VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 767
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 825
Казаха, че Алекс ще влиза в изповедалнята и ще види нещо, което няма да ѝ хареса. Някой знае ли подробности?

Сигурно ще излъчат псувните по операторите. newsm78

# 826
Ще пукна от кеф  Party Най-накрая я разкараха,а не ми се вярваше  Crazy

# 827
Казаха, че Алекс ще влиза в изповедалнята и ще види нещо, което няма да ѝ хареса. Някой знае ли подробности?
Да не е нещо с Ласкин и Никол...ако са монтирали нещо ще е много тъпо.  Crossing Arms

Ами не знам. Ники каза, че щяла да се просълзи.

Според мен са и подготвили приятна изненада на Алекс, и е вероятно да се просълзи от радост  Thinking

# 828
Какъв е тоя медальон, за който се пита през пост? То че не следя из късо е ясно, ама ми стана интересно  Blush

Всеки от съквартирантите има медальон със стойност 10 000 лв. Всеки от изгонените трябва да завещае медальона си на някой, но ако има повече медальони, т.е. ако някой от изгонените преди него му е завещал медаьона си, той има право да завещае само неговия медальон, независимо колко е събрал т.е. само 10 000 лв. Де факто победителят във ВБ може да си има само неговия медальон и наградата му ще е 10 000 лв. Peace

# 829
Иван ще каже колко я обича...това май.
Малко жени останаха в къщата, време е на някой мъж да си тръгне.

# 830
Какъв е тоя медальон, за който се пита през пост? То че не следя из късо е ясно, ама ми стана интересно  Blush

Всеки от съквартирантите има медальон със стойност 10 000 лв. Всеки от изгонените трябва да завещае медальона си на някой, но ако има повече медальони, т.е. ако някой от изгонените преди него му е завещал медаьона си, той има право да завещае само неговия медальон, независимо колко е събрал т.е. само 10 000 лв. Де факто победителят във ВБ може да си има само неговия медальон и наградата му ще е 10 000 лв. Peace

мерси за отговора   bouquet

Е добре де, това ли е колосалната им награда този сезон????  Shocked

# 831
Соня го даде на Багата
Аксиния- Мариана
Владо-май на Николай

# 832
  • Sofia
Иван ще каже колко я обича...това май.
Малко жени останаха в къщата, време е на някой мъж да си тръгне.

Може да и предложи брак.

# 833
Да не е нещо с Ласкин и Никол...ако са монтирали нещо ще е много тъпо.  Crossing Arms

Ами не знам. Ники каза, че щяла да се просълзи.

Накрая каза, че се радвала, защото Ласкин вече бил далеч от Никол, на майтап.

Майтап, майтап, но Ласкин доста впечатлен от Никол ми изглеждаше. И то, при положение, че знае колко камери го следят. Ако е навън - дори не искам да си представя каква свалка може да падне.

# 834
Влизам и какво да видя... от последното ми воайорство тук сте изписали 443 поста Joy Joy Joy Joy

Бонка най-накрая излезе...  Mr. Green
Стана ми мъчно за Злати... още една седмица ще се мъчи в къщата... Sad
Къци направо падна като разбра че остава  Laughing Laughing Laughing
Цитат
Та значи тази вечер споменаха в студиото, че правилната стратегия била "лежиш, спиш и отказваш секс" ?!?!  Крайно време е  да номинират Благой... .
 Peace Mr. Green Mr. Green Mr. Green И аз и аз  hahaha

Лека нощ... тази ще спя по спокойно като Бонка я няма при моя Ники  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 835
Много ме дразнят като заобясняват как били щастливи и се радвали, че напускат шоуто, това си е пълно лицемерие.

Подкрепям дадената по-рано идея Марихуяна да я проверят на детектора дали е имала връзка с Гоце  smile3508

# 836
според мен смотолеви нещо че я излагат пред детето ..в такъв смисъл,а не че Ники е казал нещо newsm78

Май най-много се засегна от думите на Николай, че мирише.
То пък от този Тарзан какво ли се обижда на хигиена, да й се чудиш?!
Беше жалко и гнусно от негова страна. Язък му за мъжкарския имидж, дето се опитва да гради. ooooh!

Да, това беше адски тъпо от страна на Николай. Naughty
Че и Ласкин и той пригласяше от студиото в подкрепа. ooooh!
Кой знае как смърдят на алкохол с това денонощно плющене,
даже коментираха, че Николай беше повръщал една сутрин, отвратително. Mr. Green

# 837
Ласкин може и много да си я харесва Никол, но тя да го погледне...  Whistling

# 838
  • Бургас
Е, много пишете, не мога да смогна

# 839
Най-накрая излезе тази конска муха. Искрено се забавлявах и злорадствах на детектора на лъжата Mr. Green Много се обяснваше и оправдаваше и много добре се получи Mr. Green
Николай беше болезнено откровен-явно наистина не може да я понася.А тя кой знае какви клетви му хвърли зад думите си-"никой не мразя"И накрая той й е виновен, че детото й чуло как тя се излага. Twisted Evil
Златка пък ревеше като на умряло накрая-много емоции много нещо.
Багата е за завиждане с волското си спокойствие Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт