VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 760
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 590
Аз осолявах 10-тина пъти..дали е хванало? Ама за яйце сега чувам newsm78

# 1 591
Хайде всички хващайте по една солничка и почвайте да посолявате  Laughing

# 1 592
  • Варна
и аз  пригласям, обаче Бони........ hahaha

# 1 593
Ама и Патрашкова подклажда огъня  #2gunfire

И на мен това ми направи впечатление. Егати злобното и лицемерно човече. Дали няма да я номинират днес, че да излиза и тя.
Лицемерно ли?! Че кога Патрашкова е била ЗА чалгата и чалгарите?????

Визирах конкретно кискането й в началото на скандала м/у Мариана и Ласкин. Беше й първа приятелка, но не се и опита да я защити.

# 1 594
Бонка била посолявана и сега мирише хубаво, като се изпоти. А тук някои мами отричаха метода.  Joy

А, отричахме само осоляването,това с яйцето е новост и аз искам ама сага Joy Joy Joy
Яко много яко newsm44 newsm44 newsm44

# 1 595
  • Някъде в Матрицата
Бонка била посолявана и сега мирише хубаво, като се изпоти. А тук някои мами отрича,уха метода.  Joy
Осолявайте редовно, мили майки! Mr. Green Ще спестите хиляди бъдещи разходи за парфюми!  hahaha Joy

Аз пък този метод не съм го чувала.  Embarassed Сега ще взема да прочета, че да се просветля.  Thinking

# 1 596
  • София
Доведения син на Ст. Данайлов, Росен Цанков беше писал, нещо/приблизително в този дух/ Културата в Бг  ще , разцъфне, ако се организира публичен линч, на всички чалга изпълнители, и масово избиване на всички слушащи тази музика с предаване по всички телевизии.
Гледайки изтъканата  от злоба Бона, би могла да бъде първата.Тя била най-известната , ха-ха от кого бе манго, си по известна.....

# 1 597
Някой знае ли кой е загубил играта?

# 1 598
Ама и Патрашкова подклажда огъня  #2gunfire

И на мен това ми направи впечатление. Егати злобното и лицемерно човече. Дали няма да я номинират днес, че да излиза и тя.
Лицемерно ли?! Че кога Патрашкова е била ЗА чалгата и чалгарите?????

Визирах конкретно кискането й в началото на скандала м/у Мариана и Ласкин. Беше й първа приятелка, но не се и опита да я защити.
Да не са в детската градина, че да се защитават????? А Марияна ги раздразни, че танцува кючек, но това си беше провокация на ББ, на която те като рибки веднага се хванаха

# 1 599
Изпуснааааах.

А!Нищо не съм изпуснала - пак Бонка. Отивам да се обеся /през кръста, че много ще ме стиска през врата/. Crossing Arms

# 1 600
Ха сега който е слушал и една чалга песен през живота си да бъде публично порицан и бит с камшик на градския площад.

# 1 601
Бони къпана 40 дни с яйце и сол и не миришела дори да се изпоти .Простичка е .

Какво ти простичка!? ...  първобитна  

# 1 602
  • Велико Търново
И Юлиан май е ТАК-ТАК като Златка.

А Бонка колко е проста.  ooooh!

# 1 603

Юлиан много се пали в игрите hahaha
Бонка няма средно образование, макар че и виСшисти осоляват бебета до ден днешен

# 1 604

Юлиан много се пали в игрите hahaha
Бонка няма средно образование, макар че и виСшисти осоляват бебета до ден днешен

Помня как ме гледаше свекърът ми, когато казах, че няма да осолявам и да мажа с мас.

Общи условия

Активация на акаунт