VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 772
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 435
  • out of space
Марианка наистина голяма клявка .

Глупости. Аз също бих дръпнала някого настрана, за да му споделя впечатленията си. Какво толкова?
Ами и ти си клявка тогава .
Би споделила как ти е изглеждал някой по ТВ  Laughing на половинката му  newsm78

Laughing Добре, клявка съм, каквото и да значи тази селяндурска дума  Laughing

# 436
Много мъчно ми стана за Къци. МНОГО! Tired

# 437
Къци много се разстрои, жал ми стана, не го заслужава това отношение. Определено не ми е фаворит и никога не ми е бил симпатичен особено, но наистина отношението към него е подчовешко.

# 438
''Представи си да правиш секс с Къци?''
Ей, Бога ми, това надхвърля всякакви фантазии /а аз имам богато въображение/.Crazy
Вие можете ли да си го представите?

# 439
  • out of space
Ей, Бога ми, това надхвърля всякакви фантазии /а аз имам богато въображение/.Crazy

НЕ!  newsm43

Хич не ми е жал за Къци, хич. Да не съм го набутала аз там и да го държа насила? Аре....

# 440
  • при моите деца .....
Не заслужава подобно отношение Къци....
част от "ВИП"-овете не са постигнали това, което е постигнал той....

# 441
Тъжно е всичко това. Тъжно е също, че тия вътре никога няма да разберат какви хора са те и какъв човек е той.  Confused

# 442
Много лошо отношение към Къци.Не им прави чест.

# 443
  • София
  И на мен ми стана жал, другите какви са дребнави душички, а Ласкин е л...о, с извинение.Той ги приема каквито са, а те за най-дребното му се подиграват.

# 444
  • София
Оф и на мен ми стана много жал за Къцко. На него му беше ужасно. Просто си представих да съм на негово место в момента.

# 445

НЕ!  newsm43

Хич не ми е жал за Къци, хич. Да не съм го набутала аз там и да го държа насила? Аре....

Точно ! аре вън вън

# 446
  • София
  Сам си каза,че най-голямата му грешка е,че е там.

# 447
Опитах се, но не успях  Embarassed
Щом си в играта, ще я играеш, реве като женичка....Застани като мъж и кажи, че не ти е приятно такова отношение, а не само мрън...мрън...

Ласкин се изказа за психоложката, все едно ми взе думите от устата.

# 448
Много мъчно ми стана за Къци. МНОГО! Tired
И на мен. На фона на цялата простотия в къщата, точно с него да се захванат... Но тя винаги си взима превес простотията- ВИП, не ВИП- все едно. Бездарниците и резилите си правят гавра със свестните и възпитани хора.

# 449
Sick
Дано да си тръгне, колкото и да ни го лансира психоложката

Общи условия

Активация на акаунт