Добре охранявани мъже или поддава ли се мъжът на дресура?

• 15 647
  • 278
  •   1
Отговори
# 210
  • Kопенхаген
П.С. /видяхте ли колко е лесно?/ Mr. Green И с диамантите е така.

П.П. Видяхте ли колко лесно може да се заблуди една жена? И след изневяра е така... просто една кошница с цветя стига  Laughing

# 211
Ама, те, цветята, не са колкото ипотеката. Wink
Хайде, хайде, "не били колкото ипотеката", номера:
— За именния ден, ми подари цвете, за рождения ден ми подари разкошен букет. За Великден, да не ми подариш пак китки, искам яйце?
— От боядисаните ли?
— Не, от руските...
Скрит текст:

# 212

П.П. Видяхте ли колко лесно може да се заблуди една жена? И след изневяра е така... просто една кошница с цветя стига  Laughing

Нека ни е зле да си ходим заблудени и купени с цветя и диаманти!  Grinning Heart Eyes
Пък вие се радвайте на това че ипотеката поне си плаща. И не ви заблуждава с подаръчета и захарчета.

# 213

Нека ни е зле да си ходим заблудени и купени с цветя и диаманти!  Grinning Heart Eyes
Пък вие се радвайте на това че ипотеката поне си плаща. И не ви заблуждава с подаръчета и захарчета.

Joy  Peace
Щом трябва двете да са самоизключващи се – съгласна

# 214
  • София
Хм....Моят мъж всичко прави....Ще го бодна довечера да видя тече ли му кръв - да не е извънземен newsm78 Laughing

# 215
  • Kопенхаген

,,Диамантите са най добрите приятели на жената,,- казала една и оставила 8 брака зад гърба си.

Няма по нещастни самотници от тези жени  Grinning

# 216
Аз честно наистина не разбирам това прехласване по диаманти. И наистина не разбирам що за човек трябва да си - за да може да те стопли диамант ... Tired

# 217
  • София
и аз не го разбирам. Всъщност, разбирам, че са символ на статус на жената, че се радва на вниманието на богати мъжа, но това в повечето случаи важи само за ограничен брой жени в световен мащаб. Смятало се е и, че ако жената "хартиса", то от мъжа й остават накитите, които са нейния капитал. Другите се прехласват по сапунките и се надяват на диаманти с размер на няколко милимунди.
А аз все още си мечтая да ми подарят фабрика за шоколад...

# 218
Тъй де ама то това е по скоро за хорските очи.А не за да стопли собтствената ти душа.Недоумявам,че има човешки същества,които се стоплят от подобни кирийки.

# 219
  • Kопенхаген
От самота умри, но с диамант бъди!

# 220
От самота умри, но с диамант бъди!
Хахах, сетих се за Djane, как в една тема за и против връщането на годежния пръстен в случай, че се разсъхне работата каза: "Кръв повръщам, пръстен не връщам"

# 221
  • Варна

,,Диамантите са най добрите приятели на жената,,- казала една и оставила 8 брака зад гърба си.

Няма по нещастни самотници от тези жени  Grinning
Ау, а на Таро гледаш ли?

# 222
  • Kопенхаген
Теб пък най- малко очаквах да се закачиш на този коментар. Ти нали беше семейно удовлетворена?

# 223
Като цяло мъжете в България, които могат да си позволят да подаряват диаманти, видими с невъоръжено око, на жена си и любовниците си, освен, че не са толкова много, не са и в първа младост.
След като могат да си позволят диаманти, разбира се, че ако не подаряват скъпоценности и китки, това би било сметнато за висша форма на скъперничество.
Да не говорим, че ако не го правят, едва ли някой би намерил и някакъв друг смисъл да стои с тях. Защото такива мъже рядко биват избирани заради тях самите. Сещам се дори за един случай, как един по-богат мъж си беше навил на пръста да си изпитва не само гаджето, ами всички приятели от обкръжението си, като се правеше, че адски го е закъсал, че няма пари и дори му трябват назаем. Повечето хитряги набързо си подвиха опашките.

# 224
Ако един мъж е богат и ми идва само с китка, ще се обидя така, както бих се обидила на средностатистически работник, който не ми подарява букет от време на време.

По щатските закони годежен пръстен не се връща при раздяла на двойката. Той принадлежи на годеницата. Така трябва! Не може да се ебаваш с хората: на ти пръстен, дай си ми го. Така и с подарените без повод бижута. Нищо не бих „върнала”, защото то всъщност е мое. Като е имал, дал е! Какво сте ги засъжалявали тези мъже /принципно за форумските страсти пиша/; я вдигнете малко главите.

Общи условия

Активация на акаунт