VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 743
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 075
Орлин е актьор преди да е певец, но и на двете места се справя добре.

# 3 076
Леле  Fan едно към едно са ни постовете ... направо мислим еднакво за Къци и Юлиян Shocked

# 3 077
Не мога да разбера защо ББ не налага наказания
За Юлиан казаха че пет седмици подред саботира мисиите .И нищо не му се случва

И аз мисля, че трябва да има наказание, лично, а не свързано с общ бюджет и тн. Не може да проваляш мисии наред и нищо да не ти се случва. Ако сценаристите нямат идеи, ние може да им помогнем с удоволствие.  Mr. Green

Mr. Green  Grinning Както сме му набрали всички, тежко наказание го чака  hahaha

# 3 078

И аз мисля, че трябва да има наказание, лично, а не свързано с общ бюджет и тн. Не може да проваляш мисии наред и нищо да не ти се случва. Ако сценаристите нямат идеи, ние може да им помогнем с удоволствие.  Mr. Green

Mr. Green  Grinning Както сме му набрали всички, тежко наказание го чака  hahaha
Какво има да го наказват, в момента, в който бъде номиниран ще изхвърчи.  Peace

# 3 079
Орлин за секунда няма да наруши добрия тон, което не означава, че не си ги подрежда както си иска. Игра, да бе да. Така, както им се усмихва, така им крои капата. Но има нещо между ушите, не само вятър.
Орлин наистина изглежда доста хладнокръвен, зад усмивката му не знам какво се крие,  но съм съгласна, че не е никак глупав, а също така може би не чак толкова добричък и сладурчест.
 "Не тука Марианче, не сега... " Wink

....
С влизането си и мисията, с която спечели на Аксиния парти ми стана леко симпатичен, но оттам насетне все повече и повече ме отвращава ролята му на жертва, която с удоволствие е заел. Има нещо нечистоплътно в това привидно възпитано и много чистичко, облечено в беличко човече.
Чудя се на т.нар. стратези  - Юлиан, Ники - никак ли не осъзнават, че с тази "стратегия" само помагат на Къци - направо си го бутат зорлем към финал? newsm78

# 3 080
Този сезон много през просото откъм лични наказания го карат в Брадъра. Внасяне на информация отвън, обсъждане на номинациите, обида към Бате Шефе - никаква реакция.
А като сложим и това влизане и излизане от Къщата, да ги бяха поканили направо при Гала, да дадат о едно интервю и толкова.

# 3 081
  • София
Марияна има хубави песни, красиви клипове и ако някой не ги е чувал най-лесно е да й напише името и във vbox излизат.
Дали е била с Първанов или не си е нейна работа, но това не намалява талантът й.
Реагира по-емоционално защото й дойде в повече коментарът на Златка, след приказките на Патрашкова. Почувства се предадена от хора, на които се беше доверила и и допуснала до себе си.

+1

И аз мисля, че трябва да има наказание, лично, а не свързано с общ бюджет и тн. Не може да проваляш мисии наред и нищо да не ти се случва. Ако сценаристите нямат идеи, ние може да им помогнем с удоволствие.  Mr. Green

Peace

# 3 082

Какво има да го наказват, в момента, в който бъде номиниран ще изхвърчи.  Peace

Това е ясно.Но щеше да е честно да има индивидуално наказание- например една седмица без алкохол и в пълна изолация в апартамента на Памела ,без да има право да се доближава до съквартирантите и с  по простичка храна
А може и нещо по гадно

# 3 083
Хихих за прочистване на организма  Peace Twisted Evil

# 3 084
Aз също не изпитвам съжаление към Къци. Харесвам го. Мисля, че се дразни, но някак се опитва да бъде над нещата. Шегите им са дебелашки и прости. Искам да видя на Златка да и скрият някоя парцалка, та тогава да тръгне да обяснява как не се ядосва, а се забавлява. То на чужд гръб и сто тояги са малко.
Но Къци правилно каза "Не сме в пети клас." Mr. Green
Не парцал, ами да и скрият все гримове, тогава ще е и страшна, сега с тази мисия си е ОК, ама ако остане по гола кожа и ще е  Sick на мах.

3-ма са ми фаворитите на мен:
Фънки, Кици и Орлин, останалите са...айде не всички, ама голяма част пълни боклуци (изключвам Никол).

# 3 085
Аз пък малко се издразних на т.н. Богове...уж всички защитаваха Къци , а като дойде Фънки никой нищо не му каза....абе и те са същите само дето още не са си показали ноктите Twisted Evil

Аз не смятам мисията на Фънки за гадна , хората работещи в рибни магазини вечно миришат на риба Wink

# 3 086
  • ЯМБОЛ
            На финал според мене ще са Орлин и Люси.

# 3 087
Орлин е актьор преди да е певец, но и на двете места се справя добре.
Орлин преди всичко е дете на майка си и баща си- некадърни оперни певци с много връзки!Много хубаво танцува, но като певец и артист е една огромна НУЛА! Не ми е фаворит, не ми е и прoтивен - просто мразя връзкарите!

# 3 088

Може би Къци,ако реагираше на закачките им както днес Марияна реагира на Златкините думи,щяха отдавна да го осртавят на мира.
[/quote]

тоест, ако ги напсува и почне да се държи като хамалин, това ше помогне?  newsm78 на кого и за какво?  newsm78

не им пада на нивото, за което евала.

по принцип не ми е фаворит - но... ако останат Юлиан Ники и Къци на финал - бих гласувала за него  Rolling Eyes  
знам, че е безмислено да пускаш смс  Mr. Green

# 3 089
Леле  Fan едно към едно са ни постовете ... направо мислим еднакво за Къци и Юлиян Shocked
И аз забелязах същото.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт