VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 772
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 185
Мариана мята гюбеците ,после Бони била челгарка. И айде пак драмите в къщата...

# 1 186
  • До сърцето...
Фънки изпростя тотално. Гати... инвалидна количка!!!  Shocked
Направо съм втрещена. А ми беше любимец ...

# 1 187
  • Варна
Оф тая Марияна пак се прави на интересна ....  Sick

# 1 188
Фънки ме уби с тая злоба (за Орлин)   Simple Smile

Тъжно, много тъжно.Не очаквах точно от Фънки тази злоба.

# 1 189
  • Русе/София
E Бонка актрисата си тръгна,и вече дойде реда на Мариана.

# 1 190
Едно си Бонка знае, едно си Бонка бае. Само Николай и е в устата. А Марияна какъв скандал прави от нищото, не е истина. Shocked

# 1 191
  • Ню Йорк
Тая Марияна ми е адски противна. А и какво самочуствие...думи нямам, а е проста като галош.  Sick

# 1 192
  • при моите деца .....

Тъжно, много тъжно.Не очаквах точно от Фънки тази злоба.
Може ли да разкажете накратко.... пропуснах.... то форум, ФБ и домакинстване....

# 1 193
Фънки е зле ,много зле .
Отврат .

# 1 194
Тая Марияна ми е адски противна. А и какво самочуствие...думи нямам, а е проста като галош.  Sick

Що бе, що да е проста като галош??? Да не би Ласкин да реагира много умно, егати и простака... Sick

# 1 195
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Гъсеницата и костенурката  Joy Joy Joy Joy

# 1 196

+ 1

Малко се поувлече в крясъците и истериите. Най- мразя такива изпълнения аз, да не беше излизала ми да си купонясват. И без това като гледам на всички им скапа настроението....................  Close

# 1 197
Къщата на Биг Брадър е идеалното място да се почувстваш дете(в хубавия смисъл)! Да играеш игри, мисии. Да губиш, да печелиш, да се забавляваш! Защо не се забавляват тези хора! Все едно си на тинейджърски лагер! Кога друг път ще бъдат прасенца, лъвчета, Маша, тенекиения човек....

Много е тъжно, когато си повярваме прекалено много и убием детското в себе си!  Tired

newsm10
Много си права!

Shocked Shocked Shocked Ужас! Такива думи, такава злоба, провокирана от нищо буквално!

# 1 198
Мариана да не е ходила на уроци при Бонка?

# 1 199
Загубилите трябва, освен че ще спят на двора, като излезе някой от победителите да го аплодират! Аплодираха Багата и Марияна веднага излезе за да си получи овациите, но я освиркаха и тя реши, че трябва да ги поучава!
Много нагла беше, а после, от яд се разрева!
И за капак Орльо хукна да  я защитава!

Общи условия

Активация на акаунт