Добре охранявани мъже или поддава ли се мъжът на дресура?

• 15 697
  • 278
  •   1
Отговори
# 150
Между другото, ей такива реплики – като не му изнася – не съм го вързала, като не иска – да ходи при друга и тн – се чудя казвате ли ги на мъжете си?
Ако на мен той така ми каже, защото не искам да стане по неговия начин - много ще ми стане гадно...

# 151
  • София
Ако приемаш знаците на внимание/ухажване от един мъж, това значи, че го насърчаваш и си готова да отвориш вратата. Жена, която няма никакво намерение да си ляга с един мъж, отказва всякакви жестове, които в културата се възприемат със сексуален подтекст.

Нещата са толкова ясни и прости, не разбирам защо все се върти и се суче, че не било това, което изглеждало! Никой чужд мъж не подарява цветя на чужда жена просто ей така, и това го  знае всяка жена от западната култура. Ако разберете, че вашите мъже проявяват пособни знаци на внимание към някоя друга жена, как ще го разтълкувате - че е просто така, или защото иска да легне с нея? Бас държа, че хич няма да ви станеприятно, защото много добре уссещате, че ако тя приема цветята, значи свалката си върви съвсем желана и от двамата. Същото е, ако мъжете ви разберат, че получавате цветя и други знаци на внимание от чужд мъж. Какво се правите на утрепани, не мога да разбера!

# 152
  • София
Признавам си - не успях да го дресирам!
Цветя просто никога не мога да го накарам да ми носи.
Затова пък ми носи шоколади без повод.
Подаръци също не ми купува, но не е от стисня, а просто не смее да ми избира след няколко неуспешни опита.
Що се отнася до финанси, ипотеки и ремонти, той е по тази част - просто бетон! Wink

# 153
Между другото, ей такива реплики – като не му изнася – не съм го вързала, като не иска – да ходи при друга и тн – се чудя казвате ли ги на мъжете си?
Не ми се е налагало да го кажа грубо, но смисъла го е разбрал. Кое е важно за мен и кое не. Аз също правя разни неща, които хич не ми идат отвътре, но пък ми е приятно, че него го радват. Ако си седяхме и двамата такива естествени и да чакаме напълно да ни съвпаднат вътрешните пориви, не знам дали щях да намеря и един мъж дето да ми пасне., В крайна сметка аз съм от Венера, мъжете от Марс.
Пак казвам, аз дори ще оценя повече жест, които е направен специално заради мен, защото се знае че въпросното нещо ще ме зарадва и е неприсъщ за въпросния мъж, отколкото ако си знам, че си е ромео по принцип и подарява така цветенца на всяка жена, която е ухажвал и това е просто неговият стил.

Ако приемаш знаците на внимание/ухажване от един мъж, това значи, че го насърчаваш и си готова да отвориш вратата. Жена, която няма никакво намерение да си ляга с един мъж, отказва всякакви жестове, които в културата се възприемат със сексуален подтекст.

Същото е, ако мъжете ви разберат, че получавате цветя и други знаци на внимание от чужд мъж.
Това смятам, че мога да решавам сама. И да, изключително "дресиращо" действат цветя подарени от друг мъж.  Wink

# 154
Колега да ти подари може ли?
Анди, понякога се случва...

Пасинет - всеки се съобразява и променя малко или много. Но реплики от сорта - като не ти изнася - чао - са абсурдни и зная, че доста от списващите се пъчат, че го мислят и казват - но реално - никоя не го прави пред мъжа си това...както и да е.

# 155
В началото на връзка може и да подхвърля тази реплика за махането. Човек трябва да има изисквания към себе си и блзиките си, едно цвете от дъжд на вятър не е кой знае каква жертва. Шоколадът на L'Agent също звучи сладко.

# 156
  • София
Вили, ако не е подарен букетът с конкретна благодарност за конкретна услуга, да знаеш, че сто процента ще ти иска услуга!  Peace нали знаеш за троянския кон!

# 157
Вили, ако не е подарен букетът с конкретна благодарност за конкретна услуга, да знаеш, че сто процента ще ти иска услуга!  Peace нали знаеш за троянския кон!

Joy
Досега сме обсъждали цветята без повод ли? Щото ако да - трябва да съм доста тъпа да получа цвете без повод от приятел мъж и да не се позамисля що...  Peace

# 158

Пасинет - всеки се съобразява и променя малко или много. Но реплики от сорта - като не ти изнася - чао - са абсурдни и зная, че доста от списващите се пъчат, че го мислят и казват - но реално - никоя не го прави пред мъжа си това...както и да е.
Няма нужда да обобщаваш кой какво прави и кое никой не го прави, хората са различни.Това едва ли има значение за теб или някой друг. С мъжа ми сме си казвали толкова директни неща, че повечето двойки не биха си казали и здрасти след това, но ние сме си чешити и двамата.Директно не означава със злоба, колкото и неприятен да е смисъла. Аз съм много по директна и непримирима в реалния живот, отколкото тук, защото от тук не очаквам нищо, което всъщност ме засяга, пък и като не познавам хората,може заради недоразбиране да ги засегна погрешка.

# 159
Не ми казвай какво има нужда да пиша или дали има значение за мен. Нито е нужно така агресивно да подскачаш от сутринта. 
Гнусни са ми такива ултиматуми и не ми се връзват никак с любовта към партньора. Иначе си права – ти можеш както искаш да се държиш с твоя, всеки може.  Laughing

# 160
Не ми казвай какво има нужда да пиша или дали има значение за мен. Нито е нужно така агресивно да подскачаш от сутринта. 

При положение, че се обръщаш към мен мога. А ако за теб  казване на противно на твоето мнение е агресия, проблема не е мой. Нито пък това за теб какво е гнусно има някакво значение за мен.  Simple Smile

# 161
Далеч си от идеята какво можеш спрямо мен.
Ако продължим в същия дух – ме хваща страх, че накрая ще използваш и срещу мен подобни думички, като към мъжа ти. А тук това май е забранено. Така че – насочи си към мъжа агресията, аз се оттеглям
 Hug

# 162
Ще е много зарадван да ме види ядосана, защото така му действам сексуално, но в момента съм доста далеч от това.  Simple Smile  Hug 

# 163
От стиснати мъже бягай със светкавична скорост!

При положение, че говорим за семейни пари, за каква щедрост може да става дума  Laughing и това, че не купува цветя (защото не му идва отвътре или защото знае, че жена му предпочита друго), не значи автоматично, че е стиснат. 100 пъти предпочитам да се прибере с уиски и фъстъци, отколкото с букет цветя, аз цветя не пия  Laughing

Ще е много зарадван да ме види ядосана, защото така му действам сексуално, но в момента съм доста далеч от това.  Simple Smile  Hug 

Значи viliko трябва още да се постарае  Mr. Green

# 164
Айде сега и до подаряване на цветя на чужди жени стигнахме  Crazy
И аз като Паси не бих се радвала изобщо на мъж,който подарява под път и над път мили жестове. Даже бих се погнусила от такъв.Не ми се нравят хич.
На мъжа ми му се радвам като се сети, защото му отне доста години и защото знам,че го прави с много любов и желание да ме зарадва.А като си помисля,че за никоя друга никога не е правил и може би няма да направи подобни жестове ...

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 12:18 от *Dreaming

Общи условия

Активация на акаунт