Добре охранявани мъже или поддава ли се мъжът на дресура?

• 15 652
  • 278
  •   1
Отговори
# 135
И за щастие мъжете които не са романтични и не поднасят цветя могат да се научат да го правят но тези,които не знаят какво е да си рамо и упора на една жена така,че тя да може да разчита на теб и ти вярва - тези за щастие трудно се променят.И за тях дресировките - са напразни.така,че аз избирам по-лесно поправимото.

С това не съм съгласна. Аз лично не съм срещала примери на променени стисльовци (защо да се променят като българската жена е абсолютно всеядна), но на променени откъм посочената от теб страна, примери бол. Цял живот мачо, безотговорен женкар, брутален циничен тип и изведнъж с точната жена става най-грижовния и отговорен съпруг на света. Такива примери знам много. Все пак даже и на най-големите мухльовци понякога им е нужно семейство.

Има хора способни да се учат в този живот, и други, които неизвестно въобще с каква цел са се родили на тази земя, защото ще си идат със същия багаж с който са дошли.

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 08:00 от Lizet33

# 136
  • София
Паси, а защо, мислиш, другите мъже ще ти поднасят разни жестове? Защото са, ей така, отвътре, едни прекрасни хора, които са с мисия в живота да те зарадват? Сори, ама и двете знаем каква им е целта - да те чукнат,  и просто ухажването е част от играта, иначе няма да им пуснеш. Плитко, та чак очевидно! Но много жени се връзват, и после пищят, че си останали с китките след секса, а чук-чата изгубил интерес! Следва подсмърчане и подслоняване в семейното ложе, при мъжа, който не се сеща да ги зарадва така спонтанно, но плаща ипотеката. Класика!

# 137
Не съм чела всичко, само последните две страници. Но искам да попитам авторката: ти, момиче, си много щастлива, така ли? Аз се чудя първо, че наричаш тези девойки „приятелки”, след като леката непоносимост особено към едната личи още в първия постинг, а тези леки разговорчета не знам как могат да повлияят на едно приятелство. Втори ти се чудя какво точно са ти направили гаджетата им, та се опитваш да изкараш нещата такива, че уж едният пич сам съжалявал, че се изглъгал с „приятелката ти” и това казано с едно такова задоволство от рода на: „виж, ма, подарява ти цветя, ама съжалява, че е с теб”. И в крайна сметка, ако беше толкова щастлива с твоя, хич и нямаше да се питаш дали китката, по-скоро липсата й, е проблем. Според мен искаш да чуеш: „остави го нищо да не ти подарява, по-добре е; другите са гадни позьори”. Аз пък бих казала това: мъж, който иска да зарадва жена си, може само да ми се издигне в очите, много важно дали се преструва;  пък и за една китка само иде реч и една добра дума, не за околосветско пътешествие! Вие да не би само това да правите в една връзка, което радва само вас?

# 138
  • Варна
Паси, а защо, мислиш, другите мъже ще ти поднасят разни жестове? Защото са, ей така, отвътре, едни прекрасни хора, които са с мисия в живота да те зарадват? Сори, ама и двете знаем каква им е целта - да те чукнат,  и просто ухажването е част от играта, иначе няма да им пуснеш. Плитко, та чак очевидно! Но много жени се връзват, и после пищят, че си останали с китките след секса, а чук-чата изгубил интерес! Следва подсмърчане и подслоняване в семейното ложе, при мъжа, който не се сеща да ги зарадва така спонтанно, но плаща ипотеката. Класика!
Анди, ще те изненадам, но има и съпрузи, които си глезят жените по гореописания начин. Нищо, че са им "пуснали" преди н-брой години.

# 139
Не, Богиня, казаното от теб едно на ръка. Но явно у нас все още битува идеята, че когато мъж търси нещо да чукне, жената задължително очаква той да се влюби до уши в нея.

# 140
  • София
По-скоро такива мъже са извън нормата, Боги! Косвено е отразено в сапунките - ако беше стандарт повечето мъже да са тооолкова внимателни, ухажващи и прочие към съпругите си, това просто щеше да отпадне като вълнуваща част от сапунките, по която се въздиша "ах, колко романтично", вместо "хм, и какво толкова, и моят мъж така прави", а то съществува в мечтите на жените, защото повечето са в класиката - мъжът плаща ипотеката, вместо да подарява цветя. От друга страна, много често жените/мъжете, но в случая говорим за женския случай, се фокусират върху дреболии като цветя, а пренебрегват по-сериозните неща в отношенията, свързани с битието, и едва когато се обърне колата, и например ги налазят сериозни проблеми вкъщи като финансови, тогава едва се усещат кое е по-ценното за тях. Явно е трудно в един човек да са събрани всички благинки и идва време за избор.

# 141
Цветето за лев-два ще обърне колата с ипотеката ли? Егати  ooooh!

# 142
  • София
Ако мисли повече за това как плати за ипотеката, може хич да не му остане ресурс да мисли за цветето. Повечето хора не живеят в наслестванни жилища, нито са цъфнали и вързали финансово. За тук зная, че всички са като от лъскаво списание - силни, богати,, успешни, с романтично-финансово-щедри мъже и т.н. Аз говоря за обикновените хора.

# 143
"Извън нормата" ли? Тази "норма" е само в твоята глава защото не виждяш явно НОРМАЛНИ мъже.
Аз лично познавам други норми. Но кой каквото търси, такова намира дет се вика.

# 144
Ама, те, цветята, не са колкото ипотеката. Wink

# 145
Не съм чела всичко, само последните две страници. Но искам да попитам авторката: ти, момиче, си много щастлива, така ли? Аз се чудя първо, че наричаш тези девойки „приятелки”, след като леката непоносимост особено към едната личи още в първия постинг, а тези леки разговорчета не знам как могат да повлияят на едно приятелство. Втори ти се чудя какво точно са ти направили гаджетата им, та се опитваш да изкараш нещата такива, че уж едният пич сам съжалявал, че се изглъгал с „приятелката ти” и това казано с едно такова задоволство от рода на: „виж, ма, подарява ти цветя, ама съжалява, че е с теб”. И в крайна сметка, ако беше толкова щастлива с твоя, хич и нямаше да се питаш дали китката, по-скоро липсата й, е проблем. Според мен искаш да чуеш: „остави го нищо да не ти подарява, по-добре е; другите са гадни позьори”. Аз пък бих казала това: мъж, който иска да зарадва жена си, може само да ми се издигне в очите, много важно дали се преструва;  пък и за една китка само иде реч и една добра дума, не за околосветско пътешествие! Вие да не би само това да правите в една връзка, което радва само вас?

Не си чела внимателно. Личи си. Изобщо не се опитвам никого да изкарам някакъв какъвто не е. Сама си признавам без бой, че повече бих се радвала, ако и моят се сеща. Никъде не пиша, че  цъфтя от щастие, че не ми носят рози всеки ден. Но пък подлагам на съмнение нуждата от дресура на всяка цена. Не искам да го прави насила. От друга страна съм щастлива от много други неща, които мъжът ми САМ се сеща да прави за мен, за роднините ми, за приятелите ми, та дори и за чуждите хора. Неща, които някой егоистичен задник с рози в ръчица, не би си мръднал пръста да направи или поне не без пари. Затова никак, ама никак не мога да се съглася с разни социопатки, че стиснат било равно на нищожество, на импотентен и прочее измишльотини. Щото хората никак не са толкова плоски, колкото й се иска на Лизет. Темата не е и за мое успокоение,а за размяна на иде и опит.

# 146
  • София
ами, като не вярваш, Лизет, иди сама малко измежду обикновените хора с въпросник в ръка, и питай жените доколто мъжете им са романтични, колко често им подаряват цветя и др., и ще видиш! Не се иска висше образование, за да се досети човек, достатъчно е да се огледа по-внимателно!

# 147
Бутински – ма то ако не са цветята – ще е друго – нали знаеш, че идеални няма /освен форумски няколко/, така че свиркай си  Sunglasses

ами, като не вярваш, Лизет, иди сама малко измежду обикновените хора с въпросник в ръка, и питай жените доколто мъжете им са романтични, колко често им подаряват цветя и др., и ще видиш! Не се иска висше образование, за да се досети човек, достатъчно е да се огледа по-внимателно!

Подаряват се масово, нещо си в грешка ти.
Въобще не става дума за романтика, това са съвсем в реда на нещата жестове от мъж към жена.
Финансовите проблеми могат да направят просто цветята по-евтини...иначе в темата не се говореше точно за цветя май  Whistling

# 148
В семействата покрай мен си има жестове, па макар и от по-простовати мъже.
Баща ми подарява по поводи на майка ми страхотни букети (и други неща, разбира се), които тя с гордост показва на колегите си. На един неин РД й беше подарил рози, равни на броя на годините й. Клише, но пък бяха много красиви.

# 149
Паси, а защо, мислиш, другите мъже ще ти поднасят разни жестове? Защото са, ей така, отвътре, едни прекрасни хора, които са с мисия в живота да те зарадват? Сори, ама и двете знаем каква им е целта - да те чукнат,  и просто ухажването е част от играта, иначе няма да им пуснеш.
Е и? Значи трябва да се откажа от каквито и да било жестове на ухажване, ако на законния не му иде отвътре и да го пиша естествена фира? От какъв зор? Кой е казал, че ще си лягам с всеки, който прави жест към мен. А това, че искал да ме чука трябва да ме притесни ли? Да си иска. На кого ще пускам си е моя работа.   Simple Smile
Аз казвам, че изобщо не ми дреме иде ли му отвътре на мъжа ми да прави романтични жестове или не.Показала съм недвусмислено, че за мен е важно, така, че дали ще се чувства дресиран си е негов проблем, не мой. Ако иска да си ходи натурален и естествен, да го прави при друга.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт