VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 768
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 960
  • София
 Ако имаше детектор, трябваше да не е на запис,а в момента на действие, и да ни бяха показали реакцията на писеца,а и да го разчитат независими специалисти.Просто този детектор си беше нагласен,както всичко друго.

Глупости пишеш за Бонка, а дори и не гледаш предването онлайн както и сама си го казвала. Е как като не гледаш си създала положително мнение за нея и си категорична, че хората не я харесват само защото тя е циганка, въпреки, че е прекрасен човек.. Stop
От мненията,които чета.И къде съм писала,че ми е положително мнението, просто забелязвам ,как се надъхват хората.Моето мнение е неутрално, нито положително, нито отрицателно.

# 961
Първоначално предаване беше лансирано като позитивно-боже би Бони е влязла шоу да си прави-стоене пред камери,симулации ,но не се е получило.На края на вчерашния лайф някой от защитниците май каза ,че този хрисим модел ,май американски ,не вирее в България и за това Бони и Къцката не са вървежни.На българина му допадат повече хора с кусури hahaha
Ида добавя,за втори път Тайна ме изпревари-напълно я подкрепям.
Мъдро пише това е. Hug

# 962
 Ако имаше детектор, трябваше да не е на запис,а в момента на действие, и да ни бяха показали реакцията на писеца,а и да го разчитат независими специалисти.Просто този детектор си беше нагласен,както всичко друго.

Глупости пишеш за Бонка, а дори и не гледаш предването онлайн както и сама си го казвала. Е как като не гледаш си създала положително мнение за нея и си категорична, че хората не я харесват само защото тя е циганка, въпреки, че е прекрасен човек.. Stop
От мненията,които чета.И къде съм писала,че ми е положително мнението, просто забелязвам ,как се надъхват хората.Моето мнение е неутрално, нито положително, нито отрицателно.

Ами аз лично се надъхвам от това което виждах с очите си как тя се държи и реагира...не съм си градила мнението за нея на база чужди мнения и оценки  Peace

# 963
Бони най-накрая излезе,сега е ред на Камелия. Дано се окаже в загубилия отбор и съответно да бъде номинирана.

# 964
На края на вчерашния лайф някой от защитниците май каза ,че този хрисим модел ,май американски ,не вирее в България и за това Бони и Къцката не са вървежни.На българина му допадат повече хора с кусури hahaha
Карбовски беше , този изкуствено позитивен модел тук не върви , прекаЛено е фаЛшив и се усеща ,
Бонка , ако не беше тоЛкова фалшива , а само естествено неприятна,каквато си е,щеше да е по-добре

# 965
  • София-в сърцата на моите деца
Бони най-накрая излезе,сега е ред на Камелия. Дано се окаже в загубилия отбор и съответно да бъде номинирана.
Ако може и Багата с нея,за да не се разстройва Златето Peace Laughing

# 966
...
Юлиян:''Пеела ли е фалшиво през последните 6 месеца?" ooooh!Той като певец трябва да знае,че на всеки певец се случва,дори и на най-добрите.Абсолютно неадекватен въпрос,на който Бонка отговори с Да и излезе истина.Всичките истини бяха все глупави или не добре зададени въпроси

а той Юлиян толкова фалшиво пееше с китарата, че не мога да повярвам, че няма проблеми... То не беше един път, не беше два пъти.

# 967
ЗЛатка е в добро настроение вече , няма рев и драми - ПМС свърши

# 968
Радвам се, че Бони е тази която напусна снощи. Ако беше останала още щеше да е мъка за нас зрителите, просто прекали с преиграването. Сега ми се иска Николай да си ходи, не му е мястото в това предаване по мое мнение.
Абе дали е прекалила и преигравала или така ни го представиха е под въпрос.Просто всички се радвате,че циганката е напуснала, без тя да ви е виновна за нищо, без тя да ви е направила нещо лошо лично,просто защото е циганка.Озлоблението към циганите ви кара да се радвате,че са прецакали една циганка, която забележете, сама си изкарва парите и не чака на социални помощи.

Е не, не съм съгласна, нямам нищо против циганите. Не отричам факта, че Бони работи и си вади сама парите аз коментирам държанието и в къщата. Сигурна съм, че повечето хора тук които като мен гледат на живо са се издразнили поне веднъж на нейното преиграване и пози пред камерите. Преди да влезе в ВБ я харесвах много повече!

# 969
Въпросът беше "притежаваш ли.." тя каза, че тя не е купувала. отговори с "не", излезе лъжа.

# 970
Aз вярвам на Бони, че няма обувки за 1000лв. Масово това, което виждате по БГ звездите са реплики за 200лв.  Wink И дрехите Версаче и Галиано и обувките Заноти, Лабутин, Джими Чу - реплики са! Масово, масово, масово!  Mr. Green

Но пък никой не признава, че са ментета. Всичко е "марково". Бони си призна пред детектора истината, но предразсъдъка победи. Този въпрос, лично на мен ми показа, че въобще никакъв детектор не са включвали!  Wink

а ако тя вярва, че са и подарили обувки от над 1000лв значи все пак са включвали  Wink

# 971
  • София
  Ще водя внука на лекар, после ще ви чета.Лек ден на всички!

# 972
Бони каза, че не си е купувала обувки за 1000 лв, т.е. сама не си  е купувала, не че не са и подарявали примерно  Mr. Green, аз поне така го изтълкувах обяснението и

# 973
Радвам се, че Бони е тази която напусна снощи. Ако беше останала още щеше да е мъка за нас зрителите, просто прекали с преиграването. Сега ми се иска Николай да си ходи, не му е мястото в това предаване по мое мнение.
Абе дали е прекалила и преигравала или така ни го представиха е под въпрос.Просто всички се радвате,че циганката е напуснала, без тя да ви е виновна за нищо, без тя да ви е направила нещо лошо лично,просто защото е циганка.Озлоблението към циганите ви кара да се радвате,че са прецакали една циганка, която забележете, сама си изкарва парите и не чака на социални помощи.

Е не, не съм съгласна, нямам нищо против циганите. Не отричам факта, че Бони работи и си вади сама парите аз коментирам държанието и в къщата. Сигурна съм, че повечето хора тук които като мен гледат на живо са се издразнили поне веднъж на нейното преиграване и пози пред камерите. Преди да вземе в ВБ я харесвах много повече!

че тя и на влизане пак си беше циганка Wink, ама тогава всички и се радваха и бяха позитивно настроени към нея (даже малко и съчувствахме заради мисията в началото ) - всички мислеха, че ще излезе "пич" и забавна, а то какво се оказа? Shocked  та да не търсим под вола теле ... има си хора, на  които дори не им трябва повод, за да мразят някого, ама пък всички вкупом да сме отговорни за мисленето и мненията на такива - айде нема нужда  Peace

# 974
Много се радвам, че тази Бонка се разкара, че не можех вече да я гледам. Twisted Evil Мисля, че е редно другата седмица да се изнася Камелия. Не, че другите са цвете за мирисане, ама нейното място в това предаване е най-нелогично. А пък гледам и някакво самочувствие демонстрира, а и тези сълзички....аре няма нужда. Stop

Общи условия

Активация на акаунт