VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 769
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 855
Бонка е дала медальона си на Люси.

# 856
Не ми се мисли как ще плюе сега Бонка в предаване след предаване Николай-особено след това с миризмата й.
Ама важното е, че тя излезе преди него Simple Smile

# 857
  • софия
А, стрийма работи  Wink
Малей, златка пее  ooooh!

# 858
И аз не съм чувала такова нещо ,кой знае какво пак си е измислила бонка...  Thinking
Някой?
Според мен ще се пукне,че я изгониха/и то преди Николай/ и ревна ,като се оправда,че пак е обидена нещо...тя,детето и...не е ясно точно кога и с какво.
Веднъж даваха/още в началото/Бонка ходи да тренира и послее се шляеше из къщата и Николай и каза да ходи да се къпе,че миришела и тя му отвърна,че нейната пот  миришела даже на хубаво.Може  затова той да каза,че я отбягва,защото мирише.
На мен като цяло Бонка ми беше по-забавна от Николай, често.
От него до тук нищо по-интересно, освен несъществени разговори на чашка.
Кофти е да се каже това на някого. Написах го и назад -  той дали не мирише
на алкохол? Не понасям някой да ми смърди на алкохол, особено ако е постоянно.

И двамата не са ми забавни.Но просто Бонка беше сигурна,че народа я иска вътре/както сподели пред Мариана и Фънки/ и затова преживя тежко излизането си.Според мен тя беше сигурна,че няма да излезе.

# 859
 Гледах един клип в сайта на вип брадър където Къци е много развълнуван още не може да повярва ще остава .Мислил е че той си тръгва.Май Багата се оказва пророк вижда Къцито на финала

# 860
  • софия
А пък на Къци някои от другарчетата, дето му се извинили, пак са започнали  Mr. Green

# 861
на Къци чак му трепереше ръката маЛко преди да обяват кой ще излезе , посЛе прегръдки и бурна радост ,... нещо много се вживяха

# 862
Заради голямата уста на Мариана пак спряха стрийма. Аман.
Да вземат да я номинират служебно.

По мои спомени в предишни Брадъри беше забранено да се обсъждат номинациите, информация отвън и доста неща, които в този сезон явно са позволени.

# 863
Пее момичето, при това от сърце, ето поздравче за всички нейни обожателки  Joy

http://www.videoclip.bg/watch/152579

# 864
Е, излезе голямата дразнителка Бони, спете спокойно.

Другата седмица дано ни отърват от Камелия, с нищо не е интересна, а както са я подкарали ще ни я набутат на финала Outta Joint .

# 865
  • София
Какъв е тоя медальон, за който се пита през пост? То че не следя из късо е ясно, ама ми стана интересно  Blush

Всеки от съквартирантите има медальон със стойност 10 000 лв. Всеки от изгонените трябва да завещае медальона си на някой, но ако има повече медальони, т.е. ако някой от изгонените преди него му е завещал медаьона си, той има право да завещае само неговия медальон, независимо колко е събрал т.е. само 10 000 лв. Де факто победителят във ВБ може да си има само неговия медальон и наградата му ще е 10 000 лв. Peace
Аз пък си мисля, че победителя ще има събрани доста медальони и стойноста им ще е паричната му награда от ВБ! А ако те изгонят може да завещаеш само твоят, но не и тези, които  други на теб  са завещали..... Поне така аз го разбрах...

Е, аз какво съм написала?

Не се знае колко медальона ще е събрал победителят. И аз не мисля, че ще си тръгне с 10 000 лв, но и не очаквам големи суми, най-много 40-50 хиляди. Wink
Бебе, написала си, че победителя остава с 10 000= стойността на неговия медальон!  А математически погледнато, колкото по-малко хора остават, толкова по-малко възможности имаш на кого да оставиш своя! Така че победителя със сигурност ше има няколко екземпляра! Хипотетично, ако мен ме изгонят предпоследна   Mr. Green и аз съм събрала 10 медальона, а ти останеш победител  Mr. Green  аз мога да ти завещая само моят, а твойта награда се изчислява твоя+ моя +стойността на медальоните, които ти евентуално си събрала, но без 10-те завещани на мен!
Както и да е де! Така или иначе няма да ги вземем ние тези парички.... Mr. Green

# 866
Гледах един клип в сайта на вип брадър където Къци е много развълнуван още не може да повярва ще остава .Мислил е че той си тръгва.Май Багата се оказва пророк вижда Къцито на финала
Те и другите не могат да повярват, че Къци е преборил Бони.
Е, и Злати имала заслуга за спечелването на Големият шлем по думите на Николай. Simple Smile
Сега масово лицемерите сипят комплименти на Къци и Златка. Simple Smile

Тук Никол казва в разговор със Златка, че от следващата седмица
ще започнат да излизат по двама.
smile3513

http://vipbrother.bg/?module=video&video=847

# 867
Радвам се, че Бони я изгониха, много ми е досадна и яко преиграва. Явно се взе за голяма актриса.  Laughing

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 01:02 от Анонимен

# 868
# 869
В едно видео в сайта чух Никол да казва на Златка, че от другата седмица ще гонят по двама. Ако това е истина, ще стане малко по-динамично в къщата. Mr. Green
 Може би повечето вече са гледали костенурката и гъсеницата, но за останалите ще споделя един линк http://vipbrother.bg/?module=video&video=841 . Много се смях на тази сладури. Joy.

По отношение на случилото се тази вечер, определено съм доволна, че Бонка  излезе newsm75 . Лайфа беше интересен, присъствието на Карбовски, Ласкин и Корумбашев спомогна в голяма степен за това.
Много сте бързи, дами.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт