VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 767
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 945
  • София
 Не съм имала предварителна представа за нея, не съм поп-фолк почитателка, но четейки мненията тук и във фейсбук, всички са против нея, само защото е циганка и си го казват.

# 946
Не можах да гледам снощи. Какви бяха въпросите към Бонка на детектора? Не всички, но поне най-важните, които може би са я съборили.
Praynig

Къци:''Купувала ли си е обувки от 1000 лв.?''-глупаво зададен,защото може някой любовник да го е направил,а не лично тя.Бонка отговри с ''Не'',и излезе истина.
Не излезе ли лъжа  newsm78.Аз мисля ,че излезе лъжа и Бона се нацупи тогава.
Да излезе ,че е излъгала.
Тайна много си обърнахме мнението ,а това че има двама-трима провокатори е друг въпрос.
Много е комплексирана това не ми хареса .Златка също не е умна ,но няма комплекси за това и като гледам е по-готова от Бони да научи нещо.

# 947
Не можах да гледам снощи. Какви бяха въпросите към Бонка на детектора? Не всички, но поне най-важните, които може би са я съборили.
Praynig

Къци:''Купувала ли си е обувки от 1000 лв.?''-глупаво зададен,защото може някой любовник да го е направил,а не лично тя.Бонка отговри с ''Не'',и излезе истина.
Не излезе ли лъжа  newsm78.Аз мисля ,че излезе лъжа и Бона се нацупи тогава.

Ох верно, обърках се Blush

# 948
Aз вярвам на Бони, че няма обувки за 1000лв. Масово това, което виждате по БГ звездите са реплики за 200лв.  Wink И дрехите Версаче и Галиано и обувките Заноти, Лабутин, Джими Чу - реплики са! Масово, масово, масово!  Mr. Green

Но пък никой не признава, че са ментета. Всичко е "марково". Бони си призна пред детектора истината, но предразсъдъка победи. Този въпрос, лично на мен ми показа, че въобще никакъв детектор не са включвали!  Wink

# 949
Не съм имала предварителна представа за нея, не съм поп-фолк почитателка, но четейки мненията тук и във фейсбук, всички са против нея, само защото е циганка и си го казват.
Аз лично харесвах Бони в началото,,даже ми беше неприятна мисията и,защото я направиха на малоумна като влезе/поне според мен-не ми беше смешна мисията и/.Но после си промених мнението за нея и това ,че е циганка беше без значение.Иначе Софка винаги съм я харесвала,дори и след участието и в ББ  Peace

# 950
  • София-в сърцата на моите деца
Напротив!В предният сезон харесвахме Софчето ,че даже и за Азис си променихме мнението в положително!Както си променихме мнението в негативно за Катето Евро!
Всичко е до човека, а не до етноса!!Бонка се държеше лицемерно с всички, и даже  не изслушваше хората около нея!Има един израз:" Ни приема ,ни предава"!А това как щяла да  се изучи го чувам от няколко години по предаванията!Даже като участва във "Шесторката" преди години пак го каза,че като излезе и почва да учи и да се образова!!Лъже ,като дърта Сиганка!! PeaceНяма как да се хареса на хората!!Нищо не я оправдава-лукава е и лицемерна!Софчето е класи над нея! Peace

# 951
  • София
  Ако имаше детектор, трябваше да не е на запис,а в момента на действие, и да ни бяха показали реакцията на писеца,а и да го разчитат независими специалисти.Просто този детектор си беше нагласен,както всичко друго.

И не знам защо ми се струва,че за този сезон Николай е нагласен за победител.

# 952
Ili_, Evana, Jaded, благоря ви  bouquet

# 953
а какъв е пробЛемът с  тия обувки , даЛи има иЛи няма такива обувки защо е тоЛкова важно ?

обаче как си каза , че пее фаЛшиво ..хаха

# 954
 Ако имаше детектор, трябваше да не е на запис,а в момента на действие, и да ни бяха показали реакцията на писеца,а и да го разчитат независими специалисти.Просто този детектор си беше нагласен,както всичко друго.

Глупости пишеш за Бонка, а дори и не гледаш предването онлайн както и сама си го казвала. Е как като не гледаш си създала положително мнение за нея и си категорична, че хората не я харесват само защото тя е циганка, въпреки, че е прекрасен човек.. Stop

# 955
  • София

И не знам защо ми се струва,че за този сезон Николай е нагласен за победител.
Може и да са го разчели специалисти, на нас да ни съобщават резулатата.

Не мисля, че гласят Николай за победител, не съм останала с такива впечатления.

# 956
Всъщност въпроса не беше дали пее фалшиво ,а дали и се е случвало да пее фалшиво .
За обувките и аз и вярвам ,че не си и купувала за по 1000 лв.

# 957
Радвам се, че Бони е тази която напусна снощи. Ако беше останала още щеше да е мъка за нас зрителите, просто прекали с преиграването. Сега ми се иска Николай да си ходи, не му е мястото в това предаване по мое мнение.
Абе дали е прекалила и преигравала или така ни го представиха е под въпрос.Просто всички се радвате,че циганката е напуснала, без тя да ви е виновна за нищо, без тя да ви е направила нещо лошо лично,просто защото е циганка.Озлоблението към циганите ви кара да се радвате,че са прецакали една циганка, която забележете, сама си изкарва парите и не чака на социални помощи.
Благодаря ти Тайна ,че си написала първа това ,което и аз мисля.

Все пак това е шоу-режисирано предаване ,да не забравяме все пак Joy
Дали това което виждаме и чуваме е достатъчно за създаване на определена представа за мен е отделен въпрос.Все пак да се забавляваме. hahaha  bouquet

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 10:04 от Sause baus!

# 958
а какъв е пробЛемът с  тия обувки , даЛи има иЛи няма такива обувки защо е тоЛкова важно ?

обаче как си каза , че пее фаЛшиво ..хаха

Ами  доколкото си спомням се правеше на ''народен"човек и другите я обсъждаха,че е лицемерна в това,защото обувките и само стрували 1000 и кусур лв,а козметиката ,която носи е на стойност над 5000 лв.И тя се ''засегна'' и спореше,че не е вярно.Ако пак бъркам нещо, поправете ме bowuu

П.п.Моето мнение за Бонка няма нищо,ама нищо общо с етноса и.Даже и аз като повечето имах много добро впечатление в началото за нея,което в последствие се промени.

# 959
  • Пловдив
И аз не мисля, че Николай ще е победител. А вече си мисля, че мисията на Бони в началото не беше случайна. Трябваше да видим колко добра актриса е и тя взе, че си повярва, че е така и продължи мисията и след като приключи. Според мен не беше искрена изобщо, то не че другите са, но на нея най-много и личеше до момента.

Общи условия

Активация на акаунт