VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 767
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 930
Бонка ми стана особено гнусна правейки се, че и е лошо с маскарадния костюм. Когато охкаше и се кискаше същевременно.

# 931
Не можах да гледам снощи. Какви бяха въпросите към Бонка на детектора? Не всички, но поне най-важните, които може би са я съборили.
Praynig

Ами от тези  които си спомням,но не мога да ги цитирам точно:
Орлин:''Играе ли в къщата, за да се хареса на зрителите?''-
Къци:''Купувала ли си е обувки от 1000 лв.?''-глупаво зададен,защото може някой любовник да го е направил,а не лично тя.Бонка отговри с ''Не'',и излезе истина.Трябваше да я пита,дали притежава обувки от 1000 лв.,защото тя в предаването беше казала ,че няма такива.
Юлиян:''Пеела ли е фалшиво през последните 6 месеца?" ooooh!Той като певец трябва да знае,че на всеки певец се случва,дори и на най-добрите.Абсолютно неадекватен въпрос,на който Бонка отговори с Да и излезе истина.Всичките истини бяха все глупави или не добре зададени въпроси

Въпросът за обувките беше: Имаш ли обувки за над 1000 лв. и тя каза, че не си е купувала, но не виждала нищо лошо, защото си е изкарала сама парите и т.н. Каза в крайна сметка "Не" и излезе - лъжа.

# 932
 Това с обувките е прекалено тъпа лъжа, може наистина да има скъпи подаръци, все едно не познавате такива жени...

# 933
  • София
Радвам се, че Бони е тази която напусна снощи. Ако беше останала още щеше да е мъка за нас зрителите, просто прекали с преиграването. Сега ми се иска Николай да си ходи, не му е мястото в това предаване по мое мнение.
Абе дали е прекалила и преигравала или така ни го представиха е под въпрос.Просто всички се радвате,че циганката е напуснала, без тя да ви е виновна за нищо, без тя да ви е направила нещо лошо лично,просто защото е циганка.Озлоблението към циганите ви кара да се радвате,че са прецакали една циганка, която забележете, сама си изкарва парите и не чака на социални помощи.

# 934
"тия облаци не отговарят на европейските изисквания, ба'ти гадните сърби" Joy "Това е само на комунистите работа" hahaha - Къци
Големи разсъждения има от рано сутрин Mr. Green Crazy

# 935
Бонка ми стана особено гнусна правейки се, че и е лошо с маскарадния костюм. Когато охкаше и се кискаше същевременно.
И на мен ми стана противно гнусна тогава  #2gunfire

# 936

типично цигански номер , като ония циганки , които се чудят какво да изЛъжат , докато просят ...

=====
за анкета предЛагам въпрос - 1.кой ви разочарова и 2. Кой ви изненада приятно с поведението си ?

# 937
  • Варна
А Златка защо не зададе въпрос?

Защото няма да може!

# 938
 Joy
Да го формулира ли?

# 939
Радвам се, че Бони е тази която напусна снощи. Ако беше останала още щеше да е мъка за нас зрителите, просто прекали с преиграването. Сега ми се иска Николай да си ходи, не му е мястото в това предаване по мое мнение.
Абе дали е прекалила и преигравала или така ни го представиха е под въпрос.Просто всички се радвате,че циганката е напуснала, без тя да ви е виновна за нищо, без тя да ви е направила нещо лошо лично,просто защото е циганка.Озлоблението към циганите ви кара да се радвате,че са прецакали една циганка, която забележете, сама си изкарва парите и не чака на социални помощи.
Не си права .
Аз имах съвсем друга представа за нея .Не ми хареса , етноса и професията и нямат нищо общо с това.

# 940
Бонка пее тоЛкова фаЛшиво и така грачи , няма никакъв глас , чудя се кой я сЛуша , освен ако не е на три ракии ...

# 941
  • Велико Търново

Не почвай, моля те. Сигурна съм, че на 70% от хората тук им е все тая дали е циганка или българка, или туркиня. И 70% от хората тук я харесвахме в началото на предаването. Жената просто си беше лицемерна, опитваше се да създава етнически конфликт, където го нямаше. Като цяло беше крайно нагла.
За сравнение- Софка, която е доста по-простичка и от Бонка, ми е много по-сладка.

# 942
 Не си права, Тайна, Софка я харесвахме в преден сезон, макар че и тя плетеше интрижки, просто беше забавна и позитивна.

# 943
В момента я дават по Гала:тя била чисто и невинно човече,което не може да има 2 лица Outta Joint.Ох май ще спирам тв-то иначе ми идва   badcomp

# 944
Не можах да гледам снощи. Какви бяха въпросите към Бонка на детектора? Не всички, но поне най-важните, които може би са я съборили.
Praynig

Къци:''Купувала ли си е обувки от 1000 лв.?''-глупаво зададен,защото може някой любовник да го е направил,а не лично тя.Бонка отговри с ''Не'',и излезе истина.
Не излезе ли лъжа  newsm78.Аз мисля ,че излезе лъжа и Бона се нацупи тогава.

Общи условия

Активация на акаунт