Добре охранявани мъже или поддава ли се мъжът на дресура?

• 15 704
  • 278
  •   1
Отговори
# 60
Що да се хабя да го ръчкам за едно цвете? Ако така я кара, ще отида при друг, който сам се сеща!

Така и става когато ти расте цената (а значи и изискванията). Следващите нямат нужда от ръчкане. Или се сещат сами, или нямат шанс.

# 61
Аз не смятам, че да покажеш какво би те зарадвало е израз на дресировка. напротив, колкото по малко искаш, толкова по малко и получаваш. Примерно, ако на първия празник, на който той не ти е подарил цвете  му кажеш нищо , за мен това не е важно, шанса да получиш на следващия е почти нулев. А след като нещо за мен е важно и ме радва, защо да се правя, че не ми пука от това?

Попитайте мъж дали би се отказал от свирка, за която сам е намекнал ( или направо си е"изпросил" ) или ще чака и ще приема само такива, които са дошли от вътрешен порив на жената.  Mr. Green 

# 62
  • Варна
Опитът и наблюденията ми сочат, че жени, които имат навика да искат, получават многократно повече жестове , внимание и ценни подаръци  от многократно по-голямо количество мъже. Стават по-ценни и по-ценени в очите на другите и това е разбираемо. Те демонстрират недвусмислено цената си.
Към такава някой "дървеняк" дори не би посмял и да се приближи без да е сложил море от романтика в краката и. Жена свикнала да получава диаманти, Бентли и Бугати, не би и погледнала някой неспособен и на букет рози без повод.

Искайте за да получите! Нищо на този свят не пада от небето без съответното желание и очакване.
И романтичните мъже също не изникват от нищото от самосебе си.
Като никой път ще се съглася с Лизет.

# 63
  • София
О, няма да се откаже, ама може да намекне, че ако ти не му я направиш, ще си намери някоя друга, на която дори не трябва да намеква!  Wink

# 64
О, няма да се откаже, ама може да намекне, че ако ти не му я направиш, ще си намери някоя друга, на която дори не трябва да намеква!  Wink
Тъй де, хич няма да се притесни, че ще ме дресира по този начин.  Wink

# 65
Скоро бях на кафе с приятелки- относително млади момичета. Едната омъжена отскоро, а другата в съжителство с приятеля си. Познавам мъжете и на двете, както и своят собствен и е повече от ясно, че и тримата са далеч от перфектността. Както и ние тринките, естествено. Не знам какво забихме разговора в посока: мъже и подаръци, цветя, бонбони и прочее доказателства на любов и привързаност. Тъй като моят мъж се оказа от типа "златна рибка", които доказват обичта си с действия различни от романтичните жестове и досега освен цветя в саксия, не съм получавала букети, кошнички и венци от негова милост, станах обект на искрено съжаление от страна на двете ми приятелки.
На едната мъжът й подарявал от време на време китки, макар и да му е необходимо доста ръчкане по битове въпроси, а другата, която ми е по-интересна в случая успяла да го научи нейния младеж да я дарява обикновено послучай рождени дни и св. Валентиновци с по някой друг карамфил, роза, гербер или друго цвете в целофан. Преди не се бил сещал и тя се чувствала кофти. Обаче след като му вдигнала няколко скандала, придружени със сълзи, явно успяла да го накара да се чувства виновен и длъжен при всеки следващ повод да я "сюрпиризра" я с цвете, я с картичка със котенца, кученца, слонченца и др. И тя сега е толкова доволна, та чак се умилява. На всичкото отгоре още съумява да се изненада. А още по-на всичкото отгоре, се чувства и горда, че го била научила. А той според мен просто прави всичко с едничката цел да си спести неприятности и скандали. Познавам го и съм чувала доста уж на майтап негативни изказвания в стил: "Как можах да се излъжа?"
Естествено, аз като неуспяла и непожелала да дресира мъжа си, трябваше да се срамувам в ъгъла, а мъжът ми беше определен като адски неромантичен и безчувствен безскрупулен тип. А аз си знам, че да ми бере китки и да ми пада на коленца за него ще е просто една поза, която не умее и ще му ходи като на свинче звънче. Дотолкова съм свикнала с болезнената му и жестока откровеност и лишена от атрибути романтичност, че някак си започнах да си го харесвам такъв див и некултивирн. Всъщност аз още в началото съм си го харесвала така и никак не вярвам, че ако го дресирам да ме "изненадва" спрямо случая, ще започнеа аз самата да се чувствам добре.
Все си мисля, че ще ми е адски тъпо, че си изпросвам жестовете.
Вие как мислите? Слушкат ли вашите мъже? Ама по прнцип ли си слушкат или след известни тренировки? Алее, хоп! Laughing
Слушка, слушка....от самото начало.
Е, за някои неща трябваше да му подскажа, защото и през ум не му беше минавало....
Но, да, при добро желание и подход, мъжете се поддават прекрасно на дресировка.И на всичкото отгоре се пъчат, че идеите са техни.   Laughing

отивам да чета темата.....

# 66
Понякога им идва, поне когато имат интерес от това! Защо мъжете правят романтични жестове? Или за да омилостивят жената, или ако искат нещо!

Миналата неделя с моя мъж се разхождахме из Стария град.Пихме кафе, "надникнахме" във всяко антикварно магазинче,разглеждахме, аз охках и ахках пред разни джунджурии (обожавам старинни предмети).Във вторник имах РД и мойто мило се прибра с една червена роза и .....едно старинно съвършенство.
Все още нищо не е поискал от мен.Няма и нужда да ме умилостивява за каквото и да било. 

Понякога мъжете правят разни жестове просто ...... от любов!   
  Laughing

# 67
  • София
Е, издънил се е! Образувал ти е нерви два дни, че тутакси не е скочил във всичките антикварни магазинчета с теб ине е поръчвал всяко нещо, което си мярнала с поглед! И какво, отчел се е със закъснение, и срамота, само с едно нещо!  Нищо не си дресирала, много му е забавена реакцията! Crossing Arms

# 68
Е, издънил се е! Образувал ти е нерви два дни, че тутакси не е скочил във всичките антикварни магазинчета с теб ине е поръчвал всяко нещо, което си мярнала с поглед! И какво, отчел се е със закъснение, и срамота, само с едно нещо!  Нищо не си дресирала, много му е забавена реакцията! Crossing Arms
Нали? И търсил да се закачи за повода РД, вместо да я зарадва на мига.  Crossing Arms

# 69
  • Насред хаоса
Еееее, завиждачки!  Crossing Arms Mr. Green

# 70
Подарък и цветя за РД по никакъв начин не мога да свържа с проява на романтичност. Това е абсолютно задължително и се подразбира по презумпция. И недай си Боже тиган или кухненски робот....може да полети тигана и по него... Laughing
Познавах една жена, която от години се молеше на нейния за кухненски робот...та бил той и за РД. Sick Беше и абсолютно необходим за бебето. Е на такъв турляк бих му била дузпата на секундата.
Много се въздържах да не и кажа колко я съжалявам, но сигурно се е чело в очите ми.
Нея обаче и такъв живот си я устройваше така че ....коя съм аз да съдя другите за това че се примиряват с нищожества...

# 71
  • Варна
Да, такива мъже са за здрава дресировка по метода на д-р Бхагаван Ентъл, но не толкова деликатно.

# 72
Стига бе, тия цветя. Толкова тривиално нещо. Моят мъж за 20 години сигурно не повече от 2-3 пъти  ми е подарил цветя, ама жестове на внимание никак не ми липсват. Например да стане рано, преди мен, и да приготви обяд за деня за децата и за мен, защото излизаме рано. И това без да съм го искала от него. Или в събота да се събудя и да ни чакат палачинки. Притрябвали са ми тия цветя и изобщо купена романтика. То с едни цветя и подаръчета от време на време много лесно се минава. 

# 73
Това е все едно да наричаш "жест на внимание" факта, че си обличаш и храниш децата.

Да приготвя наравно със жената закуска или обяд при работеща жена - това е нормално съпружеско задължение, а не жест на внимание.

# 74
Аз не смятам, че да покажеш какво би те зарадвало е израз на дресировка. напротив, колкото по малко искаш, толкова по малко и получаваш. Примерно, ако на първия празник, на който той не ти е подарил цвете  му кажеш нищо , за мен това не е важно, шанса да получиш на следващия е почти нулев. А след като нещо за мен е важно и ме радва, защо да се правя, че не ми пука от това?

Попитайте мъж дали би се отказал от свирка, за която сам е намекнал ( или направо си е"изпросил" ) или ще чака и ще приема само такива, които са дошли от вътрешен порив на жената.  Mr. Green 

Абсолютно!

Не мога да разбера защо жените сме толкова прости и евтини същества... и се задоволяваме с мизерното 'каквото му дойде отвътре'. А мъжете си знаят какво искат, казват си го, насочват ти главата натам, хахаха.

По темата - да, дресирам си ги, за да ми правят живота по-приятен. Разбира се, винаги има какво да се желае, но не е болка за умиране. То... ако е прекалено добре дресиран... току виж някоя от 'романтични жестове - мразките' ми го открадне, хихи.

Научих се да си държа на цената, за да ме уважават и отсреща.

А това, че бил стабилен, пък какво като не правел романтични жестове - това е пълна смешка. Ако не е стабилен, просто няма шанс да се класира на първо класиране още. Оттам нататък стабилните трябва да се доказват с жестове. Единствено съжалявам, че жените не сме родени с тази мъдрост, а трябва много тъпанари на ни стъпчат, та да се осъзнаем (някои де, другите си остават неосъзнати патки цял живот - за радост на 'стабилните' неромантични ръбове...)

Общи условия

Активация на акаунт