сега и субтитрите.от кои настройки е това? какво да правя?? хелп!

# 629
здравейте! може ли да ви питам и вас нещо? свалям си епизоди и от сега нататък ще гледам така,но имам проблем със субтитрите.излизат ми с иероглифи.компютърът ми е кирилизиран,но наистина някои сайтове на български (мноого,много рядко) ми излизат с иероглифи,а сега и субтитрите.от кои настройки е това? какво да правя?? хелп!

Липсват ти кодеци, изтегли си друг плейър - KMPlayer, GOM player...

Общи условия

Активация на акаунт