VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 768
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Е как за първи път дават в ефир тези думи на Ласкин, вчера ги даваха...

и по списания ги четем... тоя си има репертоар и ги говори всеки път едни и същи

# 1 246
Ох, ама и вие сте опасни! Като във вица за заека и шапката. Каквото и да стане, все Мариана ви е виновна. За всичко.
Как може да защитавате и оправдавате едни пияни като кирки и агресивни простаци, които дори загубата в една игра не могат да приемат нормално!
Аман от нереализирали се гении ooooh! Единият цял живот лежи на лаврите от филм отпреди 100 години, другият си съсипал кариерата с къркане и пушене, третият и той някакви комплекси избива, четвъртият злоба го гони, женките пък мълчат като пукали, вместо да се намесят... Много права си беше Мариана. И че се обиди, и че ги наруга, и че не иска да ги погледне повече.

# 1 247
За какво се кълнеше Златка ? Някаква игра ли са играли пак?

# 1 248
на мен Алекс мис е видя твърде престорена. Сякаш си го беше научила и репетирала всичкото.
А пък, че той се е държал както си е-ок,но не мисля, че държанието му може да с еопредели като "достойно" и "мъжко".

# 1 249
А Марияна уж нямаше да им проговори  Mr. Green На Ласкин излиянието беше толкова откровено, колкото Алекс го чуваше за първи път   Grinning

# 1 250
Е как за първи път дават в ефир тези думи на Ласкин, вчера ги даваха...

и по списания ги четем... тоя си има репертоар и ги говори всеки път едни и същи
Наистина ли? Да не е в роля Ласкин Joy

В кое списание?

# 1 251
 Явно са имали някаква мисия, Златка се кълнеше, че не са и подсказали за Мерилин Монро /това чух аз/.

# 1 252
  • София
В началото не харесвах Мариана,и ББ не гледам редовно,но когато го хвана и гледам Марияна,все повече започвам да харесвам тази жена.Откровена е и си го казва право куме в очи.Може и да не го поднася с подходящите думи,но е открита.
И за мен не беше нормално това хвърляне по Мариана,и мълчанието от страна на Никол и Патрашкова.Те поне бяха трезвени и можеха да се намесят.

# 1 253
Мариана в случая си беше права. Тя, милата, решила, че това не е Гето брадър /както каза НК/, а ВИП брадър и че мъжлетата от ловната дружинка, дето всяка вечер пият на принципа  "мойта мера е докат` се усера" имат поне капка възпитание и самоконтрол. Объркала се е, и й стана мъчно, следващия път да си знае и да не се и опитва да води нормален разговор с тях, за да не се натъжава отново. Мен също дивотията ме изкарва от релси, и на мен ми се е случвало да си поплача. Държаха се наистина много агресивно, всъщност - само Ласкин. Останалите още по-лошо, мълчаха като п...ки.

# 1 254
на мен Алекс мис е видя твърде престорена. Сякаш си го беше научила и репетирала всичкото.
А пък, че той се е държал както си е-ок,но не мисля, че държанието му може да с еопредели като "достойно" и "мъжко".
И на мен. Видя ми се като опит да изкарат и някаква човешка същност на ласкин. Само че същността  е не само в къщи за пред любимия човек, а и сред хората.

# 1 255
някой писа в темата, че мисиите ги правят във вторник, т. е е било днес и сега коментират.
Някой не е ли гледал каква е мисията днес?

# 1 256
Е, как ще е мълчала Никол? Въобще не мълчеше!

# 1 257
Явно са имали някаква мисия, Златка се кълнеше, че не са и подсказали за Мерилин Монро /това чух аз/.
Това и аз го чух. Ама ако някой знае за какво става въпрос да сподели,моля. Whistling
Относно поведението на "феновете"-останах много учудена ,че се нахвърлихте масово срещу Мариана. Както тя спомена ,просто излезе да пожелае лека нощ на Никол. Не видях да ги дразни с нещо. А съм сигурна,че ако си бяха разменили местата и Фънки, и Ласкин, и Юлиан щяха да се скъсат да ги дразнят. Поведението на Ласкин в случая за мен беше меко казано просташко. Много ме дразни мъж,който обижда така жена. Още повече без причина.

# 1 258
  • София
Е, как ще е мълчала Никол? Въобще не мълчеше!

Не съм я чула,единствено видях и чух Орлин,който се застъпи.

# 1 259
А Николай говореше за някой, който умрял от сифилис ... предполагам Ал Капоне.
Пак са ги изпитвали май Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт