VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 774
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 420
Марианка наистина голяма клявка .

# 421
  • out of space

Глупости. Аз също бих дръпнала някого настрана, за да му споделя впечатленията си. Какво толкова?

# 422
 "На турне в Свищов"Simple Smile
Имали са участие с Дани Милев за празника на града в края на септември.

# 423
Ласкин е пич и ще ми липсва  hahaha . Раздвижваше нещата в къщата.

newsm10  На мен ми е най-интересният елемент в къщата. Искаше ми се да поостане още малко.

# 424

newsm10  На мен ми е най-интересният елемент в къщата. Искаше ми се да поостане още малко.
Te не даваха нищо интерессно с него-за жалост.Набляягаха на Камелия първо,после Залтка и Бонка.

# 425

Глупости. Аз също бих дръпнала някого настрана, за да му споделя впечатленията си. Какво толкова?
Ами и ти си клявка тогава .
Би споделила как ти е изглеждал някой по ТВ  Laughing на половинката му  newsm78

# 426
И аз смятам, че без провокациите на Ласкин  само ще  лежат, ядат и п..дят...Е, ако пък вкарат нов провокатор- може и да стане интересно

# 427

И на мен! Най-готиният в къщата  Sunglasses

# 428

Всеки нормален човек би се притеснил, ако му кажат,че жена му изглеждала притеснена, а няма възможност да я чуе. Peace
Според мен затова се е подразнил Иван.Все едно му казва-излизай веднага,че жена ти е мнго притеснена .

# 429
  • при моите деца .....
Ох, Ласкин.... забавен е....
какво ще каже за тримата номинирани - че са един мозък.... не мога да си спомня точно да цитирам

# 430
  • 2860 км северно от Екватора
Изказването на Ласкин за номинираните, че 3-мата заедно правели  един акъл...  Sick Не му прави чест.
Къци има повече мозъчни клетки от Ваньо, Бонка и Злата взети заедно.

# 431
И аз смятам, че без провокациите на Ласкин  само ще  лежат, ядат и п..дят...Е, ако пък вкарат нов провокатор- може и да стане интересно

още един човек ще влезе , не знам кога даЛи днес иЛи утре .

# 432
  • при моите деца .....
Предполагам визираше жените....
Аз Къци не го слагам при тях

# 433
  • Бургас
Жалко, че Ласкин си тръгва... въпреки недостатъците си, поне има приличен умствен багаж, за разлика от повечето други... Без него ще са ми съвсем безинтересни тъпотиите на "вип-овете" вътре.

# 434
Харесвам го Ласкин и това е.

Общи условия

Активация на акаунт