VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 777
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • София-в сърцата на моите деца

# 197

Вчера изгледах съботното предаване, това което ме впечатли е, че на Златиту определено му е трудно да чете гладко Joy

Peace  Joy Joy Joy

# 198
Мисля,че е по- логично да си иде Златка,макар и Бони да е ,няма а се разсърдя! Mr. Green
Любовната нишка ,безсмислено нахъсвана от Бик Брадър ,между Плейметката и Багата ,май вече се скъсва! Изобщо ми е струва ,най-малото непочтено ,от страна на организаторите на това"шоу" да се изсмуква и насилва емоцията между З и Б, явно тази страница  от живота на Багата е отдавна затворена,а и човекът си има Нова любима!

Именно, а днес четох някъде, че Златка щяла да има мисия, романтична вечеря с Багата  #2gunfire
Честно казано разговорът между Багата и любимата беше много студен, ама....те си знаят, както и да е, не е редно ВБ да се меси в това

# 199
Здравейте момичета! Уф , довечера съм на работа и няма да мога да гледам , но вие ще ми обещаете да пишете подробно и от вас ще разбера всичко Hug  bouquet

# 200
  • София
Мисля,че е по- логично да си иде Златка,макар и Бони да е ,няма а се разсърдя! Mr. Green
Любовната нишка ,безсмислено нахъсвана от Бик Брадър ,между Плейметката и Багата ,май вече се скъсва! Изобщо ми е струва ,най-малото непочтено ,от страна на организаторите на това"шоу" да се изсмуква и насилва емоцията между З и Б, явно тази страница  от живота на Багата е отдавна затворена,а и човекът си има Нова любима!

Именно, а днес четох някъде, че Златка щяла да има мисия, романтична вечеря с Багата  #2gunfire
Честно казано разговорът между Багата и любимата беше много студен, ама....те си знаят, както и да е, не е редно ВБ да се меси в това

Много е гнусен ВБ в това отношение.
Зорлем се мъчат няква интрига да заформят.
Не е красиво най-малко от гледна точка на това, че Благой си има приятелка вън.
Хубаво, че той е жеУезен и не поддава.

# 201
А някой знае ли кой играе ролята на "Биг Брадър"?В смисъл,кой говори с тях в изповедалнята  Thinking

# 202
# 203

И на мен ми направи впечатление, когато бяха поканили нейна приятелка в студиото, която твърдеше, че всичко е приключило между тях, а Аниту абсолютно искаше да ни убеди в обратното.
Може Златка да са я връхлетели разни спомени и предвид ненормалната обстановка, в която са да я поразчувстваха, но едва ли като излязат, ще е на същото мнение.

# 204
# 205
  • София

И на мен ми направи впечатление, когато бяха поканили нейна приятелка в студиото, която твърдеше, че всичко е приключило между тях, а Аниту абсолютно искаше да ни убеди в обратното.
Може Златка да са я връхлетели разни спомени и предвид ненормалната обстановка, в която са да я поразчувстваха, но едва ли като излязат, ще е на същото мнение.
Да, същата Ани, преди малко при Гала заяви, че зрителите искали да гледат любовта и как тя ще се развива в къщата, затова не мислела, че Златка ще излезе.  Shocked

# 206
 Crazy Глупости!
1-во, че някой иска да гледа измислена от ВБ любов и 2-ро - айде на Златка й изплува нещо позабравено, ама не съм на същото мнение за Багата. Как ще го накарат него да изиграе "любовта" ooooh!

# 207
Мали- тази Николета ясновидката направо ми скри шапката... с толкова цинизми в национален ефир...  #Crazy Shocked

# 208
Мали- тази Николета ясновидката направо ми скри шапката... с толкова цинизми в национален ефир...  #Crazy Shocked

Не разбирам защо все я тикат в това предаване...

# 209
  • София
Запис, сега отивам да прочета анкетата.

Общи условия

Активация на акаунт