VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 770
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 170
А Ласкин от къде знаеше, че Марияна не е виждала Алекс?  newsm78
Спомена нещо от рода на, че Алекс била в Свищов. newsm78 Или Мариана била в Свищов на концерт и къде я била видяла, като е била в друг град. Нещо от този род.

# 1 171
Обратното, Мариана е имала участие в Свищов, а Александра е в Сф и нямало как да се срещнат.

# 1 172
Този линк работи ли :    http://tvbg.eu/vipbrother.phп     Или само при мен , в повечето време не работи ?

# 1 173
Ауу Юлиян нещо много боен  Mr. Green

# 1 174
Пфуу, то много его в това предаване Simple Smile

# 1 175
Да беше пял Юли , вместо сега да се зъби и сърди. Ако беше пял, сигурна съм щеше да бъде удостоен с уважителни гласове. А на тази комична пародия (на мен и тя ми хареса), как очаква всички да гласуват за него?!

# 1 176
Юлиян е като децата-като не му изнася и се сърди и отказва.С приказната мисия пак така направи.За какво е влязал ....само да порка ли?

# 1 177
Юлиян изобщо не умее да губи достойно като мъж! smile3513

Чакаме продължението... Laughing

# 1 178
Юлиян голяма примадона излезе hahaha Инфантил  Laughing Joy

# 1 179
Аз ако бях от победителите щях да излеза при тях и да остана през цялата нощ.

Кви са тия наставления дето дава Люси на Камелия...От това предаване никой няма да излезе чист. Искам да видя Камелия като излезе как ще и е на Людмила и с кого ще си споделя newsm78 ?

# 1 180
Юли да излиза и да започват Обичам България - харесваше ми много това предаване!

# 1 181
Юли да излиза и да започват Обичам България - харесваше ми много това предаване!
и на мен много Hug дали ще има нов сезон? newsm78

# 1 182
Къщата на Биг Брадър е идеалното място да се почувстваш дете(в хубавия смисъл)! Да играеш игри, мисии. Да губиш, да печелиш, да се забавляваш! Защо не се забавляват тези хора! Все едно си на тинейджърски лагер! Кога друг път ще бъдат прасенца, лъвчета, Маша, тенекиения човек....

Много е тъжно, когато си повярваме прекалено много и убием детското в себе си!  Tired

# 1 183
Къщата на Биг Брадър е идеалното място да се почувстваш дете(в хубавия смисъл)! Да играеш игри, мисии. Да губиш, да печелиш, да се забавляваш! Защо не се забавляват тези хора! Все едно си на тинейджърски лагер! Кога друг път ще бъдат прасенца, лъвчета, Маша, тенекиения човек....

Много е тъжно, когато си повярваме прекалено много и убием детското в себе си!  Tired

newsm10
Много си права!

Фънки ме уби с тая злоба (за Орлин)   Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 20:25 от Анонимен

# 1 184
Аз ако бях от победителите щях да излеза при тях и да остана през цялата нощ.

Кви са тия наставления дето дава Люси на Камелия...От това предаване никой няма да излезе чист. Искам да видя Камелия като излезе как ще и е на Людмила и с кого ще си споделя newsm78 ?

Точно. Държат се все едно са в първи клас  .. възрастни хора уж  Confused

пп. Люси предусети как ще се развият нещата, та и казваше да не излиза на двора, защото ще ескалира напрежение, както и стана 

Общи условия

Активация на акаунт