VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 743
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 105
  • Под липата

И ако трябва да сме честни Мариана беше най голямата клюкарка в къщата .Все шушукаше за този или онзи и то точно зад гърба им

Ееееееее, не съм съгласна! Това може би, е единствената от съквартирантите, която в крайна сметка казваше всичко каквото мисли право в очите. За това и си навлече негативи от страна на останалите, защото не им цепи басма. Патрашковица, пък да не стане аутсайдер, наред с Марияна, побърза да я захапе, забележете - не явно, а дуднейки ту пред Никол и Златка, ту пред мъжете. Направо блесна..., като гол маймунски задник срещу слънце  doh
 И честно! Аз по-злобни ВИП-ове не бях гледала! Тоз Юлиян, Николай, Фънкито, Ласкин - направо ме отвращават. По дребни,мизерни душици не бях виждала. Все съм се сблъсквала с комплексирани неВИП мъже, ама тези цепят мрака с простотия. Къци може да е всякакъв, но жалкото пубертетско вълнение, което предизвиква в тези ''мъжкари'', е направо плашещо и ...нездраво. Жалка работа!

# 3 106
  • софия
... винаги подбира думите си - и накрая 'миндил'. Без коментар!
Даа, това беше много смешно  Joy
Гледала е жената Биг Брадър и оо бре Нидялко малее лее

# 3 107
# 3 108
  • Варна
Стига вече с тези хитове.
Хита не те прави човек. То е ясно ,че ако бяха истински успели нямаше да участват. Нека си го кажем направо.
Аз пък на Орлин за нито един хит не се сещам. Outta Joint
И чалга не слушам Peace

Тази песен е единствения негов хит, според мен. Любима ми е.

# 3 109
... Сякаш не лош глас има, но такива таланти много имаме.
...

Пеещи таланти има много не само в България, а по света... някои стигат до сцена и популярност, други не...

Лошото е, че в България много хора без талант и каквито и да е заслуги стигат до там... Представи си какво им става, като срещнат талант на пътя си - искат да му чупят краката  Wink

# 3 110
  • Велико Търново
      Наказание за Юлиан-да научи и изпее песен на Бони! Sick
По-лошо - да го накрат да научи песните на Къци /той разказваше днес, че има записан албум/. Е те тогава ако не изкопае земята от яд, няма кога друг път. Twisted Evil
http://vbox7.com/play:bc0b3af2

# 3 111
                 Гала вече да я махат,че съвсем опротивя.Неистово се мъчи да прилича на девойка,а вече си е просто лелка,че и такава и е психиката!
О, да, веднъж беше облечена емо стил, направо паднах.  Joy

# 3 112
... винаги подбира думите си - и накрая 'миндил'. Без коментар!
Даа, това беше много смешно  Joy
Гледала е жената Биг Брадър и оо бре Нидялко малее лее
Като излезе и се види как са я миндилясали в баш бай брадъра ще се гътне. smile3546

# 3 113
Къци да им сипе на големите мъжаги разхлабително в питиетата малко да разпуснат в тоалетната

# 3 114
И само да похваля Фънки, че не ропта като Юлиян, въпреки че задачата му беше най-гадна.

С голяма артистичност си понесе унижението - поздравления за Фънки   bouquet!

# 3 115
Не знам Мариана с какви очи ще излезе от къщата. Горката й майка, що за дъщеря е отгледала!

# 3 116
Юлиян,  ще се окаже голям комплексар.

# 3 117
      Наказание за Юлиан-да научи и изпее песен на Бони! Sick
По-лошо - да го накрат да научи песните на Къци /той разказваше днес, че има записан албум/. Е те тогава ако не изкопае земята от яд, няма кога друг път. Twisted Evil
http://vbox7.com/play:bc0b3af2

А може освен да научи песен на Къци ,ВБ да накара Юлиан една седмица да бъде в услуга на Къци- да му оправя леглото ,да му сервира ,да му мие чиниите,да му поднася ядките и плодовете и да му мери кръвното

# 3 118
Не знам Мариана с какви очи ще излезе от къщата. Горката й майка, що за дъщеря е отгледала!

Joy Joy ехееее за теб да говорят и нарочват, и ти ще си мълчиш, така ли  Laughing

# 3 119
  • София
Хора, я кажете коя е песента, която звучи на трейлъра с Бони (газ-газ или нещо подобно Mr. Green).

редактирам се, на Брегович е, както и предполагах: http://www.vbox7.com/play:69034473

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 22:18 от Marleen

Общи условия

Активация на акаунт