Добре охранявани мъже или поддава ли се мъжът на дресура?

• 15 672
  • 278
  •   1
Отговори
# 165

На мъжа ми му се радвам като се сети, защото му отне доста години и защото знам,че го прави с много любов и желание да ме зарадва.А като си помисля,че за никоя друга никога не е правил и може би няма да направи подобни жестове ...
Пфу разгеле някой да ми схване мисълта.  Grinning

# 166

На мъжа ми му се радвам като се сети, защото му отне доста години и защото знам,че го прави с много любов и желание да ме зарадва.А като си помисля,че за никоя друга никога не е правил и може би няма да направи подобни жестове ...
Пфу разгеле някой да ми схване мисълта.  Grinning

Ами то е много простичко ако тръгнем да разглеждаме подаряването и жестовете на мъжете като актове.Има мъже,които подаряват под и над път.Има и такива,които никога нищо не подаряват.При първите този акт на подаряване няма никаква тежест, при вторите има огромна - когато се случи. Wink

Когато става въпрос за преплитане на две личности - тоест връзка - винаги има някаква дресура.Кой доколко ще поддаде и кой по какъв начин ще я приложи е различно - но и двете личности претърпяват метаморфози в някаква степен.И според мен това зависи от силата на чувствата между хората и емоционалният заряд на връзката.

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 12:42 от *Dreaming

# 167
Ако приемаш знаците на внимание/ухажване от един мъж, това значи, че го насърчаваш и си готова да отвориш вратата. Жена, която няма никакво намерение да си ляга с един мъж, отказва всякакви жестове, които в културата се възприемат със сексуален подтекст.

Нещата са толкова ясни и прости, не разбирам защо все се върти и се суче, че не било това, което изглеждало! Никой чужд мъж не подарява цветя на чужда жена просто ей така, и това го  знае всяка жена от западната култура. Ако разберете, че вашите мъже проявяват пособни знаци на внимание към някоя друга жена, как ще го разтълкувате - че е просто така, или защото иска да легне с нея? Бас държа, че хич няма да ви станеприятно, защото много добре уссещате, че ако тя приема цветята, значи свалката си върви съвсем желана и от двамата. Същото е, ако мъжете ви разберат, че получавате цветя и други знаци на внимание от чужд мъж. Какво се правите на утрепани, не мога да разбера!

Ако си лягах с всеки мъж, който ми подарява цветя, трябваше отдавна да не им знам бройката и имената. Laughing Моите вази никога празни не остават.
Отърви се от тези бабешки стереотипи! Има си приказка "дават ли ти вземай, гонят ли те- бягай!" Подаръци и цветя не отказвам никога и от никой, без да съм давала каквито и да било надежди за успех на нечия свалка (ако на някой му е скимнало да ги приема така).
Приемала съм даже подаръци за десетки хиляди без да давам поводи за надежди на интимност.

# 168
  • Kопенхаген
 Laughing Laughing Laughing

# 169
ами, като не вярваш, Лизет, иди сама малко измежду обикновените хора с въпросник в ръка, и питай жените доколто мъжете им са романтични, колко често им подаряват цветя и др., и ще видиш! Не се иска висше образование, за да се досети човек, достатъчно е да се огледа по-внимателно!

Това ли е "нормата"? По мнозинството ли ще съдим за нормалното и ненормалното? Защото ако говорим за мнозинството в днешна България, това са прости хора с ниска селска култура и изключително нисък жизнен стандарт, които не са надхвърлили особено манталитета на бабите и прабабите си. В повечето семейства изобщо не може и да става дума за любов, ти за романтика ми говориш, та и в качеството на някакъв образец ми ги даваш...

# 170
За подарък за десетки хиляди - аз бих си и легнала с желание, спор няма  Joy

# 171
  • София
Хахахаха  Joy
Лизет, надявам се, че си вярваш на това, което пишеш.

Аз от завист така, не заради друго.
Иначе на големи глупаци си попадала, спор няма.

# 172
  • Kопенхаген
Така е има жени, които само гледат мъжете в ръцете.

# 173
  • София
ами, като не вярваш, Лизет, иди сама малко измежду обикновените хора с въпросник в ръка, и питай жените доколто мъжете им са романтични, колко често им подаряват цветя и др., и ще видиш! Не се иска висше образование, за да се досети човек, достатъчно е да се огледа по-внимателно!

Това ли е "нормата"? По мнозинството ли ще съдим за нормалното и ненормалното? Защото ако говорим за мнозинството в днешна България, това са прости хора с ниска селска култура и изключително нисък жизнен стандарт, които не са надхвърлили особено манталитета на бабите и прабабите си. В повечето семейства изобщо не може и да става дума за любов, ти за романтика ми говориш, та и в качеството на някакъв образец ми ги даваш...

Да, това е нормата - което се отнася за болшинството българи в днешна България! Селска, гредска, марсианска - това е положението! Субективното оценяване на нормата е само субективно - дали е правилно, дали е грешно, дали е хубаво, дали е лошо - става въпрос за субективна оценка, която не променя нормата. Ако не си доволна, сърдИ се на науката статистика, която формулира що е то норма.

# 174
... В повечето семейства изобщо не може и да става дума за любов, ти за романтика ми говориш, та и в качеството на някакъв образец ми ги даваш...

Важното е, в твоето да има, каквото искаш, другите не ги мисли Simple Smile

# 175

Нямах никакво такова желание, аз обичах друг и той прекрасно го знаеше. Беше точно онзи случай когато мъжът ми заяви че ме купувал. Ами купувай ме и ти де като можеш! Никого не съм спряла да ме купува. Laughing
Купува ме не големината на сумата, а големината на постъпката. Само че се броят на пръстите способните на подобно нещо.

# 176

Нямах никакво такова желание, аз обичах друг и той прекрасно го знаеше. Беше точно онзи случай когато мъжът ми заяви че ме купувал. Ами купувай ме и ти де като можеш! Никого не съм спряла да ме купува. Laughing
Купува ме не големината на сумата, а големината на постъпката. Само че се броят на пръстите способните на подобно нещо.

Обаче двете големини са свързани  Wink
За мен също голата любов не значи нищо. Просто щото с таз любов хляб не дават.

# 177

Обаче двете големини са свързани  Wink
За мен също голата любов не значи нищо. Просто щото с таз любов хляб не дават.

Кой както може, така да я доказва. Дали ще е със скъпи подаръци или ще са скъпи романтични незабравими спомени, все ми е тая, но любовта има нужда от постоянно доказване и показване.

Получавала съм и по-скъпи подаръци, но съвсем при други обстоятелства и радост не ми донесоха.

# 178
Да, това е нормата - което се отнася за болшинството българи в днешна България! Селска, гредска, марсианска - това е положението! Субективното оценяване на нормата е само субективно - дали е правилно, дали е грешно, дали е хубаво, дали е лошо - става въпрос за субективна оценка, която не променя нормата. Ако не си доволна, сърдИ се на науката статистика, която формулира що е то норма.

Няма начин норма да е това което ти диктува статистиката и тълпата. Поне докато считаш себе си за човек, заслужаващ достоен живот, не може да се равняваш на подобни "норми". Обществото е болно, много болно. Тежко ни и горко ако вземем това за норма. Значи да загубим надежда и за децата и внуците си.

# 179
Не норма, а граници.

Общи условия

Активация на акаунт