VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 769
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 900
останаха 2 кутии с 300 и 50 000лв. и предложиха на Никол да смени кутиите и тя веднага се съгласи и Луканов остана изненадан - защо си е променила мнението от преди това по време на играта твърдяла, че това било нейната кутия пък сега веднага се съгласила. И тя каза, че така го е усетила, почувствала.. и той и вика - Чакай, не бързай... а тя си държи на смяната.. В този момент се обади пак банкера и промени офертата на 25 000лв или си остава с нейната си кутията. И се оказа, че вече не може да смени кутиите защото била закъсняла с натискането на бутона преди да се обади банкера повторно. А той Луканов я забави и не и даде. Такова правило до сега не е имало никога!!!
Толкова прозрачно.. това беше абсолютно нечестно.

Много гаден номер.

Преди години Венета беше спечелила най-голямата сума, а също е кадър на Нова.

# 901
  • софия
То пък човек да не иде да си простре прането, стрийма кога спря, пак ли Мариана нещо говореше?
Бианка, идва ми да си гепна малко Фънк и аз за подпис  Sunglasses

# 902
и аз го недолюбвам Луканов, ама като го врат навсякъде...

# 903
Бебе, написала си, че победителя остава с 10 000= стойността на неговия медальон!  А математически погледнато, колкото по-малко хора остават, толкова по-малко възможности имаш на кого да оставиш своя! Така че победителя със сигурност ше има няколко екземпляра! Хипотетично, ако мен ме изгонят предпоследна   Mr. Green и аз съм събрала 10 медальона, а ти останеш победител  Mr. Green  аз мога да ти завещая само моят, а твойта награда се изчислява твоя+ моя +стойността на медальоните, които ти евентуално си събрала, но без 10-те завещани на мен!
Както и да е де! Така или иначе няма да ги вземем ние тези парички.... Mr. Green

Не се бях замислила, че финалната четворка (евентуално) ще си завещава медальоните. Права си. Hug Значи победителят си тръгва най-малко с 20 000 лв. Laughing

# 904
Напълно е възможна Бонка да е имала някаква специфична миризма, както при чернокожите , която не се повлиява от редовна хигиена.
Друг е впросът до колко е уместно да се съобщава тована  всеослушание пред цяла България-в изповедалнята де.Явно много й е бил набрал на Бонка Николай, не че беше без причина, но съм съгласна, че това можеше да й го спести даже и да не е понасял миризмата й.Аз също съм чувствителна на миризми

# 905
Гледайте клипчетата от този сайт. http://www.videoclip.bg/watch/153885
Почти няма клип в който Багата да не говори. Човека си говори стабилно, но просто не го излъчват.Така, че не е логично да го отбелязвате всеки път като каже нещо.

# 906
Моля за  линк с детектора на лъжата?
Благодаря

# 907
  • густо майна Филибето
Предполагам, че част от наградата ще бъде предложена за благотворителност.

# 908
  • Пловдив
Ох, отивам да чета, кой изгониха, че от онзи ден не съм припарвала до компютъра и изпуснах предаването......във форума. По телевизията не мога много много да ги гледам.   bouquet

# 909
Къде гледате на живо ?
Това не работи - http://bg-gledai.tv/vip-brother-online

# 910
Гледайте клипчетата от този сайт. http://www.videoclip.bg/watch/153885
Почти няма клип в който Багата да не говори. Човека си говори стабилно, но просто не го излъчват.Така, че не е логично да го отбелязвате всеки път като каже нещо.
Багата говори, може да е много готин, но в предаванията това не се вижда.Ако не гледаш на живо оставаш с впечатление, че само спи...Малко е досадно да акцентират само на удобните за тях моменти.А това, че гледаме кадри от преди седмица...Снощи в късната емисия пак показаха Влади/той излезе преди седмица все пак/,а актуалните теми се ""пропускат".

# 911
http://tvbg.eu/vipbrother.php
Това работи за момента.

# 912
И детето на Бони ли е с екстеншъни, егати косата  Shocked
Не!Ама май семейно имат мания по дълги коси. Rolling Eyes

# 913

Мерси Simple Smile

Да питам, май официално не са давали още как завърши мисията с отборите по пеене и как част от хората спаха навън, нали така? Или са го давали в късна версия ?
Не е ли странно, че наистина още гледаме неща, случили се пре ди седмица?

# 914
Ако някой направи една статистика колко време реално ни показват какво се случва в къщата, ще се окаже много оскъдно.
После се питаме това кога е било, онова кога е станало.
Ами това ни показват във всекидневните си предавания  Crossing Arms
Т.е. едно нищо.
Аз не съм видяла, че Багата говори. Но това не означава, че не го прави.
Видях Ласкин в една не добра светлина за мен. Ама снощи ми хареса как говори.
Защо при вчерашните номинирани съвсем пък нямаше елемента да им изпълнят желание? Бонка - на детектор на лъжата, Къци - с психоаналитичка  newsm78, Златка - в приготовления за официална вечеря  newsm78
Честно ли е?
Не разбирам и защо всички минават през "Сделка или не". Да ги компенсират финансово ли? Да им разнообразят ежедневието ли?
Харесаха ми коментарите на защитниците Карбовски и другия мъж..., който защитаваше Къци. Казаха му някои истини на Кънчев и той нямаше как да ги опровергае. Ласкин също, ама Н.К. е там да защитава екипа и предаването де.
И сега да видим как ще се развият събитията. Кой ще поеме кухнята например.
П.П. Заключението на Карбовки кой ще спечели беше добро попадение Wink

Общи условия

Активация на акаунт