Добре охранявани мъже или поддава ли се мъжът на дресура?

• 15 655
  • 278
  •   1
Отговори
# 120
Всеки сам си е отговорен за избора и съдбата. Каквото сам си направиш, никой враг не би могъл да ти стори.
За мен няма по-големи мухльовци от стиснатите хора, а за мъжете това е отрицателна черта номер 1. Такъв тип дори в по-далечното си обкръжение не желая, та камо ли за мъж.

# 121
Да, да усеща се от тона ти, че си особено уверена и удовлетворена от живота. Епитетите, които използваш показват с колко положителна енергия си натоварена. Ако имаше дума "доклатена" бих я използвала за теб, но за съжаление няма. Колко жалко, наистина.

# 122
  • Варна
И пак ще се съглася с Лизет. Скъперничеството е доста ограбваща черта на характера. Тя обикновено не се ограничава само с портфейла.

# 123
  • София
Аз не прочетох тук да се намеква за скърепничество. По-скоро става въпрос за недосетливост.
Да ви кажа, замислих се върху това, което май Дрийминг написа, че започнала да се страхува от мъж с цвете! Ами, какво да ви кажа, има толкова много мъже, които са царе на ухажването откъм китки, бонбони и гащи, ама опре ли работата до сериозна грижа и внимание, и за нищо не стават! На фона на това, което един мъж може да направи за жена си и семейството си като грижа, голям праз, че не бил купил цветя без повод! Така да се каже, поносима загуба, може да се впише към естествената фира.

# 124
# 125
Скъперничеството е доста ограбваща черта на характера. Тя обикновено не се ограничава само с портфейла.

Едва ли някой ще възрази срещу това!

# 126
Човек като ви слуша Богиня и Лизет, ще си помисли, че сте обградени от мош...скъперници исках да кажа. Толкова добре сте запознати с психологията им.
Ами моят си признава, че е стиснат и аз го обичам и уважавам с всичките му недостатъци. Иначе е много лесно да обичаш перфектни хора.
В крайна сметка не съм чак толкоз лека в акъла, че да ме убедите, че черното е бяло и че мъжът ми е кофти и импотентен антипатяга.

Ако нещата опираха само до китките и подаръчетата и ако само по това можехме да преценяме хората, нямаше да има толкова нещастни бракове. Аз се научих да търся не диамантите, а хората- диаманти. Те не блестят с фалшив блясък на повърхността. Трябва да потърсиш малко по-надълбоко. 

# 127
Ти пусна тази тема за да чуеш че има и други като твоя циция, а още по-добре да е още по-циция от твоя че да се успокоиш малко че не си ти най- зле. Търсиш подкрепа че това е в реда на нещата, но самия факт че пускаш тази тема показва че си в дълбоки съмнения по този повод.

И какво като чуеш че има по света не малко дървеняци като твоя? Ще го направи по-малко такъв или теб по-щастлива? Ако можеше само от стравнения с разни нищожества да се чувстваме по- щастливи, всички биха си ходили перманентно щастливи.

# 128
Харесвам диви и неопитомени мъже. Не ми трябва дресиран, а натурален мъж. Wink

# 129
Лизет, Simple Smile не ми казвай с каква идея съм пуснала темата, защото си твърде далеч от истината. Всъщност твоите истини са винаги грозни, брутални и груби като изказванията ти.  И като сме тръгнали така да се анализираме: Личи си, че скоро не си се радвала на хармонична връзка, затова и не отговаряш по същество, защото няма с какво да се похвалиш, а раздаваш определения, за да принизиш хората и да ги накараш да се почувстват по-кофти от теб. Всичко, което казваш е кофти и негативно - явно такова ти е на душичката. Сама се опияняваш от грубостта, с която искаш да нараниш, правейки се на безчувствена, защото вече няма за кой да те боли и едва ли някой го боли за тебе. Употребяваш постоянно думата нищожество, а ти самата си много ниско на скалата на емоциите.
Не знам на мен какво ми донесе тази тема, но ти с такава адска страст плюеш, та се надявам това поне малко да те е задоволило и да спиш спокойна тази вечер.

# 130
Цитат
На фона на това, което един мъж може да направи за жена си и семейството си като грижа, голям праз, че не бил купил цветя без повод! Така да се каже, поносима загуба, може да се впише към естествената фира.
За мен тази загуба е непоносима. Ако редовно се налага да я преглъщам, това ще доведе до разпад на връзката, колкото и стабилен и подкрепящ да е въпросния мъж в сериозната част и грижите за семейството, просто защото ще се раздвоя в получаването на удовлетворяване на нуждите си като човек и като жена.Ще ми е много трудно да продължавам да виждам грижовността му на фона на подаръците и жестовете получавани от други мъже, на които неизменно се обръща внимание в такива случаи.

Цитат
В крайна сметка не съм чак толкоз лека в акъла, че да ме убедите, че черното е бяло и че мъжът ми е кофти и импотентен антипатяга.
Ами те дори не са го виждали твоя мъж, за това така си говорят. Антипатяга е последната дума, която бих употребила за него.  Simple Smile
Цитат
Скъперничеството е доста ограбваща черта на характера. Тя обикновено не се ограничава само с портфейла.
Съгласна съм. Аз имам ужасна непоносимост към това и имайки огромна вяра чисто по младежки в преобразяващата сила на любовта и щедростта си взех точно стиснат мъж ( по моите критерии и на фона на самата мен). Може да се каже, че борбата е безмилостно жестока и продължава и до днес, защото а си му оставил шанс да се стиска, а се е възползвал пак. Ама под стиска нямам предвид,че му се свидеше за мен , на него му се свидеше , дори за себе си. Просто самия акт на даване го късаше.  Mr. Green Ако не виждаше пред себе си толкова години как е възможно човек да се радва, когато дава, никога нямаше да се промени и на йота дори.

# 131
Харесвам диви и неопитомени мъже. Не ми трябва дресиран, а натурален мъж. Wink
Ами то такива в Бг с лопата да ги ринеш....    Joy  ,няма нужда дори да търсиш, те направо се роят около теб...... пият, псуват, уригват се нон-стоп, храчат по улиците, абсИлютно натурални.  Възпитанието и цивилизацията са минали някъде покрай тях....
Та с една разходка по улиците точно за час можеш да се сдобиеш с перфектното натурално, диво и неопитомено гадже.     Laughing

# 132
Не става дума изобщо за скъперничество.
Мъжът ти може да е много ларж,само,че да не се сеща едно цвете да ти донесе.
Едното няма нищо общо с другото.

# 133
Не става дума изобщо за скъперничество.
Мъжът ти може да е много ларж,само,че да не се сеща едно цвете да ти донесе.
Едното няма нищо общо с другото.
Не знам някой да казва, че двете са непременно свързани. Просто се споменаха  от авторката и говорим и за двете неща.
А за нещата, за които някой не се сеща, ако и след като си намекнал заобиколно и не се сеща си му показал директно, че са ти приятни и пак продължава да " не се сеща" , изобщо няма да ми дреме по какви мотиви е, дали е ларж, пък не му иде отвътре или  иска, пък му се свиди. Резултата е все същия- не ме кефиш, бе пич.  Twisted Evil

# 134
Всеки преценява и решава кое е по-по-важно за да се чувства добре.
Така поставена темата трябва да съпоставим сигурността,упората и загрижеността на един мъж с цветята,романтичните изненади и подаръците на друг мъж. А това в живота не винаги е така - макар,че честно казано виждам някаква зависимост - обратно пропорционална в реалният живот.
И ако трябва да избирам също бих избрала да съм лишена цял живот от цветя. За щастие с малко дресировки от наша страна можем да получим обещетение в куцащата част на мъжа. И за щастие мъжете които не са романтични и не поднасят цветя могат да се научат да го правят но тези,които не знаят какво е да си рамо и упора на една жена така,че тя да може да разчита на теб и ти вярва - тези за нещастие трудно се променят.И за тях дресировките - са напразни.така,че аз избирам по-лесно поправимото.

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 11:57 от *Dreaming

Общи условия

Активация на акаунт