VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 774
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 360
Бонка яко се е издънила на детектора и цял ден рИве , осъзнава че се е провалила и ще си ходи.

# 361
Fan, от миналата тема ми прави впечатление, че след почти всеки негативен пост за Къци следва твой, в който или го защитаваш или искаш обяснение защо въпросният потребител не го харесва. Вече става досадно, приемете, че хората имат различни мнения и това, че на теб нещо у Къци не ти пречи, не означава, че и за другите е така Peace.
Да, правилно си забелязала. Peace
Не ми пречат разните дреболии в характера му, сравнявайки го с повечето
от останалите съквартиранти или поне това, което показват от тях досега.
Обаче ми пречи да живееш в БГ и да не знаеш кога е създадена бълг.държава
или да не можеш да изпееш 2 куплета от химна, а да се водиш част от бг ВИП-а.
Защо, при вас по друг начин ли е възприятието на нещата?

Личното ми мнение е, че от тримата номинирани Къци е най- стойностният човек Peace, но и той си има кусури, както всички Wink.

# 362
Николчето сега в Сделка или не..родена на 8.8.88г. избира 8

# 363
Еми,симпатична ми е николчето.. и негллиже и официална, все ми харесва..мислех я за надута преди

# 364
Благодаря за темата  bouquet  
За анкетата-Къци,Златка,Люси,ДА,НЕ.

# 365
Много ми е слаба Никол.....Имам чувството,че аха....и ще се счупи......Всеки път като я видя ми се иска да дойде и да си бръкне в хладилника, като един Балтечки........за да не ходи гладна......Поне малко да се закръгли......

# 366
Бонка яко се е издънила на детектора и цял ден рИве , осъзнава че се е провалила и ще си ходи.

Как се е издънила,т.е. всичко и е излязло лъжа ли?То това и без детектор си го знаем,че при нея всичко е фалш и лъжа Tired

# 367
Fan, от миналата тема ми прави впечатление, че след почти всеки негативен пост за Къци следва твой, в който или го защитаваш или искаш обяснение защо въпросният потребител не го харесва. Вече става досадно, приемете, че хората имат различни мнения и това, че на теб нещо у Къци не ти пречи, не означава, че и за другите е така Peace.
Да, правилно си забелязала. Peace
Не ми пречат разните дреболии в характера му, сравнявайки го с повечето
от останалите съквартиранти или поне това, което показват от тях досега.
Обаче ми пречи да живееш в БГ и да не знаеш кога е създадена бълг.държава
или да не можеш да изпееш 2 куплета от химна, а да се водиш част от бг ВИП-а.
Защо, при вас по друг начин ли е възприятието на нещата?

Личното ми мнение е, че от тримата номинирани Къци е най- стойностният човек Peace, но и той си има кусури, както всички Wink.
Никой не отрича, че си има кусури - за някои търпими, за други не толкова,
въпрос на възприятие и преценка. Просто не съм съгласна с постове,
че бил празноглав и дървен фисолоф и затова реагирам така, сори.
На моменти е странен, да, ама ако за него може да се каже, че бил празноглав,
не знам какво остава за 80 - 90% от останалите ни ВИП-ове в къщата.  Thinking

# 368

Как се е издънила,т.е. всичко и е излязло лъжа ли?То това и без детектор си го знаем,че при нея всичко е фалш и лъжа Tired

Но днес по ДФ я дадоха след като беше приключила с детектора на лъжата и на въпроса на Патрашкова /ако не греша/ отговори, че резултатите ще станат ясни тази вечер. А през цялото време даваха как Патрашкова, Никол, Златка и Ники говорят против Бонка.

# 369
Много ми е слаба Никол.....Имам чувството,че аха....и ще се счупи......Всеки път като я видя ми се иска да дойде и да си бръкне в хладилника, като един Балтечки........за да не ходи гладна......Поне малко да се закръгли......
Че тя не ще днес е на круша ябълка и уж нямаше да обядва на кюфте и салата. С Патрашкова явно са напълняли там и се опитват да спазват диета, защото само били от масата на леглото и пак на масата, та така  Grinning

# 370
Прочетох откъси от книгата на Къци и да ме извиняват някои потребители, но ми звучи баш като дървен философ. Писал, писал, писал, колкото да има с какво да запълни страниците...Чудя се щом мнението му за Биг Брадър е такова, чий го дири в къщата newsm78 ? Ама за пари и слава хората какво ли не правят Whistling .
Да, по-умен е от Златка и от Бони, но това няма да стане причина за да почна да му симпатизирам. В крайна сметка на финала ще спечели най-харесваният, а не най-умният, най-начетеният, най-ерудираният. Съмнявам се Бони, Златка или Къци да са на финал, така че все някога в близките седмици ще изхвърчат, в каква последователност не мога да зная...

# 371

Но днес по ДФ я дадоха след като беше приключила с детектора на лъжата и на въпроса на Патрашкова /ако не греша/ отговори, че резултатите ще станат ясни тази вечер. А през цялото време даваха как Патрашкова, Никол, Златка и Ники говорят против Бонка.
Тези четиримата Никол ,Златка ,Патрашкова и Ники лицемера не се усещат че със това говорене против Бони я пращат дирекно на финала в вип брадър 2012 и като нищо взела голямата награда под носа им.

# 372
Алкохола , май  е безплатно на ББ,защото постоянно се показват етикетите.Реклама.

# 373

Циганин и истина?Магаре и космос..
Кръвта вода не става.
Бонка да се маха. Нетърпима е и банална. Като я видя, сменям канала.

# 374
Освен да започнат да качват прогнозата за времето по торентите и ние да теглим, да теглим. Joy

Маме, не я мисли Николчето, добре си хапва.

Общи условия

Активация на акаунт