VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 768
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Новата им мисия, която щяла да започне утре, ще е на тема ''Богове''.
Орлин щял да бъде Зевс.
Чудеха се Люси богиня ли ще е или бог.

Аааааааааа...защо утре??? Друг път игрите започваха към 15ч. във вторник...Точно започнат да се маскират и....свърши предаването по ДФ........

И Патрашкова каза на Мариана, че днес ще имат игра.

# 1 066
  • София

Юлиян - тотално съм разочарована от огромното му его, което постоянно демонстрира.
По мои спомени участва активно само в 1 мисия - онази, в която търсеха някакви фигурки.
Мисиите или ги отказва или се прави на интересен и гледа да мине метър.
Изобщо не го ща да ми пее този жесток интригант, ако ще и на ушенце да е.  Laughing Stop

Ненавиждам хора, които за да се покажат голямата работа, унижават други хора -
без значение какви са, що са и за какво се борят! Да си пътуват по живо и по здраво.

Още в "Здравей България " ме дразнеше много без да знам защо,но от както го гледам във ВБ и от линкове пуснати от съфорумка, ми опротивя до непоносимост.

# 1 067
Орлин щял да бъде Зевс.

Ми кентавър - с женска горна половина  Laughing

Не знам какво е станало снощи, някой май е коментирал нещо за Камелия, че не Вип, и затова тя обмисля дали да си тръгне от къщата. Люси й казва,,Нищо тук не е на живот и смърт'' - обясняваше й и какво според нея е ВИП, но и нещо, че вип не те прави само това, ако имаш успехи като примерно:певец. а и като човек, нещо в този дух си шепнеха и не се чуваше добре.
вероятно е свързано и с мисията, нещо за избора на отборите, за някакви размествания в тях  newsm78

ето видеото https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/VipBrother201 … 99678062177327490

Дава  следното : За съжаление тази страница не бе намерена.

# 1 068
  • София

Не знам какво е станало снощи, някой май е коментирал нещо за Камелия, че не Вип, и затова тя обмисля дали да си тръгне от къщата. Люси й казва,,Нищо тук не е на живот и смърт'' - обясняваше й и какво според нея е ВИП, но и нещо, че вип не те прави само това, ако имаш успехи като примерно:певец. а и като човек, нещо в този дух си шепнеха и не се чуваше добре.
вероятно е свързано и с мисията, нещо за избора на отборите, за някакви размествания в тях  newsm78

Аз така и не разбрах защо я оставиха в къщата! Нали всички я разкриха!

ами питаха съквартирантите, съгласни ли са ТЯ да остане и те ,,ДАААААААаааа!'' дружно,
само Орлин се въздържа Simple Smile

# 1 069
  • София
Орлин щял да бъде Зевс.

Ми кентавър - с женска горна половина  Laughing

вероятно е свързано и с мисията, нещо за избора на отборите, за някакви размествания в тях  newsm78

ето видеото https://picasaweb.google.com/lh/photo/EuzRmr4O-eUVyJ1A53LDVdMTjN … 0?feat=directlink
и втората част на разговора https://picasaweb.google.com/lh/photo/DjVQesZBk1v-m416hzFAntMTjN … 0?feat=directlink
Дава  следното : За съжаление тази страница не бе намерена.

опитай сега поправих го

# 1 070
По думите на Камелия, тя не е лесбийка, а БИ.
А на Орлин хем му беше много позната, хем в някакви заведения се засичали, хем се въздържа.. Не не е имало някоя заигравка там и да цъфне в последствие.
 Grinning

# 1 071
Сега се сетих още нещо.. Ако играят на Богове.. Може Багата да бъде планината Олимп, идеално ще му пасне.

# 1 072
Сега се сетих още нещо.. Ако играят на Богове.. Може Багата да бъде планината Олимп, идеално ще му пасне.

И какво ще прави ? Да не помръдва и непродумва дума ?  hahaha

# 1 073

Joy Joy Joy

# 1 074
Именно!
Голямо, мъчаливо , с буйна растителност.

# 1 075
но нещо друго се сетих за къци-
явно нещо ни убягва за него, но очевидно той е типаж "жертва" в очите на много хора. сетих се конкретно как слави трифонов го подиграваше до полуда, сякаш нямаше с кой друг да се занимава по онова време. и накрая, като свалиха Риска, се говореше че е заради Слави  свалено, а не заради нисък рейтинг и т.н. Какво кара хората така да се държат с къци, не мога да си отговоря, но явно  не е случайно, че точно той е жертвата в къщата, от 20-ина човека.
вчера попаднах и на някакъв клип от записваните от вас тук, в който клип в компанията къци се опита да каже нещо, но понеже абсолютно никой не искаше да го чуе, и той горкият  спря изречението по средата.
интелигентен човек ми се струва, аз бих го слушала с интерес, ще ми е приятен събеседник. и, макар че марияна без съмнение, когато го номинира го поласка нарочно /според мен някой й е подшушнал как да се държи и какво да говори, та да не е черанта овца в очите на зрителите/, все-пак тя добре определи къци като кротък, възпитан човек, който, за разлика от другите мъже там, се съобразява с момичетата в къщата.

Предаването е продължавало да бъде с висок рейтинг, но Слави едновременно е
предложил на БТВ няколко предавания чрез различни свои фирми и целта е
била да се спре предаването на Къци от екран и да се вземе ефирното му време,
което и успява да направи Слави. Историята я има описана из нета.

# 1 076
Именно!
hahaha

Когато разкриха каква е била мисията на Камелия и тя започна да обяснява къде работи, физиономията на Орлин беше на човек, който си спомня нещо неприятно.
Все си мисля, че се е сетил от къде познава Камелия и споменът за нея не е от най-приятните.
Ама да видим.

# 1 077
Именно!
hahaha

Когато разкриха каква е била мисията на Камелия и тя започна да обяснява къде работи, физиономията на Орлин беше на човек, който си спомня нещо неприятно.
Все си мисля, че се е сетил от къде познава Камелия и споменът за нея не е от най-приятните.
Ама да видим.

Мда и аз така си помислих...Но дали Орлин ще си каже истината ?  newsm78

# 1 078
Даааа..И първоначално каза, че я знае коя е. После се отметна от думите си и замълча.
Нищо чудно да е имало нещо, тя е хитруша, знае къде да се завърти. Mr. Green

# 1 079
Аз по-скоро си мисля, че я познава в различна светлина, не на мяукащото, клепкопърхащо и драматично разплакано същество, за което се представя в Къщата.
Но едва ли Орлин ще каже.

Общи условия

Активация на акаунт