VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 762
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 350
  • софия
Определено ще останат приятели и извън шоуто, въпреки, че за различни от земята до небето!

Много силно се съмнявам  Thinking

# 1 351
Толкова ли нямат какво да дават, че повтарят едни и същи моменти  ooooh!
Е как , разбрахме, че 4 човека + Патрашкова изпиха 2+ бутилки уиски Joy
За първи път гледам вечерната емисия и чак се ядосах на себе си, че стоях. Sad

Marlreen, има клипче в сайта на ББ, в което Никол казва това на Златка май беше.

Ники много дрънчи и обижда Бони, но в момента има вече 2 клипа в сайта,
в които се разправят, че може Бонка да го съди и бая му се е дръпнало...от страх.
Патрашкова и Мариана го успокояват, че можело да става въпрос за парфюма й
и нямало как да докаже адвоката на Бонка какво точно е искал да каже Ники.
Т.е. вече има стратегия как да избяга от евентуално дело. Simple Smile

# 1 352
И на мен ми писна от Николай , бре то простак , то чудо , сега ме е яд , че се радвах за него когато спечели Сървайвъра ooooh!
Никол отдавна ми падна в очите , голяма лицемерка е , само яде краката на другите , а не се вижда какво пъпчасала жаба е без грим Sick Златка е цвете пред нея.
Юлиян го мразя още от преди , боклук си е от класа.
А този Ласкин жив дебил , аааа седнала Алекс да ми го защитава , мъжа и бъкан с комплекси и си ги изкарва като се прави на мъж , к'ъв мъж може да е човек нямащ уважение към нищо.
Аз искам да спечели Къци , Люси или Орлин(въпреки , че и той идва малко двуличен) но най-вече Къци.

Марияна нали се закле , че няма да говори повече с "тези селяндури" а пак и знае балалайката hit

# 1 353
Ще съди Бонка Николай....ама друг път.То по тази логика и той може да я съди като му каза,че е мръсен и краката му са черни.Не  симпатизирам на Николай...и двамата са ми еднакво неприятни.
Сега е ред на Камелия,Николай и Багата да си ходят.

# 1 354
Те Багата го съжаляват от преживяната злополука , ама айде вече стига ...той е баси дървота..."АА ниш'т ни мЪ интересува" само стои като декор на предаването.да не говорим ,че никога не гледа хората в очите или пък като е в изповедалнята все гледа в страни , такива хора мразя.

# 1 355
  • София
Baby_Girl, когато не мога да вляза през линк към конкретен клип, влизам през линка към целия албум и там си го намирам. Линк към албума има на първа страница. Grinning

Mari_Mar Heart Eyes

Едно голямо благодаря  Hug  Ами ясно , че думите на Злати и реакцията на Люси са свързани..а втората изглежда и видимо притеснена де

А мен как ме човърка  newsm78 да разбера кое е ТОВА НЕЩО, на което Златка не може да повярва, и аха да го каже, ама Брадъра много бърз и й взеха думата

# 1 356
Ще съди Бонка Николай....ама друг път.То по тази логика и той може да я съди като му каза,че е мръсен и краката му са черни.Не  симпатизирам на Николай...и двамата са ми еднакво неприятни.
Сега е ред на Камелия,Николай и Багата да си ходят.

На Николай отдавна му е време да си ходи, както и на Юлиян. Камелия пък изобщо не трябваше да остава, нито е известна, нито е вип. Не, че другите са много вип, но поне са познати на хората, а тя просто е нечие гадже, по същата логика на всички вътре може да им вкарат половинките. Да не говорим колко е скучна.
Ласкин е пич, без него не е същото.
И ми писна да дават стари епизоди, те скоро и с Памела може да ни пуснат нещо както са тръгнали.  Stop

# 1 357
  • Испания
Мнението ми за Ласкин...
Единият е забавен,умен, интересен,състрадателен, мил...

Не го разбирам.  Naughty

Точно такъв е. И ако го познаваш реално, ще го разбереш.  Simple Smile

Ей така, от липса на друго занимание, погледах в темата. Не знам защо се възмущавате от този и онзи в Биг Брадър и как се държал, а тук коментарите са  ooooh!

# 1 358

А мен как ме човърка  newsm78 да разбера кое е ТОВА НЕЩО, на което Златка не може да повярва, и аха да го каже, ама Брадъра много бърз и й взеха думата

Според мен може да е това, че се пише за влизане на Божидара Бакалова.

Спряганите имена в нета са Любина и Божидара, но явно няма да е Любина.

# 1 359

Е, кво толкова не може да повярва на това?  newsm78 Напълно възможно е да влезе всеки един...

Идея за следващата анкета: Кой според вас ще е последният съквартирант? За отговори -  10те най-спрягани имена в пресата. Да видим дали ще познаем!

# 1 360

Е, кво толкова не може да повярва на това?  newsm78 Напълно възможно е да влезе всеки един...

Идея за следващата анкета: Кой според вас ще е последният съквартирант? За отговори -  10те най-спрягани имена в пресата. Да видим дали ще познаем!
Люси май е имала връзка с Божидара....та затова .

# 1 361
Лесбо триъгълник ли ще ни поднесат?!  Crazy С дву/тъпоъгълника З + Б = ВНЛ не се получи, ама нека пробват хората!  Joy

# 1 362
  • София

А мен как ме човърка  newsm78 да разбера кое е ТОВА НЕЩО, на което Златка не може да повярва, и аха да го каже, ама Брадъра много бърз и й взеха думата

Е, кво толкова не може да повярва на това?  newsm78 Напълно възможно е да влезе всеки един...

Идея за следващата анкета: Кой според вас ще е последният съквартирант? За отговори -  10те най-спрягани имена в пресата. Да видим дали ще познаем!

Не мисля, че влизането на нов съкварирант може да е ТОВА на което не може да повярва, а и да провокира Люси, да ходи да говори с БигБрадър.
ако си видяла видеото, ще разбереш за какво говоря
явно операторите са коментирали нещо, което Златка е чула, но за кого и какво - не разбрах.

# 1 363
  • София
Мнението ми за Ласкин...
Единият е забавен,умен, интересен,състрадателен, мил...

Не го разбирам.  Naughty

Точно такъв е. И ако го познаваш реално, ще го разбереш.  Simple Smile

Ей така, от липса на друго занимание, погледах в темата. Не знам защо се възмущавате от този и онзи в Биг Брадър и как се държал, а тук коментарите са  ooooh!

Ако го познавахме реално, но не го познаваме и коментираме това, което виждаме на екрана.

как да повярвам че е мил човек, когато се държи с хората като с боклуци и то с такива, които изобщо с нищо не са го провокорили, просто си вършат работата, както той неговата в театъра.

изгледай видеото, но първо намали звука ако има хора около теб

https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/VipBrother201 … 97466391938482162

# 1 364
  • Испания
...
как да повярвам че е мил човек
...

Ами, не вярвай!  Simple Smile Всеки е свободен да напише това, което мисли. Така и аз, но пиша, имайки преки и лични реални наблюдения.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт