VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 774
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 375
  • София-в сърцата на моите деца
Прочетох откъси от книгата на Къци и да ме извиняват някои потребители, но ми звучи баш като дървен философ. Писал, писал, писал, колкото да има с какво да запълни страниците...Чудя се щом мнението му за Биг Брадър е такова, чий го дири в къщата newsm78 ? Ама за пари и слава хората какво ли не правят Whistling .
Да, по-умен е от Златка и от Бони, но това няма да стане причина за да почна да му симпатизирам. В крайна сметка на финала ще спечели най-харесваният, а не най-умният, най-начетеният, най-ерудираният. Съмнявам се Бони, Златка или Къци да са на финал, така че все някога в близките седмици ще изхвърчат, в каква последователност не мога да зная...
Недей да си толкова сигурна,щото и Здравко беше все на елиминации пък взе ,че спечели!! PeaceА Къци може наистина да е философ, ама чак пък дървен?? И кой е тоя ,който ще каже кой е най-харесваният през този сезон във ВБ??Големи експерти се извъдихте, голямо нещо?Толкова литературни критици сигурно СУ не е избълвал през годините!Да ви имам градивната критика!Ама то българинът от всичко разбира-дай му политика,футбол и кино...и за всичко има компетентно мнение!Ама,че някой не си е свършил образованието ,но пък критикува...пасти да яде Shocked

# 376
didiela, спокойно, че ще вдигнеш кръвното. Дишай!
Ако кажеш , тутакси му връчваме на Къцко Нобелова награда и за литература и за мир. Grinning

# 377
  • в рока
1-Kъци,въпреки,че искам да е Бони.
2.С Фънки,Ласкин и Люси.
3.не
4не

# 378
Бих пуснала един sms за Бони,само за да видя физономиите на другите.

# 379
  • София-в сърцата на моите деца
Ако кажеш , тутакси му връчваме на Къцко Нобелова награда и за литература и за мир. Grinning
Бианkа,съгласна съм!Лесно не си вдигам кръвното!!Но съм за мир и мирно съжителство!Не обичам да се плюят хора ,които не заслужават!Без значение кой  кой е!Важното е на всеки да се оцени трудът, а не да се омаловажава!Само това,че някой/който и да е той/ е седнал и е написал книга,стих или пиеса ,го прави мислещ човек!А дали се е получило ,животът ще покаже!Ако сме повече толерантни и уважителни към това ,което правят другите,животът ще е къде -къде по-лесен и спокоен! Hug

# 380
Joy Joy Joy
Didiela    bouquet
Ама ето как и откъси от книгата му попрочетохме без време. Laughing
Странен стил на писане има, не е като да четеш нещо от поредицата
на Арлекин. Simple Smile Обаче има точни попадения и интересни хрумки и лафове,
не че всичко му разбрах и аз така набързо. Simple Smile

---------------------------------------------------
Сега ме занимава мисълта коя е по-голяма интригантка от Мариана и
Патрашкова? Май това са им стратегиите и на двете, ама коя според
вас ще прецака първа другата?

Според мен Марианката ще спечели в това отношение.
Колкото и да ме подразва с това стоене и пушене, не мога да й отрека,
че ми се издига в очите с хитростта си.
Да умееш да манипулираш масите също било вид изкуство, казват... Thinking

# 381
Прочетох откъси от книгата на Къци и да ме извиняват някои потребители, но ми звучи баш като дървен философ. Писал, писал, писал, колкото да има с какво да запълни страниците...Чудя се щом мнението му за Биг Брадър е такова, чий го дири в къщата newsm78 ? Ама за пари и слава хората какво ли не правят Whistling .
Да, по-умен е от Златка и от Бони, но това няма да стане причина за да почна да му симпатизирам. В крайна сметка на финала ще спечели най-харесваният, а не най-умният, най-начетеният, най-ерудираният. Съмнявам се Бони, Златка или Къци да са на финал, така че все някога в близките седмици ще изхвърчат, в каква последователност не мога да зная...
Недей да си толкова сигурна,щото и Здравко беше все на елиминации пък взе ,че спечели!! PeaceА Къци може наистина да е философ, ама чак пък дървен?? И кой е тоя ,който ще каже кой е най-харесваният през този сезон във ВБ??Големи експерти се извъдихте, голямо нещо?Толкова литературни критици сигурно СУ не е избълвал през годините!Да ви имам градивната критика!Ама то българинът от всичко разбира-дай му политика,футбол и кино...и за всичко има компетентно мнение!Ама,че някой не си е свършил образованието ,но пък критикува...пасти да яде Shocked

Не е нужно да ми държиш сметка и да ми се нахвърляш. Не ме познаваш за да знаеш какво и къде съм завършила, но за себе си съм наясно, че съм чела далеч по-стойностни книги от тази за която наистина не бих си хвърлила парите, защото смятам, че ще отидат на вятъра. Не съм писала литературна критика, но от това което прочетох, не видях книгата да има особен смисъл. Нещата написани в нея ми се струват 'общи приказки', които всеки средно интелигентен фейсбук потребител може да измъдри в свой пост. А за да разбереш кои са най-харесвани в къщата е нужно просто да погледнеш мненията.
Не харесвам Къци, не го смятам за толкова интелигентен, би ми било досадно и неприятно да съжителствам или пък да общувам с такъв човек и не виждам, защо трябва някои да ми се нахвърля заради това, че си изразявам мнението, каквото и да е то ?
Не го обиждам, не го плюя и не изливам помия върху него, ако ти виждаш нещата по този начин, твой проблем Rolling Eyes .

# 382
Много ми е слаба Никол.....Имам чувството,че аха....и ще се счупи......Всеки път като я видя ми се иска да дойде и да си бръкне в хладилника, като един Балтечки........за да не ходи гладна......Поне малко да се закръгли......
Освен да започнат да качват прогнозата за времето по торентите и ние да теглим, да теглим. Joy

Маме, не я мисли Николчето, добре си хапва.

Казваш....да спинкам спокойно...... Hug

Кои ли ще са защитниците тази вечер?

# 383
Бонка яко се е издънила на детектора и цял ден рИве , осъзнава че се е провалила и ще си ходи.
Shocked К'во толкоз са я питали  Thinking "Знаеш ли кой е бащата на детето ти?"  Mr. Green ( в "Дързост и красота" никога не са сигурни по тоз въпрос  Crazy Joy)

# 384
  • София
Бих пуснала един sms за Бони,само за да видя физономиите на другите.
Че нали вече за поредната седмица им гледаме физиономиите какво става като тя остане.. Дано да си излезне най-накрая. Искам да видя нейната физиономия, защото няколко пъти каза как ще остане до края, айде време й е, ама и разликата да не е малка!

# 385
Бианkа,съгласна съм!Лесно не си вдигам кръвното!!Но съм за мир и мирно съжителство!Не обичам да се плюят хора ,които не заслужават!Без значение кой  кой е!Важното е на всеки да се оцени трудът, а не да се омаловажава!Само това,че някой/който и да е той/ е седнал и е написал книга,стих или пиеса ,го прави мислещ човек!А дали се е получило ,животът ще покаже!Ако сме повече толерантни и уважителни към това ,което правят другите,животът ще е къде -къде по-лесен и спокоен! Hug

Призоваваш за мир по един много войнствен начин. Laughing
Защитававаш някакъв човек от оплюване, като самата ти оплюваш мненията на инакомислещите.

И не, не всеки труд се оценява положително и не е необходимо. Затова живеем в конкурентна среда. Без да съм литературен критик /например/ мога да кажа, че книгата му не е добра. Времето го е показало.
Аз пък не харесвам хора, които се пънат в определена област, без да имат ни познанията, ни талант за това. Това води доста често до поразии. За щастие Къцко се пъне в обществено незначими сфери, та не може да нанесе трайни вреди.

Толкова дълъг пост в тема за ББ не бях писала и то за човек, на които може да се каже, че симпатизирам и ме забавлява. Доста често нелеп, но пък винаги е толкова възпитан. Laughing

Айде сега стискайте палци Бонка да си ходи.

# 386
  • Варна
Че нали вече за поредната седмица им гледаме физиономиите какво става като тя остане.. Дано да си излезне най-накрая. Искам да видя нейната физиономия, защото няколко пъти каза как ще остане до края, айде време й е, ама и разликата да не е малка!
smile3521

# 387
"Знаеш ли кой е бащата на детето ти?"  Mr. Green ( в "Дързост и красота" никога не са сигурни по тоз въпрос  Crazy Joy)

Joy Joy Joy

# 388
В очакване на напускането на Бони се записвам в темата  Grinning

# 389
Запис. Тази вечер, който и да излезе, ще е шоу  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт