VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 746
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 060
Тази игра нали я измисли ББ, защо се сърдят на боговете, че пренасят в жертва, това, което те са казали  ooooh! А Никол защо си помисли,че Къци трябва да се съблича?  Crazy

# 3 061
Не мога да разбера защо ББ не налага наказания
За Юлиан казаха че пет седмици подред саботира мисиите .И нищо не му се случва

Явно този човек  е влязъл в къщата единствено с цел да порка ,да се подиграва  и да лежи по цял ден

Цитат
Ооо, я стига глупости! Марияна има хитове и даже участие в Евровизия /ако друго не сте чували/, но вие ако слушате чалга, може и да не сте запознати..

Аааа то на Евровизия Мариана се класира на 17 място на полуфинала
Даже Софка беше с по предно класиране от нея ,както впрочем и всички участвали досега представители
Като изключим само 19 място на полуфинал на Каффе ,Мариана е с втория най слаб резултата от българските представители
Така че айде да не се заблуждаваме кооолко е успяла

# 3 062
Къде и е на Мариянка многото слава  newsm78
Дори и с пистолет опрян в главата, не бих се сетила за нейна песен.Признавам си,че не знам нито една нейна песен.

Тя хит не изкара, защото не можА, но доста сцени и площади обиколи докато беше с Гоце! Осигуриха й всичко, ама като не става.....
Ооо, я стига глупости! Марияна има хитове и даже участие в Евровизия /ако друго не сте чували/, но вие ако слушате чалга, може и да не сте запознати....Аз пък една песен на Бони не знам
П.С.
Стига сте приемали нещата в това предаване толкова лично!
Нали осъзнаваш смисъла на думата хит ! Марияна хит няма-участието и на Евровизия ...как да се изкажа по-меко... беше плачевно!Но ценя мнението ти , хора различни -вкусове различни  Peace btw Чалга не слушам  Mr. Green

# 3 063
А чували се кои нови трима ще вкарват?

# 3 064
Gianna: ами не ги приемай лично! И за информация: Не зная нито една песен на Бони! И на Марияна не зная! Но зная на доста други бг поп изпълнители! beer3

И ако до вчера тръбеше на мъжете да им спрат алкохола - сега на нея какво да й спрат?

# 3 065
да тормозиш най-слабия.

не мисля че Къцито е най-слабия мъж там newsm78

според мен Юлиан -раздавайки го мъжкар се показвазва от към слабата си страна.

Къци с две приказки го нокаутира. Joy Joy
Оня запецна, защото и не очакваше отпор де Joy Голям кеф!

Бианка, Къци изобщо не предизвиква съжаление у мен, за да го харесвам.
Смятам го за прекалено възпитан и че прекалено си трае,
но днес ми хареса как се сражава с думи.
Мъжагата Юлиян само успя да каже едно "Цървул" и толкова. Laughing

Орлин се показа неочаквано твърд и ме изкефи. Peace

# 3 066
Да дадат на Мариана един вибратор, а на Юлиян една надувама кукла та да се успокоят малко, че само напрягат положението  Joy

# 3 067
Ти лично как би реагирала ако беше на мястото на Къци?
Наистина ми е интересно?
Задавам си този въпрос и на себе си и ми е трудно да си отговоря.
Как да отговориш без да паднеш до нивото им?
По никакъв начин не мога да се поставя в неговата роля. Въпрос и на личен избор е какво поведение към себе си ще позволиш на околните. Мъж на 50 години е, предполагаемо интелигентен /което освен броя на прочетените книжки, предполага и някаква социална интелигентност/.
Не е длъжен да стои там. За да стои и търпи това положение, явно за него е изгодно.

Ето, Орлин е и по-възпитан от него, и повече стои с жените, спи по цял ден, а не е изпаднал в ролята на жертва.

# 3 068
Марияна има хубави песни, красиви клипове и ако някой не ги е чувал най-лесно е да й напише името и във vbox излизат.
Дали е била с Първанов или не си е нейна работа, но това не намалява талантът й.
Реагира по-емоционално защото й дойде в повече коментарът на Златка, след приказките на Патрашкова. Почувства се предадена от хора, на които се беше доверила и и допуснала до себе си.

# 3 069
На мястото на Къци, аз бих ги игнорилала тотално!

това повярвайте е най-добрата реакция при простотията която цари в тази къща  Naughty

Е как да ги игнорира...те са го накацали като мухи.Даже не го оставят да спи човека....всичките умници  се изреждат да правят номера.Изобщо не симпатизирам на Къци и не искам да спечели той,но като гедам как се държат с него тези късни пубертети ми става неприятно....все пак не са деца.Пък и то вече не  е интересно-да сменят репертоара.
Може би Къци,ако реагираше на закачките им както днес Марияна реагира на Златкините думи,щяха отдавна да го осртавят на мира.

# 3 070
Стига вече с тези хитове.
Хита не те прави човек. То е ясно ,че ако бяха истински успели нямаше да участват. Нека си го кажем направо.
Аз пък на Орлин за нито един хит не се сещам. Outta Joint
И чалга не слушам Peace

# 3 071
да тормозиш най-слабия.

не мисля че Къцито е най-слабия мъж там newsm78

според мен Юлиан -раздавайки го мъжкар се показвазва от към слабата си страна.

Къци с две приказки го нокаутира. Joy Joy
Оня запецна, защото и не очакваше отпор де Joy Голям кеф!

Как очаквате да му отвърне Юлиан, след като той е силен само, когато пияните му дружки са с него. Когато му се противопоставят очи в очи знае само да се кокори неразбиращо и си гълта граматиката. Много ми е смешен.  Whistling

# 3 072
Юлиян колко малко човече излезе... почти нищо не му каза Къци, а оня запецна и нищо не каза. Представям си, ако му се опери някой как ще заекне още повече.
Тя Патрашката хубаво му каза - Юлияне, бъди мъж и кажи... ама "мъжът" Юлиян се оказа със заешко сърце и не смее да говори право в очите. Освен да се подиграва като инфантил за друго не става.

Къци просто е възпитан и не може да действа по начин по който очакват някои. Надявам се да намери интелигентен начин да се справи с духовните чалгари!

Марияна и прикипя и въобще си мисля, че изтърпя много за да слуша против себе си... още повече като чу Златито да я оплюва (тази меродия Златка за всяко гърне  Joy седнала да подиграва Къци, Марияна.. Боже, боже  ooooh!)

# 3 073

Aз също не изпитвам съжаление към Къци. Харесвам го. Мисля, че се дразни, но някак се опитва да бъде над нещата. Шегите им са дебелашки и прости. Искам да видя на Златка да и скрият някоя парцалка, та тогава да тръгне да обяснява как не се ядосва, а се забавлява. То на чужд гръб и сто тояги са малко.
Но Къци правилно каза "Не сме в пети клас." Mr. Green

# 3 074
Не мога да разбера защо ББ не налага наказания
За Юлиан казаха че пет седмици подред саботира мисиите .И нищо не му се случва

И аз мисля, че трябва да има наказание, лично, а не свързано с общ бюджет и тн. Не може да проваляш мисии наред и нищо да не ти се случва. Ако сценаристите нямат идеи, ние може да им помогнем с удоволствие.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт