Добре охранявани мъже или поддава ли се мъжът на дресура?

• 15 650
  • 278
  •   1
Отговори
# 195
И как определяш кой обича истински? Само от думи? Laughing

Думи колкото щеш. Мъже, свалящи звездите с думи- бол.

Думите са важни, но без доказателства не струват пукнат грош.

# 196
  • Kопенхаген
Кави доказателсва бе Lizet за любов, подаръци за хиляди левове ли?

Той дълго време може да те приспива с разни цветенца и скъпи джунджории и грам смисъл да не влага в тях, а ти да си мислиш че те обича.

vili що, светни ме да видим каква е разликата...

# 197
Ми...влюбването си има типични симптоми, то е моментно, временно, любовта вече- е по-постоянно чувство с други характеристики.
Ама както и да е.

# 198
  • Бургас
Не обичам да ми подаряват откъснати цветя, които ще гледам как ми увяхват във вазата на масата.  Confused Но всякакви други жестове ме радват, както и подаръци, избрани с внимание и вълнение. Има ли жена, която не би била поласкана от такова внимание. Аз се впечатлявам много и на дребни жестове на внимание: веднъж мъжът ми се прибра, хвана ми ръката и ми сложи в нея едно бонбонче "Линдор" - зарадвах се като дете...  Crazy Много сладко беше. Преди време едно момче, което беше много влюбено в мен пък ми позвъни на вратата и като отворих - гледам протегната ръка с охлюв в нея: много обичам да държа охлюви, да им се радвам, да ми полазят по дланта и после ги връщам в тревата. Споменала съм го и момчето беше запомнило - ееех, бяхме 18-годишни деца.  Simple Smile
Но ако човекът не го прави, последно би ми хрумнало да си го изпросвам или да го изисквам, че да се цупя, дресирам.  Sick Бутински, тези жени, за които говориш...  Confused Да не говорим, че романтизмите са подробности. Уважението, обичта, сигурността и споделеността, които се изживяват с партньора са далеч по-важни.

# 199
Харесвам диви и неопитомени мъже. Не ми трябва дресиран, а натурален мъж. Wink
Ами то такива в Бг с лопата да ги ринеш....    Joy  ,няма нужда дори да търсиш, те направо се роят около теб...... пият, псуват, уригват се нон-стоп, храчат по улиците, абсИлютно натурални.  Възпитанието и цивилизацията са минали някъде покрай тях....
Та с една разходка по улиците точно за час можеш да се сдобиеш с перфектното натурално, диво и неопитомено гадже.     Laughing

Нямах предвид това, а мъж със собствено мнение. Под натурален нямах предвид първичен, а верен на себе си. Не си падам по дресировки, манипулации и прочие. Обичам нещата да са ясни и точни.

# 200
Жестовете насила, трудно бих възприела като умиляващи.
Някои говорят за дресировка, други за напасване на характерите, взаимни компромиси, всеки според разбиранията и изскванията си.
За мен дресировката е повече получаваш, отколкото даваш. Има хора, чувстващи се чудесно в такава роля. Аз обичам да деля по равно, та и подобни отношения не са ми по вкуса.

# 201
Аз пък обичам да ми увяхват във вазата откъснати спонтанно или пък купени цветя. Звучи прекрасно всеки жест показващ ти, че е помислил за теб. Откъснат лист с дума, бонбон, разходка.... За мен това е любов и това е нещо, което все още търся. Безкрайно романтична съм изглежда, но не в смисъла на плюшките и сърчицата. Потрисам се от клишетата. Безкрайно романтична съм и не ме е срам да си го призная.

А по темата - моят мъж не се поддаде на дресура. Мислех, че е въпрос на личен пример. Да му покажа, да му дам идея, да му кажа какво искам, какво ми харесва, какво ме прави щастлива.... Ама ми писна да го напомням. Честно! Изпросено не е същото.

# 202
  • Варна
Аз явно съм взела най-големия романтик на света. В началото на връзката ни идваше всеки път с цветя, а се срещахме почти всеки ден. После редовно изкупуваше жълтите рози по пазарите. Сега постоянно прави мили жестове, които ме карат да се усмихвам цял ден. А и се държи добре с майка ми Mr. Green, яде й паланчиките с явна наслада, а на баща ми хвали ракията, нищо че не обича домашна.

# 203
  • София
Че то, това каква романтика е! По-скоро е мъж под чехъл - вечно мъкне цветя, яде манджите на тъщата и пие от ракията на тъста! Много сте го наплашили, и затова внимава в картинката! Wink

# 204
  • Варна
И ми издирва любимите филми. Че и дори ги гледа с мен  Mr. GreenЕто, похвалих се.

# 205
  • Kопенхаген
Направо романтика като по сценарий на филм от младостта на баба ми  Laughing

# 206
  • Варна
Да, миличко. И аз те обичам.

# 207
  • Kопенхаген
Мен ли... ? Ако да, утре имаш една кошница жълти рози на бюрото си   bouquet

# 208
  • Варна
П.С. /видяхте ли колко е лесно?/ Mr. Green И с диамантите е така.

# 209
  • в 1001-та нощ
...Вие как мислите? Слушкат ли вашите мъже? Ама по прнцип ли си слушкат или след известни тренировки? Алее, хоп! Laughing

Опитва се да се съобразява; прави усилия, оценям го, с времето става все по-добър  Peace при него е осмислено, т.е. разбира, че е важно да го прави, не е под натиск

аз имам доста повече опит в това отношение и му давам "добрия пример", на моменти чак му става гузно, но ще се научи - всеки е минал по този път с някого  Peace

за жестовете - не е по цветята, не вижда смисъкл в рязания цвят, обича саксийните, но покрай малкия ги ограничихме

вижда смисъл в полезни, нужни подаръци и се старае да ме изненада приятно, лесно вижда от какво имам нужда - примерно ново фотоапарат или лаптоп.....това по повод

без повод - "букетите" му са екскурзии - обича да ме изненадва и тези моменти да са споделени 0 да ходим някъде заедно; удоволствието е споделено

за мен също е важно, когато подарява нещо - и той да изпитва наслада и удовлетворение; за това не фиксирам и тръшкам за цветя или нещо, което не разбира  Peace нека удоволствието е споделено  Peace

Общи условия

Активация на акаунт