VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 761
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 605
Значи от днес започваме да бесим на площада всички, които са слушали чалга или случайно са попаднали на телевизия Планета. Само тогава ще опазим България и ще избием омразните ви цигани. Ще бъдат пуснати специални разузнавателни средства към всички потребители във форума, които ще следят кой къде влиза в нета и каква музика си пуска. При първия засечен сигнал потребителя първо ще бъде подложен на публично порицание, а след това ще бъде положен грижливо в дълбок трап и закопан с пръст.

# 1 606
И Юлиан май е ТАК-ТАК като Златка.

А Бонка колко е проста.  ooooh!

Юлиан много се пали в игрите hahaha
Бонка няма средно образование, макар че и виСшисти осоляват бебета до ден днешен
Ама това със солта и яйцта е до 40 ден-Бони не го е правила сама hahaha

# 1 607
Значи от днес започваме да бесим на площада всички, които са слушали чалга или случайно са попаднали на телевизия Планета. Само тогава ще опазим България и ще избием омразните ви цигани. Ще бъдат пуснати специални разузнавателни средства към всички потребители във форума, които ще следят кой къде влиза в нета и каква музика си пуска. При първия засечен сигнал потребителя първо ще бъде подложен на публично порицание, а след това ще бъде положен грижливо в дълбок трап и закопан с пръст.
Някой пак заби...плащат ли ви да се правите на малоумници или е вродено?

# 1 608
  • София
Ха сега който е слушал и една чалга песен през живота си да бъде публично порицан и бит с камшик на градския площад.

Ааааа.. не така, че няма да ни остане нито един спортист или политик. #Crazy

# 1 609

Осолявайте редовно, мили майки! Mr. Green

Аз пък този метод не съм го чувала.  Embarassed Сега ще взема да прочета, че да се просветля.  Thinking

Как!?  Shocked Не си чувала за този прекрасен ритуал?!  #Crazy Сега ще кажеш, че и за приказката "солено бебе, здраво бебе" не си чувала...  ooooh! Че то фермани се изписват дори тук, във форума. Mr. Green Веднага да се поправиш, запознавайки се с основите на това полезно мероприятие! Naughty  Laughing

# 1 610
Цитат
Ааааа.. не така, че няма да ни остане нито един спортист или политик. #Crazy

Аз си притеснявам сериозно и за бг мамите. Надявам се да не изчезне форума.

# 1 611
  • Велико Търново

Някой пак заби...плащат ли ви да се правите на малоумници или е вродено?

Това си е вроден талант.

# 1 612
  • out of space
Джон Ленън да не знае кой е.....как е възможно питам аз?!?!?!  Shocked

# 1 613
Аз си притеснявам сериозно и за бг мамите. Надявам се да не изчезне форума.
Няма бе. Ще си измием ушите с яйце и сол. Mr. Green

Къци пак насра работата.

# 1 614
Къцко със сигурност ще е номиниран.

# 1 615
Ери,
не е Джъстин Бийбър, но все пак.. Mr. Green
Аз останах безмълвна, но не и изненадана.

# 1 616

Аз пък този метод не съм го чувала.  Embarassed Сега ще взема да прочета, че да се просветля.  Thinking

Леле, задължително трябва да се просветлиш, ако искаш да продължаваш да си потребител в този форум!  Naughty Ето линк към една от темите, в нея има линкове към други подобни. Обещавам, че е много интересно и образователно!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=670589.0

# 1 617
  • Някъде в Матрицата

Осолявайте редовно, мили майки! Mr. Green

Как!?  Shocked Не си чувала за този прекрасен ритуал?!  #Crazy Сега ще кажеш, че и за приказката "солено бебе, здраво бебе" не си чувала...  ooooh! Че то фермани се изписват дори тук, във форума. Mr. Green Веднага да се поправиш, запознавайки се с основите на това полезно мероприятие! Naughty  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Отивам да се срамувам в ъгъла. После ще се просветля по темата. И накрая ще омажа децата с яйца и сол, нищо че са почти на 14.

Laughing Laughing Laughing

# 1 618
Къцко със сигурност ще е номиниран.

няма да му се размине отново  Crossing Arms , обаче тая мисия е .... Shocked

# 1 619
не разбрах кой беше оня с покушенията?

Общи условия

Активация на акаунт