VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 770
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 870
Е, излезе голямата дразнителка Бони, спете спокойно.

Другата седмица дано ни отърват от Камелия, с нищо не е интересна, а както са я подкарали ще ни я набутат на финала Outta Joint .

Дано! Камелия нещо се взе насериозно, а никак не е интересна.

# 871
Бягство от затвора. hahaha
''Вие създавайте атмосфера, че съм тук'' tooth

# 872
ама какви са тия кадри по Нова и още Ирен е вътре...  Twisted Evil

# 873
Мариана сигурно иска да се покаже като много земна, но извинявай..да се мотаеш по пижама..и първата ти работа сутрин да е да нахлузиш чорапите и да бягаш на двора да пушиш..  Sick

# 874
По- добре ги гледай онлайн какво правят сега. Grinning

# 875
Бонка си е оставила медальона на Люси

# 876

Peace

# 877
Ох, гледам по Нова. Много, много лицемерна е тази Мариана! Добре че излезе навън да види какви са нагласите и сега май за Оскар се бори! Ужасна е!

# 878
Ох, гледам по Нова. Много, много лицемерна е тази Мариана! Добре че излезе навън да види какви са нагласите и сега май за Оскар се бори! Ужасна е!

Кума Лиса е тя.  Laughing

# 879
Без да искам може да разсърдя съфорумките, но споделям, на мен Никол ми е много противна като поведение. Имах симпатии към нея, май повече бяха породени от външността и , но после забелязах жената, която всеки един миг би би се се продала на богат мъж и го прави, доколкото съм чела, защото освен студена , държи и на материалното. Типична метреса , може да има акъл, ама парите са по-важни. Метреса от класа!

# 880
И аз исках Бони да излезе защото много ме дразнеше.

Но как може Николай да  каже, че миришела пред цяла България  ooooh! Може да е всякаква - досадна, актриса, изкуствена, циганка, може дори наистина да мирише , но никой няма право да унижава по този начин човешко същество.
Много мъчно ми стана като показаха детенцето и как плаче  Sad Не мисля, че някой изобщо заслужава подобно отношение.

И това ако са "випове"...  Бог да ни е на помощ.

# 881
  • София
Живото определено е по-интересно.

# 882
  • София
И аз исках Бони да излезе защото много ме дразнеше.

Но как може Николай да  каже, че миришела пред цяла България  ooooh! Може да е всякаква - досадна, актриса, изкуствена, циганка, може дори наистина да мирише , но никой няма право да унижава по този начин човешко същество.
Много мъчно ми стана като показаха детенцето и как плаче  Sad Не мисля, че някой изобщо заслужава подобно отношение.

И това ако са "випове"...  Бог да ни е на помощ.

Аз там ВИП-ове не виждам, най-малко пък Николай. Той дори няма мъжко поведение за мен. Направо съм учудена от пуберското поведение на зрели, уж, мъже. Не случайно се обособиха на мъжки и женски групи, жените нещо не могат да понесат това поведение.

# 883
този Юлиян не мога да го определя що за птица е... когато трябваше да се извини на Къци, за да не падне по-долу и изчакваше какво ще каже Ники и той чак тогава отреагира.
и сега.. човърка, човърка - все да обиди!  Crossing Arms
ама той просто коментира, бе човек  ooooh!

# 884

И в центъра на вниманието на оператора - Къци. Събират мат`рял за следващия понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт