За мен няма по-големи мухльовци от стиснатите хора, а за мъжете това е отрицателна черта номер 1. Такъв тип дори в по-далечното си обкръжение не желая, та камо ли за мъж.
не ми казвай с каква идея съм пуснала темата, защото си твърде далеч от истината. Всъщност твоите истини са винаги грозни, брутални и груби като изказванията ти. И като сме тръгнали така да се анализираме: Личи си, че скоро не си се радвала на хармонична връзка, затова и не отговаряш по същество, защото няма с какво да се похвалиш, а раздаваш определения, за да принизиш хората и да ги накараш да се почувстват по-кофти от теб. Всичко, което казваш е кофти и негативно - явно такова ти е на душичката. Сама се опияняваш от грубостта, с която искаш да нараниш, правейки се на безчувствена, защото вече няма за кой да те боли и едва ли някой го боли за тебе. Употребяваш постоянно думата нищожество, а ти самата си много ниско на скалата на емоциите. 

,няма нужда дори да търсиш, те направо се роят около теб...... пият, псуват, уригват се нон-стоп, храчат по улиците, абсИлютно натурални. Възпитанието и цивилизацията са минали някъде покрай тях....