VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 767
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 915
Какво стана с Алекс и изповедалнята?

# 916
  • Пловдив
Ауууу, изгонили са Бони.  newsm44

# 917
...
Не е ли странно, че наистина още гледаме неща, случили се пре ди седмица?

странно е, разбира се.. и недоумявам защо го правят
Сега Бонка ще има да я гледаме до края на предаването.. ама с тези забавени темпове, тип сапунен сериал ми идват доста скучновато.
В реалния живот няма такъв лаг.  Laughing

# 918
Какво стана с Алекс и изповедалнята?
Днес ще дават.

# 919
Снощи стоях 5 мин пред телевизора и не можех да повярвам,че съобщиха Бонка за изгонване Shocked ShockedТолкова бях сигурна,че няма да излезе,както и тя беше сигурна.Много се радвам ,че е вън.Натриха и носа най-накрая.
Аз мисля,че Орлин снощи зададе най-смислен и най-логичен въпрос на Бонка за детектора.Въпрос,който вълнуваше хората и който изигра лоша шега на Бонка.Ако изобщо зависи нещо от вота на публиката TiredТо и без дететктор се знаеше това(както се изрази и Юлиян),но много хора не вярваха.Аз съдя по познатите си,който не четат нета,а само каквото гледат по Нова.
Как мислите,дали този измислен детектор изяде главата на Бонка с вота или и без него тя беше вън?Аз мисля,че той е причината,а ми се искаше обратното Tired

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 09:24 от Анонимен

# 920
Радвам се, че Бони е тази която напусна снощи. Ако беше останала още щеше да е мъка за нас зрителите, просто прекали с преиграването. Сега ми се иска Николай да си ходи, не му е мястото в това предаване по мое мнение.

# 921
Не можах да гледам снощи. Какви бяха въпросите към Бонка на детектора? Не всички, но поне най-важните, които може би са я съборили.
Praynig

# 922
Не можах да гледам снощи. Какви бяха въпросите към Бонка на детектора? Не всички, но поне най-важните, които може би са я съборили.
Praynig
Дали наистина възнамерява да учи,дали си е купувала обувки за 1000лв.,дали смята Николай за расист ,дали преиграва и манипулира хората вътре , дали иска да е омъжи за настоящият си приятел ,за тези се сещам.
Мисля ,че и без детектора щеше да излезе .
Някой видя ли на кого си даде медальона?

# 923
Praynig

Ами от тези  които си спомням,но не мога да ги цитирам точно:
Орлин:''Играе ли в къщата, за да се хареса на зрителите?''-
Къци:''Купувала ли си е обувки от 1000 лв.?''-глупаво зададен,защото може някой любовник да го е направил,а не лично тя.Бонка отговри с ''Не'',и излезе истина.Трябваше да я пита,дали притежава обувки от 1000 лв.,защото тя в предаването беше казала ,че няма такива.
Юлиян:''Пеела ли е фалшиво през последните 6 месеца?" ooooh!Той като певец трябва да знае,че на всеки певец се случва,дори и на най-добрите.Абсолютно неадекватен въпрос,на който Бонка отговори с Да и излезе истина.Всичките истини бяха все глупави или не добре зададени въпроси

# 924
sunny day, най-важните може би са тези, на които излъга (или поне детектора това отчете.

* Фънки: Ще завършили средното си образование след края на предаването?, отговор: Да
* Къци: Има ли обувки за 1000 лв?, отговор: Не.
* Орлин: Играе ли роля в къщата, за да се хареса на публиката?, отговор: Не

Пиша ти ги в оригинал, а не както ВБ ги беше перефразирал, за да може да отчете детектора точно отговора, но това беше смисълът... Други по-интересни въпроси имаше от Юлиян, пее ли фалшиво, на който тя си каза да. Багата пита иска ли наистина да се ожени за настоящия си приятел, пак да... Николай я пита расист ли е, тя отговори положително. Камелия пита има ли против еднополовата любов (отговорът беше не). Друго по-интересно не се сещам май.

А защо само определени хора й задаваха въпроси? Имаше 8 въпроса от 8 съквартиранта, на какъв принцип ги бяха избрали?

# 925
Някой видя ли на кого си даде медальона?

Дала го е на Люси

# 926
А Златка защо не зададе въпрос?

# 927
И аз благодаря за линка.  bouquet
Доволна съм, че Бонка е вън.А най-доволна бях от детектора .. Mr. Green

# 928
Сега точно това каза в предаването ''Здравей България".Че тя лично не си е купувала толкова скъпи обувки,но тези които са и подарък може и да струват толкова.Тя нямала представа дали е така TiredАйде бе,дали някой и вярва?

# 929
Сега точно това каза в предаването ''Здравей България".Че тя лично не си е купувала толкова скъпи обувки,но тези които са и подарък може и да струват толкова.Тя нямала представа дали е така:tired:Айде бе,дали някой и вярва?
Сигурно всички в махалите й вярват  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт