VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 743
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 090
  • София
Къде и е на Мариянка многото слава  newsm78
Дори и с пистолет опрян в главата, не бих се сетила за нейна песен.Признавам си,че не знам нито една нейна песен.

Тя хит не изкара, защото не можА, но доста сцени и площади обиколи докато беше с Гоце! Осигуриха й всичко, ама като не става.....
Ооо, я стига глупости! Марияна има хитове и даже участие в Евровизия /ако друго не сте чували/, но вие ако слушате чалга, може и да не сте запознати....Аз пък една песен на Бони не знам
П.С.
Стига сте приемали нещата в това предаване толкова лично!
Не слушам чалга, с изключение на песента й за Евровизия не съм чула нищо от нея...а щом не съм чула, дори и да са и хубави песните, явно не са станали големи хитове. Щото Каризма звучаха от всички страни преди няколко години примерно, дори и да не слушаш българска музика нямаше как да ги пропуснеш. А на Евровизия се провали, доколкото знам. Както и Каффе, които даже песента бяха откраднали.

Речникът й е потресаващ на Мариана, особено за човек с нейните претенции и самомнение.

# 3 091
  • ЯМБОЛ
       Наказание за Юлиан-да научи и изпее песен на Бони! Sick

# 3 092
Юлиян ми напомня на Христо от предния ББ фемили-един самовлюбен и нахъсан тип от Поморие.Има подобна мутра а и като характер малко:

# 3 093
Мариана още първата седмица при всеки удобен повод цитираше имената на песните си, та успях обстойно да се запозная с творчеството и. Само песента и с Орлин Горанов ми хареса. Сякаш не лош глас има, но такива таланти много имаме.

Аз искам Орлин да е финалист. В краен случай може и Люси.
Любимият ми Фънки го предпочитам извън къщата.

Интересно ми е какво ще стане с Къци след като формата приключи. За да се върне по този начин на екран след толкова години, вероятно за него е някакъв начин да се върне отново в шоубизбеса.

# 3 094
  • София
Този сезон много през просото откъм лични наказания го карат в Брадъра. Внасяне на информация отвън, обсъждане на номинациите, обида към Бате Шефе - никаква реакция.
А като сложим и това влизане и излизане от Къщата, да ги бяха поканили направо при Гала, да дадат о едно интервю и толкова.

От сега си представих вторник Патраша, като цъфне в На кафе, кво пърхане и превъзнасяне ще падне от страна на Гала.
А Патрашкова може някога да е била стойностен журналист, но сега е просто един долен жълтур в моите очи.

Орлин е актьор преди да е певец, но и на двете места се справя добре.
Орлин преди всичко е дете на майка си и баща си- некадърни оперни певци с много връзки!Много хубаво танцува, но като певец и артист е една огромна НУЛА! Не ми е фаворит, не ми е и прoтивен - просто мразя връзкарите!

Не знам кои са майка му и баща му, но не е честно да съдиш детето заради родителите. Стефан Данаилов пък като е много успял, нали видяхме сина му къв е Убавец.

# 3 095
  • Велико Търново
Нямате изчитанееееееееееееееееееееее.............Едва смогвам.......

Благодаря ви за всички коментари, от вас видях всичко, ТВ не ми трябва! СТрахотни сте!

http://smeshen.com/files/images/11_6.preview.jpg

Лорил  bouquet  bouquet  bouquet

Олеле, ягодки. Обожавам.
 Hug   Hug

# 3 096
 Joy Joy hahaha добро предложение! Това ще поредната мисия, с която той няма да се съгласи.

Аз се чудих на кого ми напомня Юлиян  Joy Joy

# 3 097
Юлиян ми напомня на Христо от предни ББ фемили-един самовлюбен и нахъсан тип от Поморие.Има подобна мутра а и като характер малко:
Тоя дето командореше жена си. Simple Smile
Позабравила съм ги, ама на снимки ако ги видя ще се сетя.

# 3 098
А Патрашкова защо ли ревна - дали не е защото Юлиян беше категоричен, че не иска да е с нея...  Laughing

# 3 099

Реагира по-емоционално защото й дойде в повече коментарът на Златка, след приказките на Патрашкова. Почувства се предадена от хора, на които се беше доверила и и допуснала до себе си.

Какво по-точно и дойде в повече? Истината? Златка просто каза това, което всички ние вече сме гледали на запис. Уж нямаше да говори с групичката - пък после шеги и закачки; някъде обясняваше, че винаги подбира думите си - и накрая 'миндил'. Без коментар!

# 3 100
  • пустинен пъпеш
Цитат на: Бо_ (тази меродия Златка за всяко гърне  Joy седнала да подиграва Къци, Марияна.. Боже, боже  ooooh!)

[/quote

Тя Златка ще си получи своето,като я изтипоса  сплетницата Патрашка по жълтите писания,та има да се чуди откъде и е дошло

# 3 101
      Наказание за Юлиан-да научи и изпее песен на Бони! Sick
По-лошо - да го накрат да научи песните на Къци /той разказваше днес, че има записан албум/. Е те тогава ако не изкопае земята от яд, няма кога друг път. Twisted Evil

# 3 102
  • ЯМБОЛ
                  Гала вече да я махат,че съвсем опротивя.Неистово се мъчи да прилича на девойка,а вече си е просто лелка,че и такава и е психиката!

# 3 103
Фънки, Фънки    newsm18 newsm18

# 3 104

Може би Къци,ако реагираше на закачките им както днес Марияна реагира на Златкините думи,щяха отдавна да го осртавят на мира.

тоест, ако ги напсува и почне да се държи като хамалин, това ше помогне?  newsm78 на кого и за какво?  newsm78

не им пада на нивото, за което евала.

по принцип не ми е фаворит - но... ако останат Юлиан Ники и Къци на финал - бих гласувала за него  Rolling Eyes  
знам, че е безмислено да пускаш смс  Mr. Green

[/quote]
Ами  към хамали и простаци как да се държиш?Всички видяхме доброто възпитание до къде води.Не мисля ,че Къци би се държал така,но казвам,че явно към такива хора трябва по грубо отношение,иначе не разбират от дума.
Днес сякаш ми се счу ЮК да нарича Къци цървул ?

Общи условия

Активация на акаунт