VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 768
  • 3 563
  •   2
Отговори
# 1 260
Мариана каза,че и е било гадно затова,че те са вънка и на всичкото отгоре като излиза да ги види,те започват да я целят.На мен също би ми станало обидно.За мен на тези вънка ,проблема им е само един -алкохола.

# 1 261
Мариана каза,че и е било гадно затова,че те са вънка и на всичкото отгоре като излиза да ги види,те започват да я целят.На мен също би ми станало обидно.За мен на тези вънка ,проблема им е само един -алкохола.

Да не ги оправдаваме винаги с алкохола.  Peace

# 1 262
И аз смятам, че Марияна не е преиграла в случая.Едва ли е очаквала да я аплодират-но чак да я замерват.Злобари и пълни загубеняци.Особено Иван Колкото и да си го хвали Алекс - вижда се на моменти какъв грубиян е.
Като се замисля-не ми нещо неприятна Марияна ако ще и да клюкарства.Поне в случая не я коря за нищо

# 1 263
Абе гадно им било и Бони и Мариана яко се разтанцуваха, после защо така...и двете си го получиха.  Twisted Evil

# 1 264

Всъщност единственият агресор беше Ласкин. Другите /визирам Ники и отчасти Юлиан, защото Патрашкова и Никол за на друго ниво и не могат да си позволят такова държание/ просто да не останат по-назад в "мъжкарството". Нищо де, ще дойде и техния SMS-ден.  Mr. Green

# 1 265
Какво видях аз тази вечер:

Къцко си показа, как злорадства всъщност с победата.
Бонка открито злобееше и умираше от кеф да мята гюбеци пред очите на смъртния си враг Николай.

Не се вслушаха в нечие предложение да не дразнят тези отвън. Напротив - направиха си щуро парти. Докато другите зъзнеха навън. Никой не прояви съпричастност към "феновете". Феновете се подразниха яко и си отмъстиха по своему.

Марияна като кълчеше кълки не се сети за благородство и култура, нито съчувствие към доскорошните си дружки Никол, Патрашкова, Фънки. Не ги попита как са, искат ли нещо топло и т.н. Но излязла да им каже Лека нощ! Голяма ирония. Пъсле що й хвърлили вафли.

Ласкин беше излишно груб към Марияна.
Фънки беше отвратителен с репликите за Орлин.
Орлин като орел хукна да защитава Марияна, но нещо не му се получи.
Никол и Патрашкова не посмяха да опонират на Ласкин.

Марияна в обидата си забрави приятелските си отношения с Кристина, Никол, Фънки и ги насоса всички общо под един знаменател. Просто изпита злоба към всички.
Бонка използва момента да поплюе още срещу Николай.
Къци наливаше масло в огъня.

Кражбата на фотьойлите беше супер смешна.  Mr. Green

На сутринта пак Звездите изпростяха и пренебрегната хората навън. Можеха да им занесат нещо за ядене...

# 1 266

Да не ги оправдаваме винаги с алкохола.  Peace
Естественно,че не е оправдание алкохола PeaceАма е факт, че са постоянно на градус.Как пък се намериха  Joy Joy Joy

# 1 267
  • Велико Търново
Абе гадно им било и Бони и Мариана яко се разтанцуваха, после защо така...и двете си го получиха.  Twisted Evil

Нямат ли право да танцуват? Не мисля, че са направили нещо лошо, като са си потанцували. Друг е върпосът, че вършеха други глупости и излишно злорадстваха.

# 1 268

А какво трябваше да правят? Да плачат за феновете навън ли? Joy

Пропускаме нещо много важно, а това е, че пак ни свиха замисленото шоу
и играта на звезди и фенове - т.е. пияниците НЕ ИЗПЪЛНИХА мисията на ББ
и като зрители вместо представление - забавление, гледахме пак скандали.  Peace

-----------------------
Free soul, изобщо не забелязах да са злорадствали, както го представяш.
Даже още в началото Къци им каза на всички, че това е шоу и трябва да го играят. Peace

# 1 269
И Златка и Люси танцуваха.И Орлин танцуваше,докато навън Фънки му "трошеше"краката.Нали са спечелили ...дадоха им почерпка,алкохол,музика...просто се забавляваха.

# 1 270

А какво трябваше да правят? Да плачат за феновете навън ли? Joy

Пропускаме нещо много важно, а това е, че пак ни свиха замисленото шоу
и играта на звезди и фенове - т.е. пияниците НЕ ИЗПЪЛНИХА мисията на ББ
и като зрители вместо представление - забавление, гледахме пак скандали.  Peace
Peace

# 1 271
Що пък Мариана да е забравила за приятелите си сред феновете? А те къде бяха ,когато Ласкин се нахвърли така ? Защо не казаха нещо? Поне Фънки Crossing Arms
Въобще много грозно беше.
И ,ако е вярно,че като си пийнеш си показваш истинското лице-егати и виповете Sick

# 1 272
Ох, ама и вие сте опасни! Като във вица за заека и шапката. Каквото и да стане, все Мариана ви е виновна. За всичко.
Как може да защитавате и оправдавате едни пияни като кирки и агресивни простаци, които дори загубата в една игра не могат да приемат нормално!
Аман от нереализирали се гении ooooh! Единият цял живот лежи на лаврите от филм отпреди 100 години, другият си съсипал кариерата с къркане и пушене, третият и той някакви комплекси избива, четвъртият злоба го гони, женките пък мълчат като пукали, вместо да се намесят... Много права си беше Мариана. И че се обиди, и че ги наруга, и че не иска да ги погледне повече.

Peace

На мен ми е интересно как някои потребители гледат избирателно и все едни и същи са им виновни за всичко, а други са чисти като сълзица с оправданието, че били пийнали, били мъжкари или били болезнено откровени и видиш ли не можели да сдържат емоциите си Confused. Аз мъжкар в тази къща не знам дали има, но 4-ма пубертета (единият вече излязъл) със сигурност виждам.

# 1 273
Какво видях аз тази вечер:

На сутринта пак Звездите изпростяха и пренебрегната хората навън. Можеха да им занесат нещо за ядене...

А може и да не са имали право да им носят от закуската  Wink

# 1 274
  • в рока
Ласкин ми е любимец ,но прекали.Не мисля ,че играеше обаче,когато обясняваше чувства си към Алекс.Фънки според мен се шегуваше за Орлин,но много, много дебелашки(иначе и той ми е фаворит).
Марияна се обиди донякъде с право.Просто нито един от четирите отбора не разбра,че това е просто игра.За мен Люси се държи най-адекватно от всички.

Общи условия

Активация на акаунт