VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 769
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 230
За мен Мариана беше права.Те и Орлин целиха.Какво са виновни спечелилите...та това е просто игра.

За какво е права? Знае, че трябва да я аплодират ако излезе и излиза - за да ги дразни! Какво очаква? Че са й истински фенове?

Освен това не беше коректно избирането на отборите - в единия 4 от тях 3 певци, в другия пак 4-ка, другите бяха по трима?

Мариана си беше напълно права да се издразни. Naughty
Хвърлиха им плакатите в тоалетната, хвърлиха бира и целеха Орлин
и нея с вафли, а по мисия на ББ трябваше да го играят фенове на звездите.
Вместо фенове се превърнаха в простаци комплексари.

За Фънки направо съм  Shocked, че искаше да чупи на Орлин краката.
doh

# 1 231
Не могат да измислят друга интрига та сега и с Алекс ще ни занимават Whistling

# 1 232
Лъжи, лъжи и пак лъжи... ooooh! Нито са за първи път, нито е на живо, снимано е по-рано  Outta Joint Mr. Green Whistling

# 1 233
Може ли да разкажете накратко.... пропуснах.... то форум, ФБ и домакинстване....
Фънки разправяше, че Орлин може да е талантлив, но "утре една катастрофа...да седне в инвалидна количка...и край с таланта му" (цитирам по памет). И не звучеше като да се шегува. Или ако се е пошегувал, доста дебелашки хумор е това. Rolling Eyes

# 1 234
  • София
Да,наистина беше много трогателно това излияние на Ласкин.

# 1 235
  • Велико Търново
Много грозно се държаха и едните, и другите. Май Багата ще се окаже най като хората.

Е, то е лесно нищо да не правиш, а да се къпеш във фенска любов, всеки ще е куул.  Mr. Green

Да, ама и не търси да се кара с всеки, който е казал нещо не на място.

# 1 236
Дали ако Златка беше навън щеше да се държи така както високонтелигентните-Фънки ,Ласкин , Юлиан

# 1 237
Който си мислеше ,че Ласкин е в роля вътре....са били в грешка.Алекс каза,че е бил такъв какъвто е и в живота.Истински  Mr. Green

# 1 238
Ласкин се бил държал достойно и мъжки? Защо жена му и той са решили, че Ласкин простака е последна инстанция и неговото мнение е непременно истината.
Той си е завършен простак, а тя ако иска на неговата простотия да казва "мъжкарство", нейно право си е. Но, покрай мъжа й, и тя ми стана неприятна, без да искам, случи се просто неусетно в рамките на тези три седмици. В началото ми беше симпатична.

# 1 239
Знаех си, че Ласкин е душичка  Heart Eyes
А забрави ли, че е артист?

# 1 240
Ох, Алекс е толкова трогната от откровението на Иван, че май ше има секс довечера  Joy

# 1 241
Ами да го казва по-интелигентно ако може.

Ласкин се бил държал достойно и мъжки? Защо жена му и той са решили, че Ласкин простака е последна инстанция и неговото мнение е непременно истината.
Той си е завършен простак, а тя ако иска на неговата простотия да казва "мъжкарство", нейно право си е. Но, покрай мъжа й, и тя ми стана неприятна, без да искам, случи се просто неусетно в рамките на тези три седмици. В началото ми беше симпатична.

Много точно казано!!!

# 1 242
Стига бе ,хора. Нима намирате за нормално да я замерват така? И каква агресия само от страна на "феновете". Никой не ги караше да я аплодират,но и да я замерват, и то с бутилка бира? Shocked

Peace
За някой явно е нормално .
Какви фенове ,какви звезди  newsm78 само тъп комплексар би приел тази игра на сериозно .
За Интелигентни ,готини и с чувство за хумор хора приема замерянето ,желанието за чупене на крака и цялата пиянска изцепка на мъжете -"фенове".
Настръхвам каква интелигенция бе група селски пияндета .

# 1 243
  • при моите деца .....
Може ли да разкажете накратко.... пропуснах.... то форум, ФБ и домакинстване....
Фънки разправяше, че Орлин може да е талантлив, но "утре една катастрофа...да седне в инвалидна количка...и край с таланта му" (цитирам по памет). И не звучеше като да се шегува. Или ако се е пошегувал, доста дебелашки хумор е това. Rolling Eyes
Shocked

# 1 244
Цитат на: Fan link=topic=683408.msg23270730#msg23270730 date=1350409776

За Фънки направо съм  Shocked, че искаше да чупи на Орлин краката.[/b
doh

Много грозно беше.Ако краката му са счупени на "точното"място и е в инвалидна количка, няма да е такъв талант. Никакъв алкохол не го оправдава. По-скоро показа дълбоко скрита злоба.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт