VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 751
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 920

чакай чакай, какво сложи в джоба?! м? и не ми се прави нито на гъсеница  , нито на калинка, ясно.. Naughty

Тука всичко е на ведомост.  Laughing

Нещо ме пързаляш, каква ведомост  Thinking, кой я заведе ..на мен не ми излизат сметките, липсва една вафла

аз я взех признавам  Blush и малко от мезенцето + 2 бирички хихихи

# 1 921
  • Велико Търново

Нещо ме пързаляш, каква ведомост  Thinking, кой я заведе ..на мен не ми излизат сметките, липсва една вафла

Мистерия. Кой открадна фафлата? (звучи почти като "Кой уби Лора Палмър?")

# 1 922
  • 2860 км северно от Екватора
Коя фафличка липсва, оралната или  антидепресантната? hahaha

# 1 923
  • софия
... и остават само хубавите моменти в съзнанието ни - и Слава Богу
Даам, Къци...

# 1 924
  • София
Коя фафличка липсва, оралната или  антидепресантната? hahaha

И трите дедо попе, но не помня коя беше третата  ooooh!

А докато се разсейвах тук - там, тук много гладници се събрали, а бюджета тази седмица е на половина  Rolling Eyes

чакам идеи за мисии  newsm78

# 1 925

Всички на детектора и Бонка да им задава въпросите hahaha .

# 1 926
  • София

Умно! но от сега усещам, че мисията ще е неуспешна, те за една фаФла не си признават, какво остава да кажат кой скри пурите на Фънки и китарата на Къци.

Сега бях в склада, заредих хладилника   и едно куче доведох да го пази през ноща, защото Манго ми отказа, спяло му се.

# 1 927

Умно! но от сега усещам, че мисията ще е неуспешна, те за една фаФла не си признават, какво остава да кажат кой скри пурите на Фънки и китарата на Къци.

ааааа аз признах за ФаФлатаа   tiptoe

# 1 928
Абе тази Никол никак не ми е красива на мен......
уж хубаво момиче, но има нещо, което никак не ми харесва във фейса й....не знам какво...

Устните ѝ са ужасни, а и има навика да прави онази ужасна физиономия, типична за кифлите.

Хубавка е когато е с грим, направо като порцеланова кукла. Но сутрин лъсва истината и пъпките по лицето.

# 1 929
Би била интересна следната мисия: на двора подреждат чинове като в класна стая, всеки сяда сам на съответния чин, дават се на всички да попълват еднакви тестове с логически задачи, след това се прави класация - победителят от теста получава имунитет срещу номинации, а класиралият се на последно място автоматично става един от четирите номинирани за следващата сряда, или пък направо последните четирима да отидат автоматично на номинации.

И за да няма скрито-покрито, след това на сайта трябва да се качат отговорите на всеки един от участниците.

Иначе да си призная, тия мисии от типа "бързи, смели, сръчни",като тази от вчерашния лайв, ми се виждат твърде инфантилни.

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 02:24 от Въздишкова

# 1 930
  • София
 оспамихме темата, а излъчване НЯМА, няма и да ИМА  #Cussing out

Е, щом си призна за фаФлата, утре само ти ще си на детектора, ще отговаряш на всички въпроси и на НЕУДОБНИТЕ най-вече Grinning

хайде да лягаме, аз ще ида да си легна до Манго на двора

Лека нощ и се готви за утре.

# 1 931
Те пък хич за 1 мин тая вечер не пуснаха нищо пфууу да им се не види, искат само да правят монтажи  Close

Хайде и от мен лека нощ  smile3507

П.П. Ще отговарям, че как иначе и то най- съвестно пред детектора  Mr. Green

# 1 932
Абе тази Никол никак не ми е красива на мен......
уж хубаво момиче, но има нещо, което никак не ми харесва във фейса й....не знам какво...

Устните ѝ са ужасни, а и има навика да прави онази ужасна физиономия, типична за кифлите.

Хубавка е когато е с грим, направо като порцеланова кукла. Но сутрин лъсва истината и пъпките по лицето.
Да живее фондьотенът, ако го нямаше щеше да греейне истинската хубост на нашата синоптичка. Забелязали ли сте, че това е първата й работа като стане сутрин. Да се нацвака, за да е готова да цупи джуки и развява онези буйни коси  smile3516

# 1 933
Пъпките са поправими Peace . Има хора които и с чиста кожа пак не са първа хубост Rolling Eyes .

# 1 934
  • Варна
Пъпките са поправими Peace . Има хора които и с чиста кожа пак не са първа хубост Rolling Eyes .
+1 Меко казано "не са хубави" #Silly

Общи условия

Активация на акаунт