VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 764
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Между другото Гала е много красива на живо и има страхотно тяло.
Между другото Гала и на живо си има същия ужасен нос и същите очи....Тялото и преди 3г може и да е било хубаво, но към днешна дата...уви, не е.

Гала все пак не е на 18г. - така че, изглежда си много добре.

Носът й се бръчка по същият начин, както този на Софи Маринова, но това не им пречи да са чаровни, добри хора и професионалисти.

# 1 111
  • Велико Търново
А за Къци... къде, къде по-привлекателен щеше да изглежда за Златка и останалите, ако Къци беше милионер.. е те тогава да видиш мазнене...  Laughing
Че той не е ли милионер?
Само имотите, които е споменавал че има, надхвърлят милиона.

От'где у Злата толкоз' акъл да му направи  сметка на Къцко.  Laughing

# 1 112
Гала е на 45 години все пак. При всички положения няма как да изглежда като 20 годишна мацка Rolling Eyes особено в тяло. На мен ми изглежда добре, не бих и предположила на колко години е всъщност.

# 1 113
НОВА       _______сюжетна линия_______

Да вкарат някой НЕОБВЪРЗАН мъжки индивид, да ухажва Златка.

Просто за проба, да видим наистина ли Багата НЯМА никакви чувства към нея.
Peace

Преди това, обаче, да вкарат Златка и Камелия в отделната спалня и да им пуснат примерно Ghost. Дружно да си поплачат момичетата, но тихо, в уединение, че на всички ни дойдоха в повече мелодрамите.
По някое време ББ да изпрати Багата, да ги навести, за да не отидат зян златкините сълзи, безценни. Mr. Green

# 1 114
  • София
А за Къци... къде, къде по-привлекателен щеше да изглежда за Златка и останалите, ако Къци беше милионер.. е те тогава да видиш мазнене...  Laughing
Че той не е ли милионер?
Само имотите, които е споменавал че има, надхвърлят милиона.

Не знаех, че има... къде е споменавал?

ето в този разговор https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/VipBrother201 … 98174698414879554

качеството на картината е зле, изпробвах една нова програма за запис, но иначе се чува какво говорят

# 1 115
  • София
НОВА       _______сюжетна линия_______

Да вкарат някой НЕОБВЪРЗАН мъжки индивид, да ухажва Златка.

Просто за проба, да видим наистина ли Багата НЯМА никакви чувства към нея.
Peace

Преди това, обаче, да вкарат Златка и Камелия в отделната спалня и да им пуснат примерно Ghost. Дружно да си поплачат момичетата, но тихо, в уединение, че на всички ни дойдоха в повече мелодрамите.
По някое време ББ да изпрати Багата, да ги навести, за да не отидат зян златкините сълзи, безценни. Mr. Green

Аааа..ама представи си, че вместо сълзи, Златето засияе от щастие и любов към НОВИЯТ и КРАЙ на сълзите, освен ако Багата не почне тогава да рИве по ъглите и в изповедалнята(но не ми се вярва, чак толкова ЕМОЦИЯ от него да изтръгнем)

# 1 116
Ха, Бони вече НЕ МИРИШЕ според съквартирантите. Simple Smile
Всички бият отбой и не искат да подкрепят Николай Joy

http://vipbrother.bg/?module=video&video=864

# 1 117
В хотнюз пише, че годеницата на Багата  влиза в къщата. На туй му викам аз идея  Crossing Arms

# 1 118
  • София
За Камелия-София и аз видях тази новина при снимките в сайта(не видеата) че е разказала за някакъв конкурс, после и за Надежда Захариева, че й шписала песен

това е от клюкарски сайт
Разказът на “принцеса Софи” втрещи съквартирантите

Как я виждате като чалга певица?!

Приятелката на Люси Дяковска – Камелия направи шокиращо признание в Къщата на Вип Брадър снощи. Предвид факта, че Люси е един от враговете на чалгата, историята на Ками бе повече от изненадваща.

Оказа се, че Камелия /до вчера принцеса Софи/ е била… чалга певица. Тя разказа, че навремето била тотално запленена от музиката и дори се явила на прослушване за певица в една от кабеларките.

Надали е необходимо да уточняваме какви точно парчета е трябвало да изпълни Камелия, за да шашне журито на кастинга, като се има предвид, че по онова време най-големите хитове бяха от сорта на “100 патрона” и “Радка Пиратка”…

Камелия опита да замаже нещата, виждайки смаяните погледи на съквартирантите, и заяви, че избрала да участва с народна песен. Призна обаче, че след въпросната песен я накарали да изпее хита на Анелия “Погледни ме в очите”.

Справила се толкова добре с това предизвикателство, че съпругата на покойния поет Дамян Дамянов – Надежда Захариева решила да напише песен, специално за нея.

Разбира се, парчето било в прословутия стил на поп фолка, сиреч чалгата… Само дето нито съквартирантите, нито зрителите биха могли да си представят скромната и тиха Камелия да кълчи кълки и да мята гьобеци, подобно на с*ликоновите пайнерки.

# 1 119
  • София
 А и за довечера са ни приготвили порция сълзи от Алекс  Cry

на 16:20 мин

# 1 120
  • София

Това беше изключително грозно и просташко за миризмата и както е видно, никой не мисли като г-н Сървайвърски. Жената си изглеждаше чиста, дрехите и косата също. Аз се замислям той как мирише, като му гледам мръсната коса с диадема и как джапа по боси крака.... Sick

# 1 121
Не знаех, че има... къде е споменавал?
В Гърция спомена, че има къща. Тук живеят в къща, предполагам и сградата на детската градина, която имат, са закупили.

А, аз докато напиша и Mari_Mar е дала линк към един от разговорите. Laughing

# 1 122
Кога Камелия е казала какво работи? А какво работи?

# 1 123

Това беше изключително грозно и просташко за миризмата и както е видно, никой не мисли като г-н Сървайвърски. Жената си изглеждаше чиста, дрехите и косата също. Аз се замислям той как мирише, като му гледам мръсната коса с диадема и как джапа по боси крака.... Sick

Joy Joy Joy

Мацки, чакам ви да коментирате клипчето.
Изписали сте n страници за миризмата на Бони,
пък то се оказа, че никой нищо такова не бил усетил Joy
Къци казва на Николай, че Бонка може да го съди и изведнъж неочакван обрат  Shocked,
съвсем по български. Laughing
Първи със сериозното заболяване синузит се оказа Юлиянчо Joy

# 1 124
Кога Камелия е казала какво работи? А какво работи?

Сега какво работи не е уточнявала , занимавала се с много неща . Преди е била сервитьорка

Общи условия

Активация на акаунт