VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 754
  • 3 563
  •   2
Отговори
# 1 905
  • Велико Търново

А не е ли по-добре да отидеш в къщата да им сготвиш да не умрат от глад? Днес гледах малко по обяд и ми направи впечатление, че всеки сам си приготвя нещо за ядене, а за Патрашкова се беше погрижила Златка.

На ония бих отишла да им пусна една прахосмукачка. Имам чувството, че там е голяма кочина.

Ай. наздраве! emiliq.nikolova88, взимам си от мезенцата.

# 1 906
  • София
Почерпих се с една биричка от касата  Blush

Хъъъ..кога успя без да те видя..ей загубила съм форма, а преди виждах всичко

# 1 907
Почерпих се с една биричка от касата  Blush

Хъъъ..кога успя без да те видя..ей загубила съм форма, а преди виждах всичко

ааа бърза съм  Mr. Green  animal037

# 1 908
лелее .. бахури, махури в темата  Crazy

алооу... съфорумкитИ пушачки, по-полека с цигаритИ, да не ви обадя на Биг Мадър  Mr. Green

# 1 909
  • Някъде в Матрицата
Ей да не се сЯпкате тука.  Mr. Green  Mr. Green

# 1 910
Момичета, кои са номинираните, че изпуснах...? Мерси:)

# 1 911
  • София
Момичета, кои са номинираните, че изпуснах...? Мерси:)

фънки, Патрашкова, Ники и Багата

# 1 912
Честно..по-скучен Вип Брадър май не сме имали..Няма нищо интересно като мисии, звездите са там на пансион. Даже мисля,че и помежду си нямат какво повече да си говорят смислено, поне по мои наблюдения..

# 1 913
  • София
Ей да не се сЯпкате тука.  Mr. Green  Mr. Green

тункваме се  Grinning

А онова бързаче Ангелчето, да се яви в изповедалнята и да се изповяда ВЕДНАГА! какво е взело, кога, само ли го изяде..ей такива неща

# 1 914
  • Някъде в Матрицата
Ами гледам, гледам и нещото, което би могло да се получи между ЗлатитУ и Багата, се намира само в главицата на Златка. На момчето му е съвсем ясно, че поканите за вечеря са вменени на момичето от Биги за вдигане на рейтинга.
.... А тука на нас пришки ли трябва да ни излязат на пръстите от писане, че не искаме да гледаме кадри от преди седмица!?  #Cussing out

Хайде наздраве на "оргията"  Mr. Green. Мацвам едно, ако са останали фафли, мушкам една в джоба и с гъсеничи движения отивам на двора.  Peace

# 1 915
  • София
Ами гледам, гледам и нещото, което би могло да се получи между ЗлатитУ и Багата, се намира само в главицата на Златка. На момчето му е съвсем ясно, че поканите за вечеря са вменени на момичето от Биги за вдигане на рейтинга.
.... А тука на нас пришки ли трябва да ни излязат на пръстите от писане, че не искаме да гледаме кадри от преди седмица!?  #Cussing out

Хайде наздраве на "оргията"  Mr. Green. Мацвам едно, ако са останали фафли, мушкам една в джоба и с гъсеничи движения отивам на двора.  Peace

чакай чакай, какво сложи в джоба?! м? и не ми се прави нито на гъсеница  , нито на калинка, ясно.. Naughty

# 1 916
  • Велико Търново

чакай чакай, какво сложи в джоба?! м? и не ми се прави нито на гъсеница  , нито на калинка, ясно.. Naughty

Тука всичко е на ведомост.  Laughing

# 1 917
  • София
Честно..по-скучен Вип Брадър май не сме имали..Няма нищо интересно като мисии, звездите са там на пансион. Даже мисля,че и помежду си нямат какво повече да си говорят смислено, поне по мои наблюдения..

Така е, но и не е така, защото за всеки сезон горе долу така недоволствахме(зрителите), после ни липсва като свърши, а като започне следващият - пак започваме, че съвсем изпростял БигБрадър, не става за гледане...така е, защото когато преминеме през дадено изпитание, лошото се забравя и остават само хубавите моменти в съзнанието ни - и Слава Богу

# 1 918
  • София

Нещо ме пързаляш, каква ведомост  Thinking, кой я заведе ..на мен не ми излизат сметките, липсва една вафла

# 1 919

Нещо ме пързаляш, каква ведомост  Thinking, кой я заведе ..на мен не ми излизат сметките, липсва една вафла

Ох, само да не е Винкел, че ще станем на кълбета!

Общи условия

Активация на акаунт